Μέση-Νότια Gay Pride 2016 - Μέμφις Gay Pride 2016

Γιορτάζοντας το Φεστιβάλ Μέσης-Νότιας Gay Gay Pride στο Μέμφις

Η μεγαλύτερη πόλη στο Τενεσί, η Μέμφις είναι ο οικοδεσπότης της Mid-South Pride, ένας από τους μεγαλύτερους εορτασμούς των Gay Pride στο Νότο. Περιλαμβάνει μια σειρά εκδηλώσεων, όπως μια τεράστια παρέλαση και ένα φεστιβάλ. Παρόλο που η Pride Mid-South είχε προηγουμένως πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο, μεταφέρθηκε το φθινόπωρο (μια όμορφη εποχή για να επισκεφθείτε το Memphis , παρεμπιπτόντως) τα τελευταία χρόνια. Το Mid-South Pride πραγματοποιείται στα τέλη Σεπτεμβρίου στην καρδιά της φημισμένης περιοχής Beale Street στο Robert Church Park - η ημερομηνία φέτος είναι στις 23-25 ​​Σεπτεμβρίου 2016.

Σημειώστε ότι το Mid-South Pride της Memphis λαμβάνει χώρα λίγο μετά το εξαιρετικό φεστιβάλ κινηματογράφου LGBT, Outflix, το οποίο το 2016 θα πραγματοποιηθεί από τις 8 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Ψάχνετε για συμβουλές για το τι να δείτε και να κάνετε στην πόλη κατά τη διάρκεια της Mid-South Pride; Δείτε το Memphis Gay Guide.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν το Φεστιβάλ Pride Mid-South για τρεις μέρες, ξεκινώντας με Concert Pride το βράδυ της Παρασκευής, 23 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ. στο Handy Park. Στη συνέχεια, την επόμενη μέρα, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, το Φεστιβάλ Pride Mid-South πραγματοποιείται από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. στο Robert Church Park στο κέντρο της πόλης, μόλις λίγα βήματα από το buzz και τον εορτασμό της οδού Beale, η οποία φιλοξενεί το Μεξικό Mid-South Gay Pride Παρέμβαση μεταξύ 1 και 2 μ.μ. το ίδιο απόγευμα.

Την επόμενη μέρα, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, η γιορτή ξεκινάει με μια βραδιά υπερηφάνειας στη 1 μ.μ. στο Celtic Crossing Ιρλανδική παμπ στο ισχίο και στη ζωντανή συνοικία Cooper-Young, ακολουθούμενη από ένα Pride T-Dance στο μοντέρνο μπαρ Alchemy και εστιατόριο στις 4 pm στην ίδια γειτονιά.

Ορισμένα σχετικά γεγονότα είναι προγραμματισμένα και οδηγούν στην υπερηφάνεια - ελέγξτε το επίσημο ημερολόγιο για λεπτομέρειες.

Memphis Gay Resources

Αξίζει να λάβετε υπόψη ότι πολλά υπέροχα εστιατόρια , ξενοδοχεία και καταστήματα θα είναι πολύ απασχολημένα σε αυτό το πολυάσχολο χρόνο, και θα τροφοδοτούν σε μεγάλο βαθμό τους LGBT επισκέπτες, όπως και τα ζωντανά γκέι μπαρ και τα κλαμπ της πόλης .

Δείτε το Memphis Gay Guide, καθώς και τα τοπικά γκέι χαρτιά και περιοδικά, όπως το εξυπηρετικό και διασκεδαστικό περιοδικό LGBT με έδρα το Μέμφις, το Focus Mid-South και το Out & About (το οποίο είναι προσανατολισμένο περισσότερο προς το Νάσβιλ, αλλά έχει κάποια statewide κάλυψη), για λεπτομέρειες. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο χρήσιμο ταξιδιωτικό site που έχει δημιουργήσει ο επίσημος τουριστικός οργανισμός της πόλης, το Memphis CVB.