Το χιονοδρομικό κέντρο Hidden Valley στο νομό Σαιντ Λούις

Το St. Louis απέχει πολύ από τα βουνά, επομένως οι επιλογές για χιονοδρομία είναι πολύ περιορισμένες. Η κρυμμένη κοιλάδα στο Wildwood είναι το μοναδικό τοπικό χιονοδρομικό κέντρο στην περιοχή St. Louis. Η Hidden Valley προσφέρει σκι, snowboarding και χιονοπτώσεις κατά τους χειμερινούς μήνες.

Για περισσότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε το χειμώνα στο Σεντ Λούις, δείτε τα καλύτερα δωρεάν χειμερινά γεγονότα στο Σαιντ Λούις και τις αγαπημένες χειμερινές δραστηριότητες στην περιοχή St. Louis .

Σχετικά με το θέρετρο

Η κρυμμένη κοιλάδα έχει περισσότερες από δώδεκα διαδρομές σε περίπου 30 στρέμματα ορεινού εδάφους με κατακόρυφη πτώση 310 ποδιών. Το θέρετρο παίρνει λίγη βοήθεια από τη Μητέρα Φύση, αλλά σχεδόν όλο το χιόνι γίνεται με μηχανές χιονιού. Το 30% των διαδρομών παρατίθεται ως αρχάριος, 60% ως ενδιάμεσος και το υπόλοιπο 10% ως προχωρημένο. Υπάρχει επίσης ένα πάρκο εκτός δρόμου για ειδικούς σκιέρ και snowboarders.

Τοποθεσία και Ώρες

Το Hidden Valley Ski Resort βρίσκεται στο 17409 Hidden Valley Drive στο Wildwood, στην περιοχή St. Louis County. Από το St. Louis City, πάρτε το I-44 West στην έξοδο του Eureka (# 264). Στη συνέχεια, βγείτε στην εθνική οδό 109 και πηγαίνετε βόρεια περίπου δύο μίλια με Alt Road. Στρίψτε αριστερά στην Alt Road και ακολουθήστε τις πινακίδες για το Hidden Valley Drive και το θέρετρο.

Η Hidden Valley είναι ανοιχτή καθημερινά από τα μέσα Δεκεμβρίου έως τα τέλη Φεβρουαρίου. Οι κανονικές ώρες είναι από Κυριακή έως Πέμπτη από τις 9 π.μ. έως τις 10 μ.μ., με παρατεταμένες ώρες στις περισσότερες Παρασκευές και Σάββατα έως και την 1 π.μ. Η Hidden Valley προσφέρει επίσης ειδική βραδιά και ολονύκτιο σκι κατά την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ανέσεις εισιτηρίων και αμοιβές ενοικίασης

Τα εισιτήρια ανελκυστήρα ημέρας είναι 48 δολάρια για ενήλικες, 30 δολάρια για παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών και 5 δολάρια για παιδιά έξι και νεότερα. Η ενοικίαση σκι ή σνόουμπορντ είναι επιπλέον 31 δολάρια ανά άτομο. Τα εισιτήρια ανελκυστήρων για τις περιόδους βράδυ και τα μεσάνυχτα κυμαίνονται από 33 έως 40 δολάρια ανά άτομο. Οι περισσότερες Κυριακές που ξεκινούν τον Ιανουάριο, το Hidden Valley προσφέρει ένα Special Family Night από τις 3 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. Τα εισιτήρια Lift με ενοικίαση σκι ή snowboard είναι $ 49 για όλους.

Υπάρχουν επίσης ομαδικές εκπτώσεις από 15% έως 25% κάθε μέρα για τα μέρη των 15 ή περισσότερο. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές ομάδας, ανατρέξτε στον ιστότοπο Hidden Valley.

Η πολική βύθιση

Εκτός από το σκι και το snowboarding, το Hidden Valley διαθέτει επίσης μια περιοχή σωλήνων χιονιού που ονομάζεται The Polar Plunge. Οι επισκέπτες μπορούν να οδηγήσουν έναν εσωτερικό σωλήνα προς τα κάτω σε ύψος 1200 ποδιών, στη συνέχεια να πάρουν ένα μεταφορικό χαλί πίσω στην κορυφή και να το κάνουν όλα ξανά. Το Polar Plunge είναι ανοιχτό για επισκέπτες όλων των ηλικιών. Τα εισιτήρια είναι $ 26 ανά άτομο για τρεις ώρες σωλήνων.

Όπως θα περιμένατε, πολλές από τις δραστηριότητες που προσφέρονται στο Hidden Valley επηρεάζονται από τον καιρό, για να λάβετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες χιονιού και τις διαδρομές που είναι ανοιχτές, καλέστε (636) 938-6999.