Ημέρα του Καναδά στο Τορόντο

Πυροτεχνήματα και οικογενειακή διασκέδαση την 1η Ιουλίου

Η Ημέρα του Καναδά είναι νόμιμη αργία στον Καναδά και γιορτάζεται πάντα την 1η Ιουλίου . Αν ψάχνετε να κάνετε κάτι για να γιορτάσετε τα γενέθλια του Καναδά, εδώ είναι μερικά από τα ετήσια γεγονότα της Ημέρας του Καναδά που συμβαίνουν συνήθως κάθε χρόνο στο Τορόντο (μερικά από τα οποία υπόκεινται σε αλλαγές ή / και επιτρέπουν καιρός). Αυτή τη χρονιά η Ημέρα του Καναδά είναι μια ακόμη μεγαλύτερη διαπραγμάτευση δεδομένου ότι θα είναι τα 150α γενέθλια του έθνους, οπότε περιμένετε ακόμα πιο συναρπαστικές γιορτές σε όλη την πόλη και πέραν αυτής.

Εορτασμοί Πυροτεχνικών Ημέρα του Καναδά

Τα πυροτεχνήματα αποτελούν τεράστιο μέρος της Ημέρας του Καναδά και ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές επιλογές για να διορθώσετε τα πυροτεχνήματα σας κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας του Καναδά.

Θα υπάρχουν τέσσερις τοποθεσίες δωρεάν, διασκέδαση Καναδά για να γιορτάσουμε τις Ημέρες του Καναδά! μια γιορτή σε όλη την πόλη προς τιμήν των 150ων γενεθλίων του Καναδά. Οι εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στις πλατείες Nathan Philips, στην πλατεία Mel Lastman, στο Humber Bay Park West και στο Civic Center του Scarborough και φυσικά θα περιλαμβάνουν πυροτεχνήματα.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να πάρετε την οικογένεια στο πάρκο Downsview για δωρεάν απεικόνιση πυροτεχνημάτων την 1η Ιουλίου.

Πυροτεχνήματα στο Ashbridges Bay Park

Περάστε την Ημέρα του Καναδά δίπλα στο νερό στο ανατολικό άκρο του Τορόντο. Κάθε χρόνο μπορείτε να περιμένετε μια διασκεδαστική επίδειξη πυροτεχνημάτων που συνήθως ξεκινάει περίπου τις 10 μ.μ. Πηγαίνετε νωρίτερα την ημέρα με ένα πικ-νικ για να απολαύσετε την παραλία και στη συνέχεια να διαλέξετε το χώρο σας για τη μεγάλη παράσταση.

Τορόντο Ribfest

Ο Rotary Club του Etobicoke φιλοξενεί ένα τεράστιο τριήμερο φεστιβάλ στο Centennial Park, όπου μπορείτε να απολαύσετε ζωντανή μουσική, βόλτες, καρναβάλι παιχνίδια και φυσικά μια μεγάλη ποικιλία από πλευρά και άλλα τρόφιμα.

Το Ribfest τρέχει για μια εκτεταμένη έκδοση του μακρού Σαββατοκύριακου με πυροτεχνήματα την ίδια την Ημέρα του Καναδά.

Πυροτεχνήματα στη χώρα των θαυμάτων του Καναδά

Ο καιρός το επιτρέπει, το τεράστιο θεματικό πάρκο ακριβώς βόρεια του Τορόντο βάζει την έκθεση πυροτεχνημάτων την 1η Ιουλίου περίπου στις 10 μ.μ.

Ημέρα του Καναδά στο Memorial Park Thomson

Εάν βρίσκεστε στο Scarborough για την Ημέρα του Καναδά, μπορείτε να γιορτάσετε στο Thomson Memorial Park με μια ολόκληρη μέρα φιλικών προς την οικογένεια δραστηριοτήτων που συνήθως πραγματοποιούνται από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ .. Πρέπει να υπάρχουν δραστηριότητες για παιδιά, ζωντανή διασκέδαση, διάφοροι πωλητές και φορτηγά τροφίμων στην ιστοσελιδα.

Η παρέλαση της Ημέρας του Καναδά πραγματοποιείται στις 4 μ.μ. με πυροτεχνήματα στις 10 μ.μ. στο κοντινό πάρκο Milliken.

Καναδάς Ημέρες του Καναδά

Εάν θέλετε να βγείτε έξω από την πόλη, περίπου 40 λεπτά βορειοδυτικά του Τορόντο, η περιοχή συντήρησης Albion Hills προσφέρει οικογενειακή ψυχαγωγία από την 1η Ιουλίου στις 16:00 με δωρεάν είσοδο και δωρεάν χώρο στάθμευσης. Απολαύστε μια μαγική παράσταση, βόλτες με σανό, ζωντανή ψυχαγωγία, φορτηγά τροφίμων και πολλά άλλα, με πυροτεχνήματα το σούρουπο.

Σαββατοκύριακο του Καναδά στο Harbourfront Centre

Το Harbourfront Centre προσφέρει μια από τις πιο γεμάτες μαρμελάδες γιορτές της Καναδάς στην πόλη κάθε χρόνο. Προχωρήστε στην προκυμαία για δωρεάν εορτασμό με φαγητό, αγορά, άφθονες ζωντανές μουσικές και φυσικά μια επίδειξη πυροτεχνημάτων για να καλύψετε το πάρτι.

Καθημερινές Κρουαζιέρες Καναδά

Εάν αισθάνεστε σαν να κάνετε κάτι ιδιαίτερο για την Ημέρα του Καναδά ή απλά θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό, γιατί να μην περάσετε την Ημέρα του Καναδά στο νερό; Αρκετές εταιρείες προσφέρουν ειδικές κρουαζιέρες στο λιμάνι του Τορόντου κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας του Καναδά, συμπεριλαμβανομένων κρουαζιέρων μεσημεριανού και δείπνου, καθώς και κρουαζιέρες πυροτεχνημάτων που συμπίπτουν με τα πυροτεχνήματα του Harbourfront Center.

• Jubilee Queen Cruises
• Κρουαζιέρες Mariposa
• Ναυτικές περιπέτειες

Περισσότερες γιορτές της Ημέρας του Καναδά

Ημέρα του Καναδά στο πάρκο της Βασίλισσας

Το νότιο χορτάρι του Queen's Park έχει δωρεάν οικογενειακή διασκέδαση, φουσκωτά αξιοθέατα, πωλητές τροφίμων, ζωντανές παραστάσεις, καρναβαλικά παιχνίδια, εργαστήρια, ζωγραφική προσώπου και πολλά άλλα για την Ημέρα του Καναδά.

Ημέρα του Καναδά στο Black Creek Pioneer Village

Επισκεφθείτε το Black Creek Pioneer Village την 1η Ιουλίου για να γιορτάσετε τα γενέθλια του Καναδά όπως το 1867, με παραδοσιακά παιχνίδια, βόλτες με άμαξα, μουσική και πολλά άλλα.

Ημέρα του Καναδά στα ιστορικά μουσεία του Τορόντο

Τα Ιστορικά Μουσεία του Τορόντο κάνουν επίσης έναν αξέχαστο τρόπο για να γιορτάσουν την Ημέρα του Καναδά. Απολαύστε οικογενειακές δραστηριότητες και ειδικές εκδηλώσεις στο Colborne Lodge, στο Fort York, στο Mackenzie House, στο Μουσείο Scarborough, στο Μουσείο Spadina ή στο Todmorden Mills.