Πώς να βρείτε δωμάτια του ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας σε έναν προϋπολογισμό

Ένα σοφό πρώτο βήμα στον προγραμματισμό να επισκεφθείτε το Λας Βέγκας με έναν προϋπολογισμό είναι να βρείτε δωμάτια του ξενοδοχείου που θα ενισχύσουν το ταξίδι σας.

Σε αυτή την πρωτεύουσα του glitz και αίγλη, τα ξενοδοχεία είναι διακοσμημένα με χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύσουν ψηλά κύλινδροι με πολυτελείς προσδοκίες. Είναι ένα περιβάλλον που δεν φαίνεται να είναι ένα καλό μέρος για τους ταξιδιώτες του προϋπολογισμού να χτυπούν τα επιτόκια των διαπραγματεύσεων.

Πράγματι, υπάρχουν δύσκολες στιγμές για τους κυνηγούς ευκαιρίας: οι πιο πολυσύχναστες περιόδους του Λας Βέγκας περιλαμβάνουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, την Madness Madness (τις εβδομάδες του NCAA College Basketball Championships) και τις βασικές διακοπές.

Ειδικά γεγονότα όπως οι αγώνες με βραβεία μπορούν να αλλάξουν γρήγορα το τοπίο διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

Τα πλήθη μπορεί να είναι μεγάλα, αλλά και η απογραφή των δωματίων.

Το Las Vegas Strip διαθέτει 62.000 δωμάτια ξενοδοχείου και 15 από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου βρίσκονται εδώ. Στο μεγαλύτερο Λας Βέγκας (περίπου 2,2 εκατομμύρια), περίπου 125,000 δωμάτια είναι έτοιμα για την άφιξή σας.

Πολλά από αυτά τα ξενοδοχεία θα κάνουν συμφωνίες για να σας πάρουν στα δωμάτιά τους και, κατ 'επέκταση, στα καζίνο τους. Πρόκειται για ένα μέρος όπου καταβάλλονται εξαιρετικές προσπάθειες για την κάλυψη των δαπέδων τυχερών παιχνιδιών. Η δωρεάν στάθμευση, δωρεάν γεύματα και άλλα ζητήματα που δεν θα συζητηθούν σε καμία άλλη πόλη δεν είναι όλα ασυνήθιστα στο Λας Βέγκας.

Ξεκινήστε την αναζήτηση ξενοδοχείων με κάποια προσωπική αναζήτηση ψυχής. Για πολλούς ανθρώπους, αυτό είναι ένα από εκείνα τα μέρη όπου θα περάσετε πολύ λίγο χρόνο στο δωμάτιό σας. Μην θυσιάζετε την ασφάλεια ή την καθαριότητα, αλλά εξετάστε τη σημασία και το βάρος μιας μεγάλης προβολής του The Strip ή μια διεύθυνση κύρους.

Η διαμονή σας σε υπερτιμημένο δωμάτιο ξενοδοχείου δεν αποτελεί ουσιαστική εμπειρία Vegas.

Μόλις είστε πρόθυμοι να μείνετε κάπου εκτός από το The Strip, μπορείτε να ψωνίσετε για δωμάτια ξενοδοχείου με το είδος της απόσπασης που σας επιτρέπει να απορρίψετε γρήγορα τίποτα που δεν είναι κορυφαία συμφωνία.

Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με μια βασική αναζήτηση για ξενοδοχειακές προσφορές.

Το Strip είναι όπου οι περισσότεροι προτιμούν να μείνουν, αλλά φθηνότερα δωμάτια βρίσκονται λίγα λεπτά μακριά και στο κέντρο του Λας Βέγκας λίγα μίλια μακριά. Δείτε τι πωλείται για ένα δεδομένο χρονικό πλαίσιο. Οι προσφορές της τελευταίας στιγμής είναι πιο πιθανή επιλογή από το να φτάσετε ένα φτηνό δωμάτιο Vegas στην τιμή Priceline, ειδικά όταν μια μεγάλη σύμβαση βρίσκεται στην πόλη.

Για κάποιες συμβουλές εξοικονόμησης rock-bottom, επισκεφθείτε το Sleep Cheap Las Vegas

Εκτός από αυτό που ονομάζεται κέντρο (Fremont και Main streets), ένας άλλος διάδρομος που αξίζει να εξερευνήσετε για τις τιμές των δωματίων είναι η Paradise Road, η οποία διατρέχει παράλληλα με το The Strip από την E. St. Louis Ave. στο βόρειο τμήμα του αεροδρομίου McCarren στο νότο. Αυτή είναι μια προτιμώμενη θέση εκτός ζώνης που είναι γενικά ασφαλής και σε κοντινή απόσταση μερικά εστιατόρια. Η πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Νεβάδα-Λας Βέγκας είναι κοντά και μερικές από τις επιχειρήσεις εδώ φροντίζουν πραγματικά τους σπουδαστές όσο και τους τουρίστες. Δεδομένου ότι οι μαθητές δεν έχουν συχνά σωρούς χρημάτων για να περάσουν, αυτό μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σας.

Αν η καρδιά σας είναι τοποθετημένη σε ένα δωμάτιο κατά μήκος του The Strip, υπάρχουν μερικά μέρη όπου είναι πιθανότερο να βρεθούν φθηνότερα δωμάτια. Παρατηρήστε τη φράση "πιο πιθανό". Οι τιμές ποικίλλουν κατά πολύ την ώρα της εβδομάδας, του μήνα και του έτους. Και η συμφωνία που βρήκατε πέρυσι αυτή τη στιγμή ίσως να μην υπάρχει τώρα.

Το Circus Circus προσφέρει μια λιγότερο στρατηγική τοποθεσία στο βορειότερο άκρο του The Strip. Αλλά τα δωμάτια εδώ είναι συχνά φθηνότερα από ό, τι σε άλλα μεγάλα ξενοδοχεία της περιοχής.

Ένα άλλο σχετικά χαμηλού κόστους ξενοδοχείο Strip είναι το Excalibur. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη Νέα Υόρκη της Νέας Υόρκης, προσφέρει 4.000 δωμάτια σε τιμές που συχνά πέφτουν κάτω από αυτό που βρίσκεται στους γείτονές του.

Χρειάζεστε κάποιες άλλες συστάσεις; Αναχώρηση Φτηνές, δωρεάν και προσιτές στο Λας Βέγκας Ξενοδοχεία .

Θυμηθείτε ότι το Λας Βέγκας δεν μοιάζει με καμία άλλη πόλη στη γη. Για το μέγεθός της, πιθανότατα προσφέρει το μεγαλύτερο απόθεμα στον κόσμο των δωματίων σε μια σχετικά μικρή περιοχή.

Εάν στην αρχή δεν βρείτε μια συμφωνία για το ξενοδοχείο, αρνούνται να αποθαρρυνθούν. Σε μια πόλη με περισσότερα από 125.000 δωμάτια ξενοδοχείου, οι πιθανότητες είναι καλές κάποιος κηπουρός θα πρέπει να γεμίσει μερικά κενά σημεία σε μια δεδομένη νύχτα.

Συνεχίστε να ψάχνετε για κάτι προς πώληση.