Σεπτέμβριος Καιρός στο Λας Βέγκας

Το καλοκαίρι τελειώνει σιγά-σιγά το Σεπτέμβριο στο Λας Βέγκας, αλλά όλα αυτά σημαίνουν ότι οι πισίνες είναι λιγότερο γεμάτες και τα παιδιά έχουν φύγει. Μην με πάρτε λάθος, αγαπάμε τα παιδιά, απλά δεν τους αγαπάμε τόσο πολύ όταν ρίχνουν μια μπάλα στην πισίνα και χτυπούν τα ποτά μας. Το Σεπτέμβριο στο Λας Βέγκας είναι ακόμα ζεστό και οι μέρες είναι ακόμα πολύ μακρές και γεμάτες από πολυσύχναστες ομάδες για ενήλικες.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι το Σεπτέμβριο φέρνει το χόκεϊ NHL σε προημιτελικό στο T-mobile Arena.

Οι Λας Βέγκας Golden Knights είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε μια βραδιά στο Λας Βέγκας. Ξεκινήστε με ποτά και ένα γεύμα στο The Park Las Vegas και μετά προχωρήστε στο παιχνίδι. Όταν το παιχνίδι τελειώσει το πάρτι διαχέεται στην πλατεία όπου η ζωντανή μουσική και το καλό φαγητό και το ποτό απλώς μπαχαρικά τις διακοπές σας στο Λας Βέγκας με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Μέσες θερμοκρασίες τον Σεπτέμβριο στο Λας Βέγκας

Pool Season τον Σεπτέμβριο στο Λας Βέγκας;

Τα πλήθη στην πισίνα είναι καλύτερα το Σεπτέμβρη, επειδή τα περισσότερα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο. Είναι ακόμα πολύ ζεστό, αλλά δεν είναι πλέον καταπιεστικό. Τα καθυστερημένα απογεύματα είναι εξαιρετικά ικανοποιητικά και σας πηγαίνουν για το πρώιμο δείπνο και αργά το βράδυ στα κλαμπ.

Καθώς σχεδιάζετε το ταξίδι σας στο Λας Βέγκας και θεωρείτε ότι οι εκδρομές και τα αξιοθέατα συγκρίνουν τις τιμές με το Viator.com.

Αν ψάχνετε για παρουσιάσεις μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε Best of Vegas. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό που προσφέρουν και αν σας ταιριάζει, μπορείτε εύκολα να εξοικονομήσετε μερικά δολάρια.

Ο καιρός τον Σεπτέμβριο στο Λας Βέγκας;

Αυτή είναι μια πολύ λογική περίοδος του έτους για μια αξιοπρεπή βόλτα πριν το μεσημέρι. Θα εξακολουθεί να αισθάνεται ζεστό, εάν βγείτε έξω γύρω στις 2 μ.μ., αλλά συχνά θα πάρετε την πολύ άνετη περπάτημα 5 μ.μ. κατά μήκος της λωρίδας.

Γκολφ τον Σεπτέμβριο στο Λας Βέγκας;

Μεσογειακοί γύροι είναι τέλειοι μόλις η θερμότητα του Αυγούστου έχει φύγει από την πόλη. Μπορεί ακόμα να είναι ζεστό αλλά οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν.

Τέλεια Αξιοθέατα το Σεπτέμβριο στο Λας Βέγκας

Stratosphere, πηγαίνετε στην κορυφή και κοιτάξτε έξω για να δείτε τις τελευταίες από τις καταιγίδες να φύγουν από την πόλη.

Πιθανές ημερήσιες εκδρομές το Σεπτέμβριο στο Λας Βέγκας

Είστε έτοιμοι να οδηγείτε στο Grand Canyon ; Μην το κάνετε, κατευθυνθείτε προς το Zion National , είναι πολύ εντυπωσιακό και λίγο πιο κοντά.

Κάτι που πρέπει να γνωρίζετε για το Σεπτέμβριο στο Λας Βέγκας

Δεδομένου ότι η σεζόν ποδοσφαίρου κολλεγίων παίρνει το αθλητικό στοίχημα πραγματικά ζωντανό. Ωστόσο, οι νύχτες του Λας Βέγκας είναι τόσο ευχάριστες ότι θα βρεθείτε μπροστά από το Bellagio ή σε μια εξωτερική κατάστρωμα με ποτό.