Διασκεδαστικά γεγονότα για το Louisville, KY

Bourbon, μπάλες ντίσκο, νυχτερίδες μπέιζμπολ και πολλά άλλα

Το 95% του μπέρμπον στον κόσμο παράγεται στο Κεντάκι
Είναι μια εκπληκτική στατιστική, για να είμαι βέβαιος. Μάθετε περισσότερα για το πνεύμα που το Kentucky φημίζεται για το Touring the Bourbon Trail του Κεντάκυ. Ή, αν θέλετε να μείνετε στα όρια της πόλης του Louisville, ελέγξτε το Urban Bourbon Trail .

Οι βασιλιάδες ντίσκο βασιλεύουν. Στην πραγματικότητα, το 90% των μπάλες ντίσκο στις ΗΠΑ παράγονται στο Louisville
Οι περισσότερες από τις μπάλες καθρέφτη κατασκευάζονται από την National Products στην Baxter Ave.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από 50 χρόνια στην επιχείρηση ντίσκο.

Υπάρχει ένα αντίγραφο του ρόπαλο του μπέιζμπολ Babe Ruth στο κέντρο της Louisville
Η διαφορά είναι ότι ο έξω από το Μουσείο Slugger του Λούισβιλ είναι τεράστιος. Το ρόπαλο ζυγίζει 68.000 λίβρες και στέκεται 120 πόδια ψηλό. Είναι κατασκευασμένο από χάλυβα. Αν περιηγηθείτε στο μουσείο, θα λάβετε ένα ρόπαλο ως αναμνηστικό (αυτά είναι μικρά, μια μίνι έκδοση).

Πάνω από 100.000 νομισματοκοπείο Julesps σερβίρονται κατά τη διάρκεια του Kentucky Derby και του Kentucky Oaks
Ένα κλασικό μέλι Julep σερβίρεται με μπέρμπον και είναι το επίσημο ποτό του Kentucky Derby, οπότε δεν θα πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι έρχονται η Derby Day (και οι Oaks, την ημέρα πριν από το Derby όταν τρέχουν οι κροκοδείκτες). Αλλά ακόμα ... πάνω από 100k ;! Αυτό είναι πολύ bourbon. Μάθετε περισσότερα για την ιστορία του ποτού στη σελίδα Συνταγή Julep Mint .

Ο τουρισμός είναι η τρίτη μεγαλύτερη βιομηχανία παραγωγής εσόδων στο Κεντάκι
Yup, το Κεντάκι καλωσορίζει τους επισκέπτες με ανοιχτές αγκάλες και οι άνθρωποι έρχονται επειδή υπάρχουν πολλά να δουν και να κάνουν.

Το Kentucky είναι γνωστό για άλογα, μπέρμπον, νότιο φαγητό, σπήλαιο Mammoth και πολλά άλλα. Εδώ είναι μια σειρά από πράγματα που πρέπει να κάνουμε κατά την επίσκεψη Κεντάκυ - Louisville Τουρισμού: 15 πράγματα να κάνουμε στο Κεντάκι .

Οι νικητές του KY Derby καλύπτονται με 554 τριαντάφυλλα
Ναι, το νικητήριο άλογο Run for the Roses είναι κυριολεκτικά καλυμμένο με τριαντάφυλλα.

554 τριαντάφυλλα που χρησιμοποιούνται στην γιρλάντα που παρουσιάστηκε στο νικητή του Κεντάκυ Ντέρμπι. Οι νικητές του Kentucky Oaks καλύπτονται με κρίνους, γι 'αυτό ο αγώνας κρατά το ψευδώνυμο Lillies για το Fillies.

Το παλαιότερο λειτουργικό ατμόπλοιο τύπου Μισισιπή στο Λούισβιλ
Yup, το Belle της Louisville είναι πάνω από 100 χρονών! Το Belle αποτελεί εθνικό ιστορικό ορόσημο από το 1989 και παρατίθεται στον εθνικό κατάλογο ιστορικών τόπων. Έχει κινηθεί γύρω από τη χώρα λίγο πριν την κλήση Louisville σπίτι και μπορείτε ακόμα να κρουαζιέρα στον ποταμό Ohio σε αυτό το υπέροχο ιστορικό σκάφος.

Η Louisville έχει το μεγαλύτερο ετήσιο show πυροτεχνίας στη χώρα (όχι για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας)
Η έναρξη της εποχής Derby έρχεται με ένα κτύπημα. Κάθε χρόνο, άνθρωποι από όλο το κοπάδι στον ποταμό Ohio για Thunder Over Louisville , μια πυροτεχνική οθόνη που περιλαμβάνει 60 τόνους πυροτεχνήματα.