Ποια κάρτα Oyster του Λονδίνου είναι καλύτερη για τους επισκέπτες;

Ρίχνουμε μια ματιά στις κύριες διαφορές μεταξύ καρτών οστράκων

Μια κάρτα Oyster είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους επισκέπτες που χρησιμοποιούν τα δίκτυα του Λονδίνου, των τρένων και των λεωφορείων καθώς θα εξοικονομήσετε χρήματα σε σύγκριση με την αγορά χαρτιού εισιτηρίων και Travelcards.

Μια κάρτα Visitor Oyster είναι μια καλή επιλογή για κάποιον που επισκέπτεται για μερικές μέρες ή κάποιος που επισκέπτεται για την περιστασιακή μέρα. Μπορείτε να αγοράσετε μια κάρτα Visitor Oyster προτού φύγετε από το σπίτι και να το παραδώσετε μπροστά από το ταξίδι σας.

Και οι δύο κάρτες μπορούν να δοθούν σε κάποιον άλλο για χρήση.

Ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου, Ken Livingstone, δήλωσε ότι θέλησε οι επισκέπτες να μεταβιβάσουν τις κάρτες Oyster στους φίλους και την οικογένειά τους, ώστε να γίνουν ένα επαναχρησιμοποιούμενο κομμάτι του κιτ ταξιδιού όταν επισκέπτονται το Λονδίνο.

Επιλέγοντας την Κάρτα Oyster

Η κάρτα Oyster επισκεπτών κοστίζει £ 3 και μπορεί να πιστωθεί μόνο με ελάχιστο ποσό £ 10. Μπορεί να πιστωθεί με περισσότερα χρήματα όταν αυτό εξαντληθεί και μπορείτε να πάρετε μια επιστροφή χρημάτων από ένα σταθμό μετρό αν το υπόλοιπο είναι κάτω από £ 5. Εάν το υπόλοιπο είναι πάνω από £ 5 πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα και να σας αποσταλεί μια επιταγή στη θέση. Ένας έλεγχος στερλίνας μπορεί να προκαλέσει τραπεζικές χρεώσεις σε μια υπερπόντια τράπεζα. Μπορείτε να παραγγείλετε και να προ-φορτώσετε την κάρτα Visitor Oyster online πριν ταξιδέψετε, οπότε όταν φτάσετε στο Λονδίνο είστε έτοιμοι να πάτε και δεν χάνετε χρόνο να αγοράσετε μια κάρτα σε ένα σταθμό.

Μια κάρτα Pay as you go Η κάρτα Oyster κοστίζει £ 5, αλλά η προκαταβολή επιστρέφεται εύκολα - καλά, θα πρέπει να περιηγηθείτε σε ένα σταθμό του μετρό στο τέλος της διαμονής σας, αλλά είναι γρήγορη μόλις φτάσετε στο μπροστινό μέρος της γραμμής.

Η κάρτα Oyster Pay As You Go μπορεί να πιστωθεί με οποιοδήποτε χρηματικό ποσό και μπορεί να χρεωθεί με κάρτες διάρκειας 7 ημερών (ή και περισσότερο) εάν μένετε για τουλάχιστον μία εβδομάδα στο Λονδίνο. Η κάρτα Oyster Visitor Visitor μπορεί να συμπληρωθεί μόνο με νομισματική πίστωση. Δεν μπορεί να φορτωθεί με κάρτες ταξιδιού 7 ημερών (ή περισσότερο).

Οι κύριες διαφορές μεταξύ των καρτών των ορνιθών επισκεπτών και των καρτών των οστράκων