Διασκέδαση πράγματα να κάνουμε στο Kalispell της Μοντάνα

Το Kalispell βρίσκεται μέσα σε μερικά από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Μοντάνα. Το Εθνικό Πάρκο Glacier, η πόλη του Whitefish στο ορεινό θέρετρο και η τεράστια λίμνη Flathead βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Glacier Park βρίσκεται στο Kalispell. Εδώ είναι οι προτάσεις μου για διασκέδαση πράγματα να κάνουμε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Kalispell, Montana.

Πάρκα και υπαίθρια στο Kalispell
Παρόλο που το Flathead National Forest, το Εθνικό Πάρκο Glacier και η λίμνη Flathead βρίσκονται όλα κοντά, οι επισκέπτες του Kalispell θα βρουν ευκαιρίες για υπαίθρια αναψυχή στην πόλη.

Woodland Park
Αυτό το φιλικό προς την οικογένεια πάρκο της πόλης Kalispell έχει όλες τις ανέσεις που ψάχνετε σε ένα πάρκο, και στη συνέχεια μερικά. Υπάρχουν δύο χιλιόμετρα μονοπάτια για περπάτημα, μια γοητευτική λίμνη, καταφύγια πικνίκ και κήπους. Σημαντικό είναι το Woodland Water Park, το οποίο περιλαμβάνει ομπρέλες νερού, τεμπέληδες ποτάμι και υδατόδρομο για μικρά παιδιά.

Lone Pine State Park
Θα βρείτε μονοπάτια για πεζοπορία, ιππασία, ορεινή ποδηλασία και χιονοπέδιλα διασχίζοντας αυτό το δασικό πάρκο 270 στρεμμάτων. Άλλες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα κέντρο επισκεπτών και κατάστημα δώρων, μια σειρά τοξοβολίας και χώρους πικνίκ. Το Lone Pine State Park έχει θέα στο Kalispell και την κοιλάδα, οπότε φροντίστε να περάσετε λίγο χρόνο για να απολαύσετε τις υπέροχες απόψεις. Το πάρκο είναι ένα ενεργό μέρος της κοινότητας του Kalispell, παρέχοντας εργαστήρια φύσης, πεζοπορίες με ποδηλασία και χιονοπέδιλα, φιλικές προς το παιδί δραστηριότητες και προγράμματα με θέμα τις διακοπές.

Γκολφ στο Kalispell
Η επίπεδη κοιλάδα της Μοντάνα φιλοξενεί πολλά γήπεδα γκολφ ποιότητας, με πολλές τοποθεσίες στο Kalispell.

Μουσεία στο Καλισπέλ
Ενώ οι περισσότεροι λαοί που σχεδιάζουν μια επίσκεψη στο Kalispell θα επικεντρωθούν στην υπαίθρια αναψυχή, μην χάσετε τα τρομερά εσωτερικά αξιοθέατα της πόλης. Αυτά τα μουσεία παρέχουν μια εικόνα για την τέχνη και την ιστορία της περιοχής, δίνοντάς σας μια εντελώς νέα εκτίμηση για τις γύρω λίμνες, τα δάση και τα βουνά - και για τους ανθρώπους που καλούν Kalispell σπίτι.

Μουσείο Τέχνης Hockaday
Το μουσείο Hockaday βρίσκεται σε ένα όμορφο παλιό Κτήριο Βιβλιοθήκης Carnegie και συλλέγει και εκθέτει τέχνη από τοπικούς καλλιτέχνες, καθώς και έργα που εστιάζουν στο τοπίο και την ιστορία της περιοχής. Μην χάσετε τη συλλογή του "Crown of the Continent", με φωτογραφίες και πίνακες που χαρακτηρίζουν το Glacier National Park από καλλιτέχνες όπως ο Charles M. Russell, ο OC Seltzer και ο Ralph Earl DeCamp.

Μουσείο Conrad Mansion
Αυτό το καλά διατηρημένο ιστορικό σπίτι, με τα περισσότερα από τα αρχικά του έπιπλα, προσφέρει μια αναδρομή πίσω στο χρόνο για τις πρώτες μέρες του Kalispell. Ο Charles E. Conrad, ιδρυτής του Kalispell, έκτισε αυτό το γοητευτικό αρχοντικό από τούβλα για την οικογένειά του το 1895. Ήταν η οικογένεια Conrad μέχρι το 1960, όταν δωρήθηκε στην πόλη του Kalispell. Το σπίτι και οι χώροι είναι πλέον ανοιχτοί για περιηγήσεις (Μάιος έως Οκτώβριος) και για ειδικές εκδηλώσεις. Το σπίτι είναι γεμάτο με έργα τέχνης, όπως έπιπλα και είδη ένδυσης.

Ειδικές εκδηλώσεις διοργανώνονται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, με πολλά ετήσια αγαπημένα των Χριστουγέννων.

Μουσείο στο Κεντρικό Σχολείο
Η ιστορία της περιοχής Flathead Valley είναι το επίκεντρο σε αυτό το τοπικό μουσείο, το οποίο διευθύνεται από την Βορειοδυτική Μοντάνα Ιστορική Εταιρεία. Το πρώην ιστορικό σχολικό κτίριο, εντυπωσιακό τόσο μέσα όσο και έξω, άνοιξε για πρώτη φορά το 1894. Τα εκθέματα μουσείων απευθύνονται στις τοπικές αμερικανικές φυλές, την εποχή των ξενώνων και την ξυλεία της περιοχής.

Φαγητό και ποτό στο Kalispell
Όπως και παντού στα βορειοδυτικά, το τοπικό κίνημα των τροφίμων είναι ισχυρό στο Kalispell. Τα περίφημα κεράσια Flathead της περιοχής είναι μια φρέσκια γλυκιά γεύση διαθέσιμη στα τέλη Ιουλίου έως τον Αύγουστο. Ο Αύγουστος φέρνει κούκλες. Το Kalispell φιλοξενεί οινοποιεία και ζυθοποιίες, γαλακτοκομικές εκμεταλλεύσεις και παραγωγούς λαχανικών. Όλο αυτό το τοπικό καλοσύνη εμφανίζεται σε πολλά τοπικά εστιατόρια και αγορές.

Εδώ είναι μερικά από τα κυριότερα στιγμιότυπα τροφίμων του Kalispell:

Kalispell Αγροτική Αγορά
Κάθε Σάββατο από τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Οκτωβρίου, αυτή η υπαίθρια αγορά χαρακτηρίζεται από τοπικά φρούτα και λαχανικά καθώς και χειροποίητα αγαθά.

Kalispell Brewing Company
Νέο το 2014, αυτή η τοπική επιχείρηση παράγει απεριόριστες μπύρες βιοτεχνίας, οι οποίες σερβίρονται στην αίθουσα γευσιγνωσίας τους.

Το ζαχαροπλαστείο
Υγιεινά πρωινά και μεσημεριανό γεύμα σερβίρονται σε αυτό το καφέ στο Kalispell από Τρίτη έως Σάββατο. Το μενού Knead Cafe προσφέρει ποικιλία πιάτων, όπως πιάτα με αυγό, σάντουιτς και επιλογές για χορτοφάγους. Οι σπεσιαλιτέ τους περιλαμβάνουν scones, benedict αυγά, και corse βοείου κρέατος.