Οδηγός αγοραστή καμπάνιας καμπάνιας

Συγκρίνετε Τιμές, Ελέγξτε Χαρακτηριστικά Πριν Αγοράσετε

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε μια σκηνή, θα πρέπει να εξετάσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καμβά έναντι νάιλον, πολυεστέρα και άλλα συνθετικά υλικά. Εκτός από την ενδεχόμενη νοσταλγία επειδή η πρώτη σας εμπειρία κάμπινγκ ως παιδί ήταν σε μια σκηνή σε καμβά, υπάρχουν πολλά οφέλη για τον καμβά: Είναι πιο ανθεκτικό από το νάιλον και άλλα συνθετικά και τα δάκρυα μπορούν να επισκευαστούν πιο εύκολα εάν συμβούν. Επομένως, εάν σχεδιάζετε να βρίσκεστε σε άγρια ​​κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο καμβάς είναι ένα καλό στοίχημα.

Οι σκηνές σε καμβά επίσης έχουν γενικά περισσότερο χώρο μέσα και συχνά σας επιτρέπουν να σηκωθείτε, ανάλογα με το σχέδιο. Εάν πρόκειται να κάμπινγκ το χειμώνα, ο καμβάς είναι σίγουρα ένα καλύτερο στοίχημα από το νάιλον και άλλα συνθετικά δεδομένου ότι σας κρατά πολύ πιο ζεστό, ανεξάρτητα από τον καιρό.

Τα μειονεκτήματα είναι ότι μια σκηνή καμβά ζυγίζει πολύ περισσότερο από το νάιλον, και κοστίζει πολύ περισσότερο. Αυτό είναι κάπως ισορροπημένο από το γεγονός ότι είναι πιθανό να διαρκέσει περισσότερο από μια σκηνή από συνθετικό υλικό.