Επιλέξτε τα δικά σας φρούτα και λαχανικά στα οπωροφόρα του Eckert

Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι λόγοι για να ζήσετε στο St. Louis ή τα προάστιά του. Η περιοχή του μετρό έχει αξιοθέατα παγκόσμιας κλάσης, ωραία εστιατόρια και όμορφα πάρκα, αλλά η αστική ζωή σημαίνει ότι λίγοι από εμάς έχουν μεγάλες αυλές και ακόμη λιγότεροι από εμάς έχουμε το χρόνο να καλλιεργήσουμε τα δικά μας φρούτα και λαχανικά. Ευτυχώς, οι ωραίοι άνθρωποι στα οπωροφόρα του Eckert καλλιεργούν για μας. Πάρτε λοιπόν την οικογένειά σας και κατευθυνθείτε προς το Eckert, όπου πάντα παίρνει την εποχή.

Τι να ξέρετε για το Eckert

Το Eckert's είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση παραγωγής οπωρώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η επιχείρηση ξεκίνησε ως οδόστρωμα το 1910 και απλώς συνέχισε να αναπτύσσεται. Σήμερα, το Eckert έχει μικρότερα αγροκτήματα στο Millstadt και το Grafton και το αρχικό αγρόκτημα στο Belleville του Illinois.

Τι και Πότε να επιλέξετε

Το Eckert είναι το είδος του τόπου που θα θέλετε να πάτε όλο το χρόνο. Αυτό συμβαίνει επειδή κάθε εποχή έχει τα δικά της νόστιμα φρούτα για να πάρει. Αργά την άνοιξη είναι η ώρα για φράουλες, το καλοκαίρι σημαίνει γλυκά βατόμουρα και ροδάκινα, και το φθινόπωρο μπορείτε να γεμίσετε το καλάθι σας με μήλα και κολοκύθες. Η τιμή ανά λίβρα είναι συχνά μικρότερη από ό, τι βρίσκετε για παραγωγή σε τοπικά καταστήματα παντοπωλείων, οπότε προχωρήστε και αποθηκεύστε. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τον Δεκέμβριο για να επιλέξετε το οικογενειακό χριστουγεννιάτικο δέντρο σας.

Περισσότερα από την επιλογή

Θα δημιουργήσετε μια όρεξη στους οπωρώνες, αλλά δεν χρειάζεται να πάτε μακριά για ένα πλούσιο γεύμα. Στο αρχικό αγρόκτημα στο Belleville, το Country Restaurant είναι διάσημο για το τηγανισμένο κοτόπουλο.

Μπορείτε επίσης να ικανοποιήσετε το γλυκό δόντι του παιδιού σας στο Stand Custard ή να αγοράσετε μια πίτα για να πάρετε το σπίτι από το Country Store. Και, μην ξεχνάτε το Κέντρο Κήπου όπου μπορείτε να αγοράσετε φυτά ή να πάρετε συμβουλές ειδικών για την καλλιέργεια.

Ειδικές εκδηλώσεις και γιορτές

Μπορεί επίσης να θέλετε να προγραμματίσετε μια επίσκεψη κατά τη διάρκεια μιας από τις πολλές ειδικές εκδηλώσεις στο Eckert's κατά τη διάρκεια του έτους.

Τα δημοφιλέστερα αγαπημένα περιλαμβάνουν το φεστιβάλ φράουλας τον Μάιο, το Apple Fest τον Σεπτέμβριο και το Jamboree κολοκύθας και τα στοιχειωμένα φιστίρια τον Οκτώβριο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές και άλλες γιορτές, δείτε το ημερολόγιο γεγονότων του Eckert.

Πώς να πάτε εκεί

Είναι εύκολο να φτάσετε στο Eckert's από το St. Louis. Είναι περίπου 25 λεπτά από το κέντρο της πόλης στο αγρόκτημα Belleville, που βρίσκεται στο 951 Green Mountain Road. Περάστε τη γέφυρα Poplar Street και ακολουθήστε τις πινακίδες για το I-64 East. Έξοδος στο 255 Νότου και οδηγείτε περίπου 4 μίλια για να βγείτε από το 17Α για τον Illinois Highway 15 East. Συνεχίστε στις 15 για περίπου 11 μίλια και το Eckert θα είναι στα αριστερά.

Ωρες λειτουργίας

Country Store: 8 π.μ. - 8 μ.μ. καθημερινά
Εστιατόριο Country: 7 π.μ. - 8:30 μ.μ. καθημερινά
Κατάστημα Custard: 11 π.μ. - 8:30 μ.μ. καθημερινά
Κέντρο Κήπου: 9 π.μ. - 7 μ.μ. καθημερινά