Ο Πρόεδρος Obama ορίζει τρία νέα εθνικά μνημεία στην Καλιφόρνια

Ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι πλέον ο πιο παραγωγικός συντηρητής της ιστορίας των ΗΠΑ.

Ο Πρόεδρος Ομπάμα χαρακτήρισε τρία νέα εθνικά μνημεία στην έρημο της Καλιφόρνια, που περιλαμβάνουν σχεδόν 1,8 εκατομμύρια στρέμματα των δημόσιων εκτάσεων της Αμερικής. Με τους νέους χαρακτηρισμούς, ο Πρόεδρος Obama έχει τώρα προστατεύσει 3,5 εκατομμύρια στρέμματα δημόσιων εκτάσεων. εδραιώνοντας την προεδρία του ως τον πιο παραγωγικό συντηρητή της ιστορίας των ΗΠΑ.

"Η έρημος της Καλιφόρνιας είναι ένας πολύτιμος και αναντικατάστατος πόρος για τον λαό της νότιας Καλιφόρνιας", δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Sally Jewell σε δήλωση.

"Είναι μια όαση της ήσυχης ομορφιάς της φύσης ακριβώς έξω από δύο από τις μεγαλύτερες μητροπολιτικές περιοχές του έθνους μας."

Τα νέα μνημεία: Μονοπάτια Mojave, Sand to Snow και Castle Mountains θα συνδέσουν το Εθνικό Πάρκο Joshua Tree και το Mojave National Preserve, το οποίο προστατεύει τους βασικούς άξονες διαδρόμους που παρέχουν φυτά και ζώα με το χώρο και την ανύψωση που χρειάζονται για να προσαρμοστούν επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Φέτος, το σύστημα του Εθνικού Πάρκου θα γιορτάσει τα 100 χρόνια της «Μεγαλύτερης Ιδέας της Αμερικής», ενώ ο Νόμος περί Wilderness, ο οποίος χαρακτήρισε εδάφη για «διατήρηση και προστασία στη φυσική τους κατάσταση», γιόρτασε 50 χρόνια το 2014.

"Η χώρα μας φιλοξενεί μερικά από τα πιο όμορφα τοπία του Θεού στον κόσμο", δήλωσε ο Πρόεδρος Ομπάμα σε δήλωση. "Είμαστε ευλογημένοι με φυσικούς θησαυρούς - από τα Μεγάλα Τετόνια έως το Μεγάλο Φαράγγι, από πλούσια δάση και απέραντα ερήμματα σε λίμνες και ποτάμια γεμάτα άγρια ​​φύση.

Και είναι δική μας ευθύνη να προστατεύουμε αυτούς τους θησαυρούς για τις μελλοντικές γενιές, ακριβώς όπως τις προφυλάσσονταν και οι προηγούμενες γενιές ".

Σχεδόν δύο δεκαετίες εργασίας της αμερικανικής γερουσιαστής Dianne Feinstein συνέβαλαν στη νομοθεσία για την προστασία των ειδικών θέσεων της ερήμου της Καλιφόρνιας. Τον Οκτώβριο, αξιωματούχοι ανώτερων διοικητικών στελεχών επισκέφθηκαν το Palm Springs, Καλιφόρνια, με πρόσκληση του γερουσιαστή να ακούσουν από την κοινότητα το όραμά της για διατήρηση στην έρημο της Καλιφόρνιας.

Οι υποστηρικτές αυτών των περιοχών περιλαμβάνουν τοπικές κομητείες και πόλεις, επιχειρησιακές ομάδες περιοχής, φυλές, κυνηγοί, ψαράδες, οργανώσεις που βασίζονται στην πίστη, αναψυχητές, τοπικές κτηματομεσίτες και ομάδες προστασίας και φοιτητές από τα τοπικά σχολεία.

"Ο καθορισμός από τον Πρόεδρο υποστηρίζει το μακροχρόνιο έργο των διαχειριστών δημόσιων γαιών και των τοπικών κοινοτήτων να διασφαλίσουν ότι αυτές οι περιοχές θα παραμείνουν διατηρημένες και προσιτές στο κοινό για τις μελλοντικές γενιές", δήλωσε ο κ. Jewell.

Γνωρίστε τα Νέα Εθνικά Μνημεία της Καλιφόρνια

Mojave Trails Εθνικό Μνημείο

Με έκταση 1,6 εκατομμυρίων στρεμμάτων, πάνω από 350.000 στρέμματα παλαιότερων από το Κογκρέσο Wilderness, το Εθνικό Μνημείο Mojave Trails αποτελείται από ένα εκπληκτικό μωσαϊκό από τραχιά οροσειρά, αρχαίες ροές λάβας και εντυπωσιακούς αμμόλοφους. Το μνημείο θα προστατεύσει τους αναντικατάστατους ιστορικούς πόρους, συμπεριλαμβανομένων των αρχαίων αμερικανικών εμπορικών δρόμων, των στρατοπέδων εκπαίδευσης του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και του μακρύτερου υπολειπόμενου τμήματος της διαδρομής 66. Επιπλέον, η περιοχή έχει επικεντρωθεί σε μελέτες και έρευνες εδώ και δεκαετίες, και οικολογικές μελέτες σχετικά με τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και των πρακτικών διαχείρισης της γης στις οικολογικές κοινότητες και την άγρια ​​πανίδα.

Άμμος στο χιόνι Εθνικό Μνημείο

Περιλαμβάνει 154.000 στρέμματα, συμπεριλαμβανομένων μόλις πάνω από 100.000 στρέμματα Wilderness που έχει ήδη οριστεί από το Κογκρέσο. Το Εθνικό Μνημείο Sand to Snow είναι ένας οικολογικός και πολιτιστικός θησαυρός και μία από τις πιο βιοποικιλές περιοχές στη νότια Καλιφόρνια, υποστηρίζοντας περισσότερα από 240 είδη πτηνών και δώδεκα απειλούμενα και απειλούμενα είδη άγριας ζωής. Το σπίτι στο ψηλότερο αλπικό βουνό της περιοχής που ανεβαίνει από το δάπεδο της ερήμου Sonoran, το μνημείο θα προστατεύσει επίσης ιερές, αρχαιολογικές και πολιτιστικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων περίπου 1.700 πετρογλυφικών Native American. Η περιοχή είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη για κατασκήνωση, πεζοπορία, κυνήγι, ιππασία, φωτογραφία, θέαση άγριας πανίδας και ακόμη και σκι.

Κάστρο Βουνά Εθνικό Μνημείο

Το Εθνικό Μνημείο του Κάστρου Βουνών είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της έρημο Mojave με σημαντικούς φυσικούς πόρους και ιστορικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων των αρχαιολογικών χώρων της Native American.

Το μνημείο 20.920 στρεμμάτων θα χρησιμεύσει ως κρίσιμη σύνδεση ανάμεσα σε δύο οροσειρές, που προστατεύουν τους υδάτινους πόρους, τα φυτά και την άγρια ​​φύση, όπως τους χρυσούς αετούς, τα bighorn sheep, τα λιοντάρια και τα bobcats.