Βαρκελώνη τον Δεκέμβριο

Τους μέσους όρους, τα αρχεία και τις θερμοκρασίες των τελευταίων χρόνων στη Βαρκελώνη τον Δεκέμβριο.

Τα Χριστούγεννα έρχονται! Αλλά πώς θα είναι ο καιρός; Η Βαρκελώνη τον Δεκέμβριο είναι ένας από τους πιο ζεστούς χώρους στην Ευρώπη, αλλά μιλάμε ακόμα για τον ευρωπαϊκό χειμώνα - οπότε μην περιμένετε τον καιρό και τον καύσωνα.

Η πρόβλεψη του καιρού είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι - ο καιρός στην τηλεόραση δεν μπορεί να το κάνει και ξέρει πολύ περισσότερα από ό, τι κάνω. Αυτό που προσφέρω παρακάτω είναι οι μέσοι όροι και οι εγγραφές για τρεις μονάδες το Δεκέμβριο , καθώς και ο ειδικός καιρός για εκείνες τις ημέρες τα τελευταία τρία χρόνια.

Τι συμβαίνει με την εξέταση των μέσων όρων; Επειδή ο καιρός είναι σπάνια μέσο όρο! Δεν μπορείτε να πάρετε μια αίσθηση των υπερβολών - τις εξαιρετικά ζεστές ημέρες ή τις ιδιαίτερα κρύες - και οποιαδήποτε βροχή στο παρελθόν θα δώσει κατά μέσο όρο «κάποια βροχή» ενώ στην πραγματικότητα, σπάνια μπορεί να βροχή την ημέρα εκείνη. Παρακάτω δίνω τις μέσες θερμοκρασίες, τα ρεκόρ και τα χαμηλά ρεκόρ για να σας δώσω μια ιδέα για το τι είναι δυνατόν καθώς και για τον καιρό τα τελευταία τρία χρόνια για να πάρετε μια αίσθηση του τι είναι πιθανό .

Ποιος είναι ο καιρός για την προετοιμασία στη Βαρκελώνη τον Δεκέμβριο

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, οι θερμοκρασίες δεν πέφτουν πολύ χαμηλές αυτή τη στιγμή του έτους στη Βαρκελώνη . Εκτός από μερικές ιδιαίτερα ζεστές μέρες, δεν είναι πραγματικά ο καιρός των t-shirt, αλλά 10 ° C έως 16 ° C (50 ° C έως 60 ° C) θα κάνει για μερικές ευχάριστες χειμωνιάτικες βόλτες. Δείτε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον καιρό σε διάφορες ημερομηνίες τον Δεκέμβριο στη Βαρκελώνη.

Βαρκελώνη στις αρχές-Δεκέμβριο: Μέσες θερμοκρασίες και ο καιρός των τελευταίων χρόνων

Στις αρχές Δεκεμβρίου υπήρξε αρκετά σταθερή στους μεσαίους έως τους υψηλόβαθμους (βαθμούς Κελσίου), ενώ οι βραδιές πέφτουν περίπου στους 7 ° C ή 8 ° C (περίπου 47 ° F), κάτι που δεν είναι κακό για αυτήν την εποχή του χρόνου στην Ευρώπη, αν και το 2010 ήταν πολύ πιο κρύο.

Έχει την τάση να μένει ξηρό.

Καλύτερο γεγονός στη Βαρκελώνη στις αρχές Δεκεμβρίου

Θα υπάρξει φεστιβάλ ευαγγελίου στις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά οι ημερομηνίες για το 2013 δεν είχαν ανακοινωθεί κατά τη στιγμή της γραφής.

Βαρκελώνη στα μέσα Δεκεμβρίου: Μέσες θερμοκρασίες και ο καιρός των τελευταίων χρόνων

Αν και θα περίμενε κανείς ότι τα μέσα Δεκεμβρίου θα ήταν ψυχρότερα από ό, τι νωρίτερα τον μήνα, η Βαρκελώνη έβλεπε κάπως ασυνήθιστο καιρό σε αυτή τη χρονική περίοδο τα τελευταία χρόνια, με δύο εξαιρετικά θερμές περιόδους και μία πολύ ψυχρότερη. Προτιμήστε τον καιρό στα μέσα της εφηβείας, όπως με τις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά φέρτε ένα μπλουζάκι μόνο σε περίπτωση! Και ένα σακάκι για τα βράδια.

Καλύτερο γεγονός στη Βαρκελώνη στα μέσα Δεκεμβρίου

Τα Χριστούγεννα έρχονται, οπότε ελέγξτε τις χριστουγεννιάτικες αγορές και τις γιορτές της γέννησης που θα είναι όλη την πόλη αυτή τη στιγμή του έτους.

Βαρκελώνη αργά-Δεκέμβριος: Μέσες θερμοκρασίες και ο καιρός των τελευταίων χρόνων

Οι θερμοκρασίες πέφτουν λίγους βαθμούς προς το τέλος του μήνα, αν και μπορεί να συμβούν και τα αποτελέσματα - κοιτάξτε τα ρεκόρ: ένα υψηλό 20 ° C υψηλό και ένα πάγωμα -4 ° C τη νύχτα είναι δυνατή κατά την ημέρα των Χριστουγέννων στη Βαρκελώνη !