Οι τελευταίες ιδέες της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου στο Τορόντο

8 άκρη για το τράβηγμα μαζί ένα σχέδιο τελευταίας στιγμής Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Είτε περίμενες πολύς χρόνος για να κάνεις μια κράτηση, ξέχασες να σχεδιάσεις κάτι μέχρι να είναι (σχεδόν) πολύ αργά ή απλά να νιώθεις πολύ χαμηλό κλειδί για όλο το πράγμα της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, υπάρχει ακόμα χρόνος να κάνεις κάτι να συμβεί. Εδώ είναι μερικές απλές ιδέες τελευταίας στιγμής για το τι να κάνει στις 14 Φεβρουαρίου στο Τορόντο.

Δείτε τι είναι ακόμα διαθέσιμο

Εντάξει, οπότε σίγουρα δεν φτάνετε στην πρώτη σας (ή ίσως και στην τρίτη) επιλογή του εστιατορίου, αλλά είστε σίγουροι ότι δεν έχουν ληφθεί όλες οι καλές θέσεις στην πόλη και μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από τις επιλογές που έχετε.

Προχωρήστε στο OpenTable και κάντε μια αναζήτηση για το Τορόντο στις 14 και δείτε τι έρχεται. Ίσως χρειαστεί να πάρετε νωρίς ή αργότερα καθίσματα από ό, τι συνηθίζετε ή προτιμάτε, αλλά μπορείτε να το κάνετε να εργάζεται προγραμματίζοντας κάτι άλλο (ποτά, μια ταινία) πριν ή μετά το δείπνο.

Παράβλεψη ή αναβολή

Γιατί να μην παραλείψετε τις γραμμές και να σχεδιάσετε το στρες και να αναβάλλετε το δείπνο της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου για μια μέρα που δεν είναι μία από τις πιο πολυάσχολες νύχτες για εστιατόρια; Μπορεί συχνά να είναι πολύ πιο εύκολο να κάνετε το δείπνο "Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου" στο εστιατόριο της επιλογής σας την εβδομάδα μετά και να σώσει τον εαυτό σας το άγχος της εύρεσης κάτι να κάνει την τελευταία στιγμή.

Πηγαίνετε κάπου με μια πολιτική χωρίς κρατήσεις

Υπάρχουν πολλά καταπληκτικά εστιατόρια στο Τορόντο που δεν παίρνουν κρατήσεις που σημαίνει ότι τρώτε σε αυτά τα μέρη είναι το παιχνίδι κάποιου. Εφ 'όσον δεν σας πειράζει να εμφανίζετε νωρίς (όπως στο, όταν ανοίγουν για πρώτη φορά) ή να περιμένετε σε μια γραμμή για λίγο, είναι πιθανό να πάρετε ένα τραπέζι.

Το Bar Buca, το Grand Electric, το μαύρο Hoof, το Libretto για τα πιάτα, το Foxley Bistro, το Bar Raval και το Bar Begonia είναι μόνο λίγες καλές επιλογές στην πόλη.

Κάντε κράτηση δωματίου τελευταίας στιγμής

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν ακόμα δωμάτια ξενοδοχείων για μια απόδραση ή παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου στο Τορόντο (ανάλογα με το αν επισκέπτεστε ή μια τοπική).

Η γρήγορη αναζήτηση σε Booking.com και Agoda για τις 14 - 15 Φεβρουαρίου δίνει περισσότερα από λίγα αποτελέσματα σε ωραία ξενοδοχεία στο κέντρο του Τορόντο. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν αισθάνεστε σαν να κάνετε κάτι εξαιρετικά ή εάν η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέφτει επίσης γύρω από μια ειδική περίσταση, όπως μια επέτειο ή γενέθλια.

Περιπλανηθείτε μέσω της αγοράς Kensington

Είτε ζείτε στο Τορόντο είτε απλά επισκέπτεστε, η εξερεύνηση της αγοράς Kensington ανεξάρτητα από την εποχή είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να περάσετε ένα απόγευμα. Όταν ολοκληρώσετε την περιήγηση στα καταστήματα vintage, αγορές μπαχαρικών και άλλα funky σημεία, αρπάξτε μερικά καλούδια για να πάρετε σπίτι για δείπνο της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι. Αποκτήστε το παγκόσμιο τυρί ή το τυρί Magic για μερικά νόστιμα τυριά, κρέατα και ελιές και επισκεφθείτε το Blackbird Baking Co. για μερικά πραγματικά αξέχαστα ψωμιά - και έχετε τον εαυτό σας ένα ρομαντικό πικ-νικ στο σπίτι.

Μένω μέσα

Δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει ότι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να γιορτάζεται μόνο σε ένα εστιατόριο. Είτε πάτε με την απλή προσέγγιση του τυριού DIY με τα ευρήματα από την αγορά του Kensington ή αλλού, ή μαγειρεύετε ένα γκουρμέ γεύμα και ανοίγετε ένα ωραίο μπουκάλι κρασί, το φαγητό στο σπίτι μπορεί να είναι εξίσου ρομαντικό (αν όχι περισσότερο) από το φαγητό. Φως μερικά κεριά και ντύνομαι για την ευκαιρία να φανεί ακόμα πιο ξεχωριστή.

Ζήστε σε ένα αίθριο χειμώνα

Τα αίθρια είναι συχνά πολύ ρομαντικά και το Τορόντο είναι ευλογημένο με περισσότερες από λίγες ζεστές βεράντες που κάνουν εύκολο το ποτό σε εξωτερικούς χώρους (ή τουλάχιστον αισθάνεστε σαν να πίνετε στο ύπαιθρο). Ανάλογα με το τι άλλο έχετε προγραμματίσει για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σταματήστε από μια από τις καλύτερες χειμωνιάτικες βεράντες της πόλης και αγκαλιάστε το με ένα ποτό. Ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν το Sky Yard στο Drake Hotel, το El Catrin (πλήρης με μαζικές φωτιές), το Big Crow, το Gusto 101 και το Mill Street Beer Hall.

Σχεδιάστε ένα νυχτερινό σπα

Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να κάνετε κράτηση για θεραπεία με δυνητικά ακριβό ζευγάρι όταν μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σπα στο σπίτι σας. Πάρτε ένα φυσικό λάδι σώματος από το Pure + Simple Spa του Τορόντο που μπορεί να διπλασιαστεί ως λάδι μασάζ ή λάδι από το Province of Apothecary (ένα άλλο φυσικό λάδι μασάζ) και να θεραπεύσει το ένα το άλλο με χαλαρωτικές πλάτες.

Κλείστε τη νύχτα με κάποια φυσαλίδα ή το εορταστικό ποτό της επιλογής σας και έχετε όλα όσα χρειάζεστε για ρομαντισμό.