Πώς να φροντίσετε ένα εισιτήριο κυκλοφορίας στην πόλη της Οκλαχόμα

Έχετε λοιπόν λάβει ένα εισιτήριο κυκλοφορίας εντός των ορίων της πόλης της Οκλαχόμα. Αχ, συνέβη σε σχεδόν όλους μας σε ένα σημείο ή άλλο. Τι κάνεις τώρα; Εδώ είναι ένα γρήγορο τρόπο με πληροφορίες σχετικά με το χειρισμό ενός εισιτηρίου κυκλοφορίας στην Οκλαχόμα Σίτι, αν έχετε αποφασίσει να το πληρώσετε ή να το αντιμετωπίσετε.

Λάβετε υπόψη ότι οι απαιτήσεις διαφέρουν για μεμονωμένες κοινότητες γύρω και ακόμη και μέσα στην πόλη. Για περιοχές όπως το The Village, το Nichols Hills, το Bethany ή το Warr Acres, επικοινωνήστε με τους επιμέρους δήμους για οδηγίες.

Με το εισιτήριο κυκλοφορίας OKC, πρέπει ...

  1. Αποσαφηνίστε το αδίκημα - Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν κοινή λογική, αλλά δεν είναι ανήκουστο για κάποιον να είναι λίγο συγκεχυμένος και ξεχασμένος μετά από να τραβηχτεί. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ακριβώς για ποιο τιμολόγιο έχετε εισπράξει. Το ίδιο το εισιτήριο θα σας πει, και μπορείτε να αναζητήσετε την περίπτωσή σας στην ιστοσελίδα του Oklahoma City.
  2. Αποφασίστε σχετικά με ένα αίτημα - Αφού είστε βέβαιοι για το τι είδους αδίκημα έχετε εισπράξει, τότε ήρθε η ώρα να λάβετε μια απόφαση. Θυμηθείτε ότι πρέπει να επιλέξετε μια πορεία δράσης όταν σας δοθεί ένα εισιτήριο κυκλοφορίας στην Οκλαχόμα Σίτι. Μπορείτε να επικαλεστείτε ένοχο (είσοδος ενοχής στο καταλογιστέο αδίκημα), χωρίς διαγωνισμό (έχει το ίδιο άμεσο αποτέλεσμα με ενοχική ένσταση) ή μη ένοχος (αμφισβητώντας την παραπομπή κυκλοφορίας).
  3. Εάν πληρώνετε το εισιτήριο ... - Αν πείτε ενοχή ή δεν έχετε διαγωνισμό, πρέπει να πληρώσετε το ποσό αναφοράς στο εισιτήριο. Μπορείτε να το κάνετε online μέσω πιστωτικής κάρτας μέσω τηλεφώνου (405) 297-2361, προσωπικά στο 700 Couch Drive (ανοιχτό από τις 7 το πρωί έως τις 7 το πρωί καθημερινά) ή μέσω ταχυδρομείου με πληροφορίες πληρωμής (Visa, MasterCard, Discover, οι έλεγχοι και οι εντολές πληρωμής γίνονται αποδεκτές) σε:

    Δημοτικό Δικαστήριο της Οκλαχόμα Σίτι
    Τ.Θ. 26487
    Οκλαχόμα Σίτι, OK 73126-0487
  1. Αν αμφισβητείτε την επιβάρυνση ... - Η παραπομπή μη ένοχος σημαίνει ότι αμφισβητείτε την αναφορά κυκλοφορίας στο δικαστήριο. Πρέπει να τοποθετήσετε ένα ομόλογο πριν από την ημερομηνία κατάταξης που αναγράφεται στο εισιτήριο. Το εν λόγω ομόλογο είναι το ποσό του προστίμου συν ένα τέλος καταχώρησης ομολόγων ύψους $ 35. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της δοκιμής, ανατρέξτε σε αυτό το πακέτο πληροφοριών.
  1. Απαγόρευση - Η ημερομηνία παραγραφής που αναγράφεται στο εισιτήριο είναι η προθεσμία εντός της οποίας πρέπει να ενεργήσετε. Εάν επιλέξετε να εμφανιστείτε ενώπιον δικαστή, ελέγξτε πριν από 30 λεπτά στο δημόσιο μετρητή του Δημοτικού Δικαστηρίου.

Άλλες συμβουλές που πρέπει να θυμάστε:

  1. Σύμφωνα με την πόλη, αν το εισιτήριό σας δεν είναι καθυστερημένο και δεν έχετε παρακολουθήσει το σχολείο οδηγών τα τελευταία τρία χρόνια, θα μπορούσατε να το έχετε επιλέξει και να μειώσετε τα ασφαλιστικά έξοδα / πόντους. Καλέστε (405) 297-2361 για περισσότερες πληροφορίες.
  2. Αν δεν είστε προετοιμασμένοι να εμφανιστείτε ενώπιον δικαστή ή έχετε κάποια άλλη σύγκρουση προγραμματισμού, ζητήστε τη συνέχιση του λογαριασμού του Δημοτικού Δικαστηρίου για $ 15 για κάθε υπόθεση.
  3. Είναι σημαντικό να αναλάβετε δράση. Εάν δεν εμφανιστείτε ή δεν πληρώσετε ένα εισιτήριο κυκλοφορίας στην πόλη της Οκλαχόμα μέχρι την ημερομηνία αναστολής, θα έχετε εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή σας. Κανείς δεν το θέλει αυτό. Θα αυξήσει επίσης το πρόστιμό σας. Δείτε τα τρέχοντα πρόστιμα online.
  4. Οι διερμηνείς διατίθενται χωρίς χρέωση για τα άτομα με προβλήματα ακοής. Καλέστε (405) 297-3898 τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την ημερομηνία της δοκιμής.