Ταινίες στην Πέτρα (Ταινίες στο μνημείο του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ)

Δωρεάν φεστιβάλ θερινών κινηματογράφων

Κάθε καλοκαίρι, το Memorial Foundation, Inc. φιλοξενεί μια δωρεάν υπαίθρια κινηματογραφική σειρά "Ταινίες στην Πέτρα" στο χώρο του μνημείου του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, νεωτέρ στην Ουάσιγκτον. Οι ταινίες προβάλλουν ανθρώπους που ζουν στην κληρονομιά της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, της ελπίδας και της αγάπης σε δύσκολες καταστάσεις. Οι ταινίες θα εμφανιστούν στον πράσινο χώρο αμέσως νότια του βιβλιοπωλείου δίπλα στο Μνημείο. Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να φέρουν μια κουβέρτα κουβέρτα ή γκαζόν.



Ημερομηνίες: Πέμπτη, 16 Ιουνίου. 23 Ιουνίου, 21 Ιουλίου. και 25 Αυγούστου 2016

2016 Πρόγραμμα ταινιών

16 Ιουνίου - Belle (2013) Βαθμολογήθηκε PG Η παράνομη κόρη μικτού αγώνα ενός βρετανικού ναυάρχου διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκστρατεία κατάργησης της δουλείας στην Αγγλία.

23 Ιουνίου - Fly By Light (2013) Μια ομάδα εφήβων επιβιβαστεί σε ένα λεωφορείο για τη Δυτική Βιρτζίνια, αφήνοντας τους δρόμους της Ουάσινγκτον, για να συμμετάσχει σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα εκπαίδευσης της ειρήνης.

21 Ιουλίου - Zootopia (2016) Βαθμολογήθηκε PG. Από τον μεγαλύτερο ελέφαντα μέχρι το μικρότερο κοράκι, η πόλη της Ζωοτόπιας είναι μητρόπολη θηλαστικών όπου ζουν και ευδοκιμούν διάφορα ζώα. Όταν ο Judy Hopps γίνεται το πρώτο κουνέλι που εντάσσεται στην αστυνομική δύναμη, μαθαίνει γρήγορα πόσο δύσκολο είναι να επιβληθεί ο νόμος.

25 Αυγούστου - Αγώνας (2016) Βαθμολογείται PG-13. Το βιογραφικό αθλητικό δράμα που αναφέρει την ιστορία του αφρικανικού Αμερικανού αθλητή Jesse Owens, ο οποίος κέρδισε ρεκόρ τεσσάρων χρυσών μετάλλων στους Ολυμπιακούς του 1936 στο Βερολίνο.

Τοποθεσία
Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, Μνημείο Τζ
1964 Ανεξαρτησία Avenue SW.
Ουάσιγκτον

Το μνημείο βρίσκεται στη βορειοδυτική γωνία της λεκάνης απορροής στη διασταύρωση του West Basin Drive SW και της Independence Avenue SW, Washington DC.

Ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένος σε αυτήν την περιοχή και το κοινό ενθαρρύνεται να λάβει τα μέσα μαζικής μεταφοράς.


Οι πιό στενοί σταθμοί του μετρό είναι οι Foggy Bottom και The Smithsonian. Δείτε πληροφορίες σχετικά με τη στάθμευση κοντά στο National Mall.

Σχετικά με το Ίδρυμα Memorial, Inc.

Το Memorial Foundation, Inc. εγκαινιάστηκε με την επέτειο ενός έτους από την έναρξη του μνημείου του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, νεώτερος - 28 Αυγούστου 2012. Το Ίδρυμα Μνήμης υπάρχει για να προωθήσει την ευαισθητοποίηση του μνημείου του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, νεώτερος και των αρχών του της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, της ελπίδας και της αγάπης, καθώς και να υποστηρίξει τη γενική συντήρηση του Μνημείου στα επόμενα χρόνια. Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το The Memorial Foundation, Inc μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.TheMemorialFoundation.org.

Ιστοσελίδα: www.FilmsAtTheStone.org.

Δείτε περισσότερες υπαίθριες ταινίες στην Ουάσιγκτον DC