Ποιος είναι ο καιρός στο Key West;

Μέση μηνιαία θερμοκρασία, βροχόπτωση και tempos νερό στο Key West

Εάν θέλετε να ξεφύγετε από το κρύο βορρά κατά τη διάρκεια του χειμώνα, δεν υπάρχει πιο ζεστό μέρος από ό, τι στο Key West. Με τις μέσες θερμοκρασίες στη μέση έως τις δεκαετίες του 70, κατά τους μήνες Δεκέμβριο, Ιανουάριο και Φεβρουάριο, ο καιρός στη νοτιότερη πόλη της ηπειρωτικής Αμερικής είναι σίγουρα μια μεγάλη κλήρωση.

Αναρωτιέστε τι να συσκευάσετε για διακοπές στο Key West; Οι ήπιες θερμοκρασίες όλο το χρόνο απαιτούν δροσερό και άνετο ρουχισμό, συμπεριλαμβανομένων των σορτς, των δεξαμενών και των σανδαλιών.

Φυσικά, όταν στο Key West, σχεδόν τίποτα πηγαίνει - συμπεριλαμβανομένου του τι να φορέσει .

Το Key West έχει συνολική μέση υψηλή θερμοκρασία 83 ° και μέση χαμηλή τιμή 73 °. Η υψηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία στο Key West ήταν 100 ° το 1886 και η χαμηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία ήταν μια πολύ δροσερή 41 ° το 1981. Κατά μέσο όρο, ο θερμότερος μήνας του Key West είναι ο Αύγουστος και ο Ιανουάριος είναι ο μέσος όρος με τις μεγαλύτερες θερμοκρασίες. Η μέγιστη μέση βροχόπτωση συνήθως πέφτει το Σεπτέμβριο.

Τα Florida Keys, συμπεριλαμβανομένου του Key West, έχουν δραπετεύσει σε μεγάλο βαθμό από τις επιπτώσεις των τυφώνων κατά την τελευταία δεκαετία. Η εποχή του Ατλαντικού τυφώνα τρέχει από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Νοεμβρίου κάθε έτους και αν επισκέπτεστε κατά τη διάρκεια της εποχής των τυφώνων , είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Key West θα απαιτήσει υποχρεωτική εκκένωση εάν απειληθεί καταιγίδα.

Ψάχνετε για συγκεκριμένες μηνιαίες πληροφορίες καιρού; Εδώ είναι οι μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες, οι βροχοπτώσεις καθώς και οι θερμοκρασίες του Κόλπου και του Ατλαντικού Ωκεανού για το Key West:

Ιανουάριος

Φεβρουάριος

Μάρτιος

Απρίλιος

Ενδέχεται

Ιούνιος

Ιούλιος

Αύγουστος

Σεπτέμβριος

Οκτώβριος

Νοέμβριος

Δεκέμβριος

Επισκεφθείτε το weather.com για τρέχουσες καιρικές συνθήκες, πρόβλεψη για 5- ή 10 ημέρες και πολλά άλλα.