Λας Βέγκας Rock Crawlers σας παίρνει σε μια περιπέτεια εκτός δρόμου

Off Road Jeep Tours στο Λας Βέγκας

Σε περίπτωση που δεν το έχετε δει ποτέ, τα τζιπ μπορούν να εξισορροπήσουν τα απόκρημνα βράχια. Όταν πήγα σε ένα από τα τζιπ Crawlers του Λας Βέγκας για την εμπειρία εκτός δρόμου, δεν το πίστευα, αλλά όχι νωρίτερα από ό, τι είχα ξεκινήσει τον κινητήρα και έβαλα το τζιπ στο αυτοκίνητο ήμουν σε ένα βράχο με καουτσούκ σε ψαμμίτη και μου καρδιά στον λαιμό μου.

Το τοπίο στην έρημο της Νότιας Νεβάδας με γοήτευσε μέχρι την άκρη του κινητήρα και έπειτα ήταν όλα βράχος, άμμος, άμμος και ιδρώτας μετά από αυτό.

Λίγες ώρες ανακούφισης από το στρες μέσω ενισχυμένης εστίασης και κάποιας πολύ τεχνικής οδήγησης. Καθ 'όλη τη διάρκεια της εμπειρίας με τους Crawlers Rock του Λας Βέγκας, ο οδηγός μου όχι μόνο σιγουρεύτηκε ότι ήξερα τι έκανα έκανε την εμπειρία ασφαλής, διασκεδαστική και εκπαιδευτική.

Λας Βέγκας Rock Crawlers με έκανε να αισθάνομαι σαν ένας εκτός δρόμου βετεράνος περιπέτειας ενώ μου επιτρέπει να μάθω τα μικρά πράγματα που εμποδίζουν τα μεγάλα πράγματα να συμβούν ενώ σε ένα οδικό όχημα.

Τοποθεσία: Περιηγήσεις σε όλη την κοιλάδα του Λας Βέγκας και την έρημο της Νότιας Νεβάδας
Τηλέφωνο: 702-376-6214
Email: lasvegasrockcrawlers@gmail.com
Δείτε την ιστοσελίδα Crawlers Rock του Λας Βέγκας

Ώρες για Crawlers Rock του Λας Βέγκας: Οι εκδρομές προγραμματίζονται καθημερινά. Δείτε την ιστοσελίδα Crawlers Rock του Λας Βέγκας για λεπτομέρειες σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα και τις κρατήσεις

Περιγραφή των Crawlers Rock του Λας Βέγκας:
Λας Βέγκας ροκ Crawlers είναι μια περιπέτεια εκτός δρόμου που διευθύνονται από ανθρώπους που καταλαβαίνουν την εξυπηρέτηση των πελατών ως μια πολύ προσωπική εμπειρία.

Θα οδηγηθείτε μέσα από τα μονοπάτια και θα έχετε οδηγίες σε κάθε πτυχή του οχήματος που θα οδηγήσετε. Οδήγηση περιπέτειες περιλαμβάνουν crawling ροκ καθώς επίσης και γλιστράει με αμμόλοφους όπου είστε πίσω από το τιμόνι ή στο κάθισμα του συνοδηγού.

Τι να περιμένετε στα Crawlers Rock του Λας Βέγκας;
Μετά από μια πλήρη ενημέρωση σε ένα μονοπάτι θα περάσετε από μια ανάβαση ή μια κάθοδο.

(Κυριολεκτικά περπατούσε όμως) Ο οδηγός σας θα σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες γραμμές, καθώς και να σας δώσει όλα τα εργαλεία για την απαραίτητη πλοήγηση στα εμπόδια καθώς και να σας καθοδηγήσει, πάνω και γύρω από το λαβύρινθο off-road των ογκόλιθων, γροθιά και τοίχους.

Επιλογές μονοπατιού και περιηγήσεων:
Το Crawlers Rock του Λας Βέγκας θα σας μεταφέρει σε περιηγήσεις στην κοιλάδα της πυρκαγιάς, στους ποταμούς Apex / Nellis Dunes και στις αμμουδιές Amaragosa, καθώς και στο φαράγγι El Dorado και σε άλλα μονοπάτια. Δείτε την ιστοσελίδα τους για πληροφορίες σχετικά με τα ίχνη και τη διαθεσιμότητα.

Είναι ασφαλείς οι ανιχνευτές βράχου του Λας Βέγκας;
Ο οδηγός σας θα σας εξηγήσει, θα περιγράψει και θα σας δείξει πώς να κάνετε τα πάντα για να εξασφαλίσετε ότι έχετε μια ασφαλή και απολαυστική ποδηλασία εκτός δρόμου. Θα τον ακολουθήσετε πραγματικά μέσα από το εμπόδιο και στη συνέχεια καθώς οδηγείτε θα είναι εκεί ακριβώς για να σας βοηθήσει μέσα από την εμπειρία.

Πόσο κοστίζει το Crawler Rock του Λας Βέγκας;
Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με την εμπειρία, επομένως είναι καλύτερο να ελέγχετε τον ιστότοπό τους για ενημερωμένη τιμολόγηση. Θα σας πω ότι είναι συγκρίσιμο με άλλες δραστηριότητες που βρέθηκαν από τη λωρίδα Las Vegas. Οι τιμές τους περιλαμβάνουν τη μεταφορά από τη λωρίδα και συνήθως είναι μεγαλύτερες από τις περισσότερες εκδρομές. Θα πάρετε πολλά για τα χρήματα που πληρώνετε και θα έχετε πολύ χρόνο.

Πού πρέπει να πάτε στο Λας Βέγκας;
Τα καλύτερα εστιατόρια του Λας Βέγκας
Το καλύτερο Λας Βέγκας δείχνει
Τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Λας Βέγκας;


Τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στο Λας Βέγκας;