Πώς να γίνετε εθελοντής στο St. Louis

Τρόποι να δωρίσετε το χρόνο σας στο St. Louis 'Top Free Attraction

Ο ζωολογικός κήπος St. Louis είναι ένας από τους καλύτερους στη χώρα με εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. Ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι το δίκτυο των εθελοντών που βοηθούν τους επισκέπτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις επισκέψεις τους. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτήν την ειδική ομάδα ανθρώπων κάνοντας να γίνετε εθελοντής σήμερα.

Ο Ζωολογικός Κήπος του Σαιντ Λούις διαθέτει πολλές διαφορετικές ευκαιρίες εθελοντισμού, ανάλογα με το είδος της χρονικής δέσμευσης που θέλετε να κάνετε.

Οι εργαζόμενοι χρειάζονται την περισσότερη εκπαίδευση και ώρες υπηρεσίας. Οι πρεσβευτές είναι περισσότερο στο μέσο της επιλογής του δρόμου, ενώ οι εθελοντές συμβάλλουν για μικρότερη χρονική περίοδο.

Το να γίνεις Καθηγητής - Οι Εγγεγραμμένοι είναι εξειδικευμένοι εθελοντές στο Τμήμα Εκπαίδευσης του Ζωολογικού Κέντρου. Διδάσκουν μαθήματα στο ζωολογικό κήπο και στην κοινότητα και προσφέρουν εκδρομές σε μαθητές και άλλους επισκέπτες. Τα μέλη πρέπει να είναι 18 ετών και να περάσουν από μια διαδικασία συνέντευξης για να γίνουν αποδεκτά στο πρόγραμμα κατάρτισης. Η εκπαίδευση αποτελείται από οκτώ Σάββατο των μαθημάτων από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν για τα ζώα και τη φροντίδα τους μέσω της διδασκαλίας στην τάξη, της ηλεκτρονικής μάθησης και της πρακτικής άσκησης από το προσωπικό του Zoo. Οι επαγγελματίες πρέπει επίσης να συμφωνούν να προσφέρουν εθελοντές τουλάχιστον 62 ώρες την εβδομάδα. Μάθετε περισσότερα για να γίνετε μέλος του Zoo Docent.

Να γίνει Πρεσβευτής - Οι Πρεσβευτές εργάζονται στο ζωολογικό κήπο απαντώντας σε ερωτήσεις επισκεπτών, δίνοντας οδηγίες και παρέχοντας βασικές πληροφορίες.

Μπορεί επίσης να τους ζητηθεί να βοηθήσουν με ειδικές εκδηλώσεις και έλεγχο του πλήθους. Οι πρεσβευτές πρέπει να είναι τουλάχιστον 15 ετών και να ολοκληρώσουν ένα διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ακολουθούμενο από μερικές ώρες ατομικής εκπαίδευσης. Οι πρεσβευτές πρέπει να συμφωνούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία τουλάχιστον για 30 ώρες το χρόνο. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συμμετοχή σας στο Πρεσβευτή του Zoo.

Γίνετε Εθελοντής Εκδήλωσης / Τοποθεσίας - Ο Ζωολογικός Κήπος διαθέτει επίσης μια ομάδα εθελοντών που εργάζονται σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις και χώρους Ζωολογικού Κήπου. Αυτοί οι εθελοντές βοηθούν στο περίπτερο πληροφοριών, καταστήματα δώρων και σταθμό πρώτων βοηθειών. Παρέχουν επίσης βοήθεια στις εκδηλώσεις συλλογής κεφαλαίων που φιλοξενούνται από τους φίλους των Zoo Friends και Young Zoo Friends όλο το χρόνο. Οι εθελοντές για εκδηλώσεις και τοποθεσίες πρέπει να είναι 15 ετών και να συμφωνούν να εργάζονται τουλάχιστον 30 ώρες το χρόνο. Πηγαίνουν ένα ή δύο ημερών πρόγραμμα προσανατολισμού, καθώς και στην εκπαίδευση της εργασίας. Μάθετε περισσότερα για να γίνετε Εθελοντής Συμβάντος / Τοποθεσίας.

Οι εθελοντές βοηθούν τον Ζωολογικό Κήπο του Σαιντ Λούις να προσφέρει μια πιο ευχάριστη και προσιτή εμπειρία για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών. Για περισσότερες πληροφορίες ή για προγραμματισμό ραντεβού για να γίνετε εθελοντής, καλέστε τις Υπηρεσίες Εθελοντισμού στο (314) 781-0900, ext. 4670.