Τι να δείτε και να κάνετε στο Εθνικό Πάρκο Glacier

Οι επισκέπτες στο Εθνικό Πάρκο Glacier θα αντιμετωπίζονται σε όλα τα είδη εκπληκτικών τοπίων, από τις οδοντωτές κορυφές έως τις καθρέφτες των λιμνών μέχρι τους γαλάζιους ουρανούς. Αυτό το σκηνικό μπορεί να απολαύσετε σε μια διαδρομή, από ένα σκάφος, κατά τη διάρκεια μιας πεζοπορίας, ή ενώ κάθεστε στη βεράντα σε ένα από τα ιστορικά καταλύματα του πάρκου. Επειδή το Εθνικό Πάρκο Glacier διατηρεί τη σύγκλιση διαφορετικών οικοσυστημάτων, ποικίλλουν σε υγρασία και ανύψωση, οι απόψεις είναι ποικίλες και συνεχώς μεταβαλλόμενες.

Το Εθνικό Πάρκο Glacier είναι μέρος του Διεθνούς Πάρκου Ειρήνης Waterton - Glacier, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς το 1995. Η ονομασία της Παγκόσμιας Κληρονομιάς αναγνωρίζει χώρους που θεωρούνται φυσικοί ή πολιτιστικοί θησαυροί ολόκληρου του πλανήτη.

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα για να δείτε και να κάνετε στο Glacier National Park, θα θελήσετε να επισκεφθείτε περισσότερες από μία φορές. Η πρώτη σας επίσκεψη σίγουρα θα σας αφήσει με αναμνήσεις για να διαρκέσει μια ζωή. Εδώ είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή πράγματα να κάνετε στο Glacier National Park.