Βαρκελώνη Μήνας του Μέλιτος

Μητρόπολη στη Μεσόγειο

Μαζί με το Λονδίνο, το Παρίσι και τη Ρώμη, η κοσμοπολίτικη Βαρκελώνη έχει αναδειχθεί ως μία από τις πόλεις της Ευρώπης που πρέπει να δουν για ζευγάρια νεόνυμφων και άλλα ρομαντικά. Η καταλανική πρωτεύουσα στη Μεσόγειο αντλεί λάτρεις της τέχνης και της αρχιτεκτονικής, των τροφίμων και της μουσικής, του μοντερνισμού και της θάλασσας. Στην πραγματικότητα, η Βαρκελώνη έχει γίνει ένα δημοφιλές λιμάνι κρουαζιέρας επίσης.

Ανακαλύψτε την τέχνη και την ιστορία της Βαρκελώνης

Η ιστορία της Βαρκελώνης αποτελεί από μακρού μέρος της έκκλησής της.

Η γοτθική συνοικία, η καλύτερα διατηρημένη μεσαιωνική περιοχή της Ευρώπης, χρονολογείται από το 27 π.Χ. και η βασιλεία του Ρωμαίου αυτοκράτορα Αύγουστου.

Το διατηρητέο ​​ιστορικό κέντρο στεγάζει τον καθεδρικό ναό της Βαρκελώνης του 13ου αιώνα, το βασιλικό παλάτι όπου ο Κολόμβος είχε το αρχικό του ακροατήριο με τον βασιλιά Φερδινάνδη και τη βασίλισσα Ισαβέλλα. Τα πολιτικά και πολιτιστικά ιδρύματα της περιοχής περιλαμβάνουν το Μουσείο Πικάσο. Ο Joan Miró και ο Σαλβαδόρ Νταλί, που γεννήθηκαν στην Καταλονία, αντικατοπτρίζουν επίσης το πάθος, τη δημιουργικότητα και τη διάνοια του καταλανικού πνεύματος.

Θαυμάστε την Αρχιτεκτονική της Βαρκελώνης

Ωστόσο, είναι η τολμηρή Art Nouveau έργα γηγενής γιος Antonio Gaudí που κατασκευάστηκε πριν από έναν αιώνα που δίνουν στην πόλη το ασύγκριτο προφίλ της. Από το νεο-γοτθικό Palau Güell της Λας Ράμπλας , τον περίφημο δρόμο της πόλης, μέχρι την επική, ελικοειδή, ακόμα ημιτελειωτή Σαγκράδα Φαμίλια, που μπορεί να δει κανείς σε μίλια, η τέχνη του Γκαουντί είναι συνώνυμη με τη Βαρκελώνη.

Δοκιμάστε τα Tapas

Τα ζευγάρια του μέλιτος μπορούν να απολαύσουν τη Βαρκελώνη του εικοστού πρώτου αιώνα στα εστιατόρια της τάπας, όπου οι αφρώδεις ροές κρασιού της cava-Catalonia και κατά μήκος της συναρπαστικής νέας προκυμαίας της πόλης.

Η πόλη διαθέτει επίσης περισσότερες από τρεις δωδεκάδες αγορές τροφίμων, όπου τα πιο φρέσκα τρόφιμα τροφοδοτούν την πόλη. Το πιο γνωστό είναι η La Boqueria στη La Rambla.

Κατευθυνθείτε για τους λόφους της Βαρκελώνης

Το Montjuïc, ένας από τους διάσημους λόφους της Βαρκελώνης, έχει μετατραπεί σε δημοφιλή προορισμό, χάρη στα ξεχωριστά μουσεία, όπως το Εθνικό Μουσείο Καταλανικής Τέχνης και το Fundació Joan Miró, καθώς και πολυάριθμες γκαλερί, νυχτερινά κέντρα, υπαίθριο θέατρο, πάρκο και γήπεδο. αθλητικές εγκαταστάσεις που κατασκευάστηκαν για τους Ολυμπιακούς του 1992.

Οι επισκέπτες μπορούν ακόμη να δουν την αρχική καρέκλα της Βαρκελώνης Mies van der Rohe στην έκθεση σε ένα αντίγραφο του ομώνυμου περίπτερο του αρχιτέκτονα από τη Διεθνή Έκθεση του 1929.

Ψώνια στη Βαρκελώνη

Παρόλο που υπάρχουν πολλά μέρη για ζευγάρια νεόνυμφων να αγοράζουν αντίκες και vintage ρούχα στη Βαρκελώνη, το αγαπημένο μου μέρος είναι το πολυκατάστημα El Corte Inglés, το οποίο είναι σαν το Macy's της Ισπανίας. Υπάρχει κάτι συναρπαστικό για την περιήγηση σε ολοκαίνουργια είδη σε άλλη χώρα. Ανάλογα με την τοποθεσία που ψωνίζετε, το El Corte Inglés μπορεί επίσης να διαθέτει παραδοσιακά ισπανικά κεντημένα σάλια και περίτεχνα στολίδια για τα μαλλιά.

Επιλέξτε ένα ρομαντικό ξενοδοχείο στη Βαρκελώνη

Το Gran Hotel La Florida (check rates) , το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά το 1925 και υποβλήθηκε σε μετασχηματισμό 42 εκατομμυρίων δολαρίων πριν από λίγα χρόνια, είναι το καλύτερο μέρος για να απολαύσετε τα ζευγάρια του μήνα του μέλιτος σε εξαιρετικά ξενοδοχεία που περιλαμβάνουν το Mandarin Oriental Barcelona ( check rates ). το πολυτελές και μοντέρνο ξενοδοχείο Majestic (check rates) στο καλύτερο και πιο βολικό μέρος της πόλης και το Hotel Arts, ένα ξενοδοχείο Ritz-Carlton ( τιμές check) με πανοραμική θέα στην πόλη και την κρυστάλλινη Μεσόγειο Θάλασσα.

Δείτε το TripAdvisor για περισσότερα ξενοδοχεία σε Βαρκελώνη

Είναι ασφαλής η Βαρκελώνη;

Είναι τόσο ασφαλές όσο οποιαδήποτε μεγάλη πόλη στην Ευρώπη. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί γύρω από τη Las Ramblas και άλλες περιοχές που είναι δημοφιλείς στους τουρίστες. Είναι επίσης δημοφιλές με πορτοφολάδες.