Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Βανκούβερ στο Βανκούβερ, π.Χ.

Γρήγορος οδηγός στο Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ του Βανκούβερ

Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ του Βανκούβερ

Όπως και τα άλλα διεθνή βραβεία του καλοκαιριού - ο Διαγωνισμός Εορτασμού των Φωτιζόμενων Πυροτεχνικών και το Φεστιβάλ Λαϊκής Μουσικής Βανκούβερ , για να αναφέρουμε μόνο δύο - το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ του Βανκούβερ (VIJF) είναι τόσο αγαπημένο από τους ντόπιους όσο και από τους 400.000+ επισκέπτες προσελκύει.

Ονομάζεται το "καλύτερο φεστιβάλ τζαζ στον κόσμο" από το The Seattle Times , το Διεθνές Φεστιβάλ Jazz του Βανκούβερ συμβαίνει κάθε χρόνο στα τέλη Ιουνίου έως τις αρχές Ιουλίου.

Το VIJF διαθέτει τακτικά μέχρι και 1800 μουσικούς και 300 συναυλίες (συμπεριλαμβανομένων 100 + δωρεάν συναυλίες) σε 40+ χώρους σε ολόκληρο το Βανκούβερ. Το VIJF προσελκύει μεγάλα τζαζ σούπερ αστέρια ως headliners του? τα προηγούμενα headliners έχουν συμπεριλάβει τον Miles Davis και τον Wynton Marsalis.

Πότε: VIJF 2016 τρέχει 24 Ιουνίου - 3 Ιουλίου 2016.

Επικαλύμματα για το VIJF 2016

Η σειρά 2016 VIJF περιλαμβάνει:

Γρήγορος οδηγός για το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ του Βανκούβερ 2016 Χώροι

Οι περισσότεροι από τους χώρους του VIJF βρίσκονται εντός και γύρω από τον κεντρικό σταθμό του Βανκούβερ και στο νησί Granville . Οι κεφαλές του VIJF εμφανίζονται συχνά στο Marquee Series του Φεστιβάλ στο θέατρο Orpheum (884 Granville Street) και στη σειρά θεάτρου Vogue (918 Granville Street), καθώς και στο Performance Works στο νησί Granville. Υπάρχουν επίσης υπαίθριες συναυλίες στο David Lam Park του Yaletown, στο νησί Granville και στην πλατεία Robson (μπροστά από την Πινακοθήκη Βανκούβερ).

Δωρεάν συναυλίες στο Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ του Βανκούβερ το 2016

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το VIJF είναι ο απίστευτος αριθμός δωρεάν συναυλιών που διαθέτει. Κάθε καλοκαίρι, υπάρχουν 100 - 130+ δωρεάν συναυλίες VIJF. Οι ελεύθερες συναυλίες ξεκινούν με το διήμερο Σαββατοκύριακο Downtown Jazz, που περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, φαγητό, εκθέματα τέχνης, δραστηριότητες για παιδιά, κήπους μπύρας και πολλά άλλα στην κεντρική πλατεία Robson του Βανκούβερ.

Οι VIJF 2016 δωρεάν συναυλίες περιλαμβάνουν:

Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Βανκούβερ Επίσημη Ιστοσελίδα: VIJF 2016