Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Glendale Glitters

Αυτή η ετήσια γιορτή στην Αριζόνα καλύπτει την περίοδο των διακοπών

Κάθε χρόνο η γιορτή Glendale Glitters στο ιστορικό Downtown Glendale της Αριζόνα φιλοξενεί χιλιάδες επισκέπτες που θέλουν να γιορτάσουν την περίοδο των διακοπών με στυλ. Για το 2017, οι εκδηλώσεις Glendale Glitters ξεκινούν την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, με ειδικά Σαββατοκύριακα γεγονότων όλο τον Δεκέμβριο και τα φώτα παραμένουν μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2018.

Το ιστορικό Downtown Glendale έρχεται στη ζωή κάθε εποχή των διακοπών με την προσθήκη περίπου 1,5 εκατομμυρίων πολύχρωμων στιγμιαίων φώτων διακοπών LED που βρίσκονται σε μια περιοχή 16 τετραγώνων που περιλαμβάνει τις συνοικίες του Old Towne και του Catlin Court.

Η καλύτερη παράδοση διακοπών στην πατρίδα της Αριζόνα λάμπει από 5 έως 10 μ.μ. όλες τις νύχτες, οπότε ακόμα και αν δεν έρχεστε στο Downtown Glendale όταν είναι ένα από τα ειδικά Σαββατοκύριακα διακοπών που αναφέρονται παρακάτω, μπορείτε να απολαύσετε τα φώτα, να αγοράσετε δώρα σε ένα -α-είδος καταστήματα, αρπάξτε ένα ωραίο δείπνο ή επιδόρπιο και τραβήξτε φωτογραφίες από το γιγαντιαίο δέντρο διακοπών - για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μετάβαση στο Glendale από το Phoenix, ελέγξτε τον οδηγό μας " Ταξιδιωτικοί χρόνοι στο Downtown Glendale ".

Glendale Glitters Θεαματικό Σαββατοκύριακο

Η διασκέδαση των διακοπών, τα τρόφιμα, τα χειροποίητα δώρα διακοπών, τα χειμωνιάτικα πάρκα των παιδιών και ο ζωγραφικός ζωολογικός κήπος των παιδιών, τα ψώνια και, φυσικά, οι επισκέψεις με το Santa είναι όλα για την "Countdown to Glendale Glitters" την Παρασκευή το βράδυ, : 30 μ.μ.

Ο χώρος στάθμευσης θα είναι σύντομος, αλλά δωρεάν δρομολόγια θα μεταβούν από το βόρειο πάρκο Glendale Community College στο 59ο και Vogel Avenues, μεταξύ 4:30 μ.μ. και 10:15 μ.μ. και το τελευταίο λεωφορείο θα φύγει στο κέντρο της Glendale στις 10:15 μ.μ. Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν για την προτιμώμενη στάθμευση στα δύο γκαράζ στο κέντρο της πόλης, που βρίσκονται στο Δημαρχείο στην 59η και στο Glenn Drive και στην Τράπεζα της Αμερικής στο 58ο Avenue και στο Glenn Drive.

Μόλις ξεκινήσει η εκδήλωση, τα φώτα θα παραμείνουν το βράδυ από τις 5 έως τις 10 μ.μ. και οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν μέσω των 1,6 εκατομμυρίων λαμπτήρων με δική τους ψυχαγωγία. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης μια σειρά από ειδικά Σαββατοκύριακα γεγονότων που έρχονται το Δεκέμβριο, οπότε αν είστε στο Glendale για ένα ταξίδι Σαββατοκύριακου, προσπαθήστε να το κάνετε σε ένα από τα ακόλουθα Σαββατοκύριακα.

Τοπικά αγαπημένα συγκροτήματα Σαββατοκύριακο: 1 και 2 Δεκεμβρίου

Την Παρασκευή και το Σάββατο, 1 και 2 Δεκεμβρίου 2017, από τις 6 μ.μ. έως τις 10 μ.μ., το Murphy Park του Downtown Glendale θα είναι γεμάτο με μουσική, φώτα και ενθουσιασμό που χαρακτηρίζει παραστάσεις μουσικής διακοπών και oldies καθώς και ειδικές εκδηλώσεις χορού.

Αυτή η βιτρίνα τοπικού ταλέντου, σε συνδυασμό με όλες τις χαρές των Χριστουγέννων, χαρακτηρίζεται από τις δραστηριότητες όπως η Dance Academy North, η Sun City Poms, η Rascapetatiando Dance Company και η Peppermint James την Παρασκευή και το Dance Project, η Purely Dance Performance Team, η Jataba Dance Troupe, Shoppe Performance Company και το Zimis το Σάββατο.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης τις τέχνες και τις χειροτεχνίες διακοπών, τις φουσκωτές βόλτες και τις επισκέψεις με τον Άγιο Βασίλη, οπότε φέρτε τη φωτογραφική μηχανή σας ή βοηθήστε τον βοηθό του Σάντα να τραβήξει μια φωτογραφία με μικρή χρέωση.

Snowfield! Χειμερινή Χώρα των Θαυμάτων: 8 και 9 Δεκεμβρίου

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες καλούνται να επιστρέψουν στο Πάρκο Murphy για μια ιδιαίτερη απόλαυση, ένα χειμωνιάτικο τοπίο γεμάτο χιόνι που παράγεται από μηχανή χιονιού. Οι επισκέπτες μπορούν να πληρώσουν ένα μικρό ποσό για να περάσουν ώρες παίζοντας στο ανθρωποποιημένο χιόνι, δημιουργώντας χιονάνθρωπους και έχοντας χιονοστιβάδες αγώνες με τους φίλους, την οικογένεια και τους ξένους.

Ένας επιλεγμένος αριθμός τοπικών καλλιτεχνών θα εκτελέσει και τις δύο νύχτες, με τους Jack Squeakers από την William C Jack Elementary, την Ακαδημία Elite Dance, το Dance Magic της Michaela και τη Σχολή Χορού του Raymond S Kellis που πραγματοποιεί την Παρασκευή το βράδυ και την Αριζόνα Sunrays Dance, Heart and Sole Performing Arts , Creative Edge Dance και My Kids in Sign πραγματοποιώντας το βράδυ του Σαββάτου.

Μην ξεχάσετε να συνδέσετε εάν σκοπεύετε να φτάσετε στο Snowfield! το Σαββατοκύριακο καθώς εσείς και τα παιδιά σας θα παίζετε για λίγες ώρες στο χιόνι και παρόλο που είναι κατασκευασμένο από τον άνθρωπο, είναι ακόμα αρκετά κρύο, ώστε να φέρει γάντια για να κρατάτε τα χέρια σας προστατευμένα.

Πνεύμα που δίνει Σαββατοκύριακο: 15 και 16 Δεκεμβρίου

Την Παρασκευή και το Σάββατο, 15 και 16 Δεκεμβρίου, το Downtown Glendale ζητά από τους επισκέπτες να πάρουν στο πνεύμα των διακοπών, προσφέροντας τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις μαζί με μερικούς τοπικούς διασκεδαστές και εκδηλώσεις. Φέτος, οι φιλανθρωπικές οργανώσεις Glendale Firefighters θα είναι επιτόπου για να συγκεντρώσουν κεφάλαια για τα τρόφιμα και τα ρούχα τους, προσφέροντας 50/50 τόμους στις Παρασκευές και τις Σάββατο βράδυ.

Οι κορυφαίοι καλλιτέχνες περιλαμβάνουν την Ακαδημία Prestige Dance, τα συναυλιακά συγκροτήματα του Glendale Union High School και το Bling Tour την Παρασκευή, ακολουθούμενη από το INNERLIGHT Dance Center, τα αστέρια του Centre Stage, την Desert West και το Cactus High School Performance Dance.

Σιγουρευτείτε επίσης να σταματήσετε από μερικούς από τους πολλούς προμηθευτές που θα είναι παρόντες καθ 'όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, καθώς πολλά από αυτά τα μεγάλα τοπικά αναδυόμενα παράθυρα δίνουν μερίδες των προϊόντων τους στις φιλανθρωπικές οργανώσεις Glendale Firefighters.

Ποιο είναι το Glendale Glitter & Glow Block Party;

Η ετήσια παράδοση φωτισμού πλησιάζει στο πάρκο Glendale Glitter & Glow Block το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018 από τις 16:00 έως τις 22:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη και χιλιάδες άνθρωποι θα περπατήσουν στα πεζοδρόμια του Historic Downtown Glendale και θα παρακολουθήσουν περίπου 20 άτομα τα μπαλόνια αναπτύσσονται απαλά καθώς οι πιλότοι τους πυροβολούν, απολαμβάνοντας μπάντες και καλλιτέχνες του δρόμου για ένα φινάλε στην εορταστική περίοδο.

Λόγω των εκτεταμένων κλειστών δρόμων που απαιτούνται για το μπάρμπεκιου, η στάθμευση στο κέντρο της πόλης θα είναι πολύ περιορισμένη, αλλά για όσους επιθυμούν μια ελεύθερη επιλογή στάθμευσης, οι shuttle runs όλο το βράδυ, μεταξύ 3:45 μ.μ. και 10:15 μ.μ. από το Glendale Πανεπιστημιακή κοινότητα; τα λεωφορεία παραλαμβάνουν από τα βορειοανατολικά σημεία στάθμευσης του κολλεγίου. Η τελευταία λεωφορείο θα εγκαταλείψει το κέντρο της πόλης Glendale στις 10:15 μ.μ. Αν βρείτε ένα σημείο, το πάρκινγκ στο δρόμο μέσα και γύρω από το κέντρο της πόλης είναι δωρεάν.

Μετά την εκδήλωση, τα φώτα του Downtown Glendale κλείνουν για το υπόλοιπο του έτους, οπότε βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε στην Glendale πριν από τις 6 Ιανουαρίου για να βεβαιωθείτε ότι θα δείτε τη πόλη διακοσμημένη.