Βαρκελώνη Καιρός τον Ιούνιο

Μέσοι όροι, ρεκόρ και θερμοκρασίες των τελευταίων ετών στη Βαρκελώνη τον Ιούνιο.

Σχεδιάζετε να επισκεφθείτε τη Βαρκελώνη τον Ιούνιο Θα περίμενε κανείς ότι ο καιρός θα είναι καλός στην Ισπανία αυτή τη στιγμή του χρόνου, έτσι δεν είναι; Αλλά πόσο καλά;

Αν σχεδιάζετε τους μήνες διακοπών σας εκ των προτέρων, είναι αδύνατο να προβλέψετε με ακρίβεια ποιο είναι ο καιρός που πρέπει να περιμένετε. Οι περισσότερες ιστοσελίδες σας δίνουν τις μέσες θερμοκρασίες, αλλά ο καιρός είναι σπάνια μέσο : τέτοια στατιστικά στοιχεία δεν σας δίνουν την αίσθηση των υψηλών και χαμηλών επιπέδων που μπορείτε να περιμένετε.

Παρακάτω έχω παράσχει μέσες τιμές εκτός από τις ρεκόρ θερμοκρασίες και τις συνθήκες τα τελευταία χρόνια στη Βαρκελώνη. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε ποιο είναι το "κανονικό" καιρό αλλά και αυτό που πραγματικά ήταν όπως κατά τη διάρκεια των τελευταίων Junes.

Δείτε επίσης:

Ποιος είναι ο καιρός για προετοιμασία στη Βαρκελώνη τον Ιούνιο

Ο Ιούνιος είναι ένας από τους θερμότερους μήνες στη Βαρκελώνη, με τον καιρό πάντα ευχάριστο. Οι θερμοκρασίες τείνουν να κάνουν ένα μεγάλο άλμα λίγο πριν από τα μέσα του μήνα. Είναι συνήθως ξηρό στη Βαρκελώνη τον Ιούνιο.

Ποιος έχει καλύτερους καιρούς τον Ιούνιο: Μαδρίτη ή Βαρκελώνη;

Η Βαρκελώνη έχει ελαφρώς πιο δροσερές μέρες από τη Μαδρίτη, αλλά είναι ακόμα ωραία και ζεστή. Τη νύχτα, η Βαρκελώνη είναι λίγο πιο ζεστή από τη Μαδρίτη. Και οι δύο πόλεις τείνουν να είναι ξηρές.

Δείτε επίσης:

Μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία στη Βαρκελώνη τον Ιούνιο;

Σίγουρα! Η Βαρκελώνη τον Ιούνιο είναι πρωταρχική για ηλιοθεραπεία με θερμοκρασίες σταθερά στη δεκαετία του '20 (86 ° F έως 86 ° F) καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα.

Η Βαρκελώνη διαθέτει μια παραλία που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τη Las Ramblas της Barceloneta, αλλά υπάρχουν καλύτερες παραλίες λίγο πιο έξω. Διαβάστε περισσότερα για τις παραλίες στη Βαρκελώνη .

Βαρκελώνη στις αρχές Ιουνίου: Μέσες θερμοκρασίες και ο καιρός των τελευταίων χρόνων

Ο καιρός στη Βαρκελώνη στις αρχές Ιουνίου είναι εξαιρετικός, πάντοτε στην κατεύθυνση χαμηλού έως μέσου της δεκαετίας του '20 και σε δροσερές αλλά ευχάριστες θερμοκρασίες τη νύχτα που μένουν στους μεσαίους και ψηλούς εφήβους ( 57 ° F έως 66 ° F ° F) .

Η βροχή είναι δυνατή αλλά απίθανη.

Βαρκελώνη στα μέσα Ιουνίου : Μέσες θερμοκρασίες και ο καιρός των τελευταίων χρόνων

Μέχρι τα μέσα Ιουνίου, ο καιρός της Βαρκελώνης έχει φθάσει σε λίγους βαθμούς, με θερμοκρασίες τα τελευταία χρόνια να κυμαίνονται σταθερά γύρω στους 27 ° C ( 80 ° F) με θερμοκρασίες τη νύχτα γύρω στους 18 ° C ( 64 ° F ). Τείνει να είναι ξηρό.

Βαρκελώνη στο τέλος - Ιούνιος : Μέσες θερμοκρασίες και ο καιρός των τελευταίων χρόνων

Τον Ιούνιο αργότερα τείνουν να βλέπουν τον καιρό της Βαρκελώνης ακόμη πιο ζεστό, πλησιάζοντας μερικές φορές στους 30 ° C ( στα μέσα της δεκαετίας του '80) , τη νύχτα σπάνια πέφτοντας κάτω από τους 18 ° C ( 64 ° F ).

Πηγή: Ημερολόγιο υπογείων καιρικών συνθηκών