Ένας οδηγός αγοραστή στο St. Louis Outlet Mall

Το St. Louis Mills στο Hazelwood ονομάζεται τώρα St. Louis Outlet Mall. Το εμπορικό κέντρο παραμένει ένας μοναδικός προορισμός για αγορές στην περιοχή St. Louis. Ποιο άλλο εμπορικό κέντρο σας επιτρέπει να κάνετε πατινάζ στον ίδιο πάγο με το St. Louis Blues; Αλλά η μεγάλη κλήρωση για πολλούς εξακολουθεί να είναι τα ψώνια. Το εμπορικό κέντρο φιλοξενεί μερικά δημοφιλή καταστήματα λιανικής πώλησης και λιανοπωλητές που δεν θα βρείτε αλλού στο St Louis.

Τοποθεσία & Οδηγίες

Το εμπορικό κέντρο βρίσκεται στο St. 5555 St.

Louis Mills Boulevard στην πόλη Hazelwood. Για να φτάσετε στο εμπορικό κέντρο, πάρτε το I-270 στον αυτοκινητόδρομο 370 West (Exit 22B από I-270 North). Από το 370, βγείτε στη λεωφόρο St. Louis Mills Boulevard.

Καταστήματα αγορών και αγκύρων

Το εμπορικό κέντρο διαθέτει αρκετά μεγάλα καταστήματα αγκυροβόλια, όπως τα βιβλία A-Million, Bed, Bath & Beyond, Sears Outlet, Ross Dress for Less και Burlington Coat Factory.

Έχει επίσης το αποκλειστικό υπαίθριο κατάστημα της Cabela στην περιοχή St. Louis. Το Cabela προσελκύει μεγάλα πλήθη κυνήγι και υπαίθριους λάτρεις που ψωνίζουν για την τελευταία ταχύτητα ή απλά σταματήστε για να ελέγξετε έξω τα τεράστια ενυδρεία και άλλες οθόνες ζώων.

Για τους κυνηγούς συμφωνίας, υπάρχουν καταστήματα πώλησης, όπως το Παιδικό Χώρο, το Gymboree, το Levi, το Παλιό Ναυτικό και το Hot Topic. Και, φυσικά, το εμπορικό κέντρο διαθέτει τυπικά εμπορικά καταστήματα, όπως τα κτίρια της Claire, της δικαιοσύνης και του μπάνιου και του σώματος.

Εστιατόρια

Το εμπορικό κέντρο προσφέρει πολλές επιλογές για ένα γεύμα. Υπάρχει το Joe Muggs Cafe, το Bistro του Lanabri και το Steak-n-Shake.

Για μια γρήγορη γεύση για φαγητό, το γήπεδο φαγητού έχει όλους τους κανονικούς λεωφόρους, όπως το Panda Express και το Sbarro Pizzeria. Για σνακ ή γλυκά, υπάρχει το Ice Cream Heaven, η Μαρμελάδα Slab Creamery και οι Wetzels Pretzels.

Διασκέδαση & Ταινίες

Το St. Louis Outlet Mall διαθέτει ψυχαγωγία που δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο τοπικό εμπορικό κέντρο.

Υπάρχει πατινάζ στο iceZONE, το επίσημο πρακτορείο της St. Louis Blues. Παρέχονται καθημερινά δημόσιες παγοδρομίες, καθώς και εβδομαδιαίες συναντήσεις χόκεϊ. Για λεπτομερή ματιά στο πρόγραμμα, δείτε το ημερολόγιο iceZONE.

Άλλες επιλογές ψυχαγωγίας περιλαμβάνουν το Mystical Adventure Ride και το Putting Edge για λάμψη στο σκοτεινό μίνι γκολφ. Όταν απλά θέλετε να καθίσετε και να χαλαρώσετε, πάρτε μια ταινία σε μία από τις 18 οθόνες στο Regal Cinema.

Για περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου ενός πλήρους καταλόγου καταστημάτων, ανατρέξτε στον ιστότοπο του St. Louis Outlet Mall.