Εξερευνήστε το Sea Life London Aquarium

Δείτε Καρχαρίες στο Κεντρικό Λονδίνο!

Το Sea Life London Aquarium είναι μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις παγκόσμιας υδρόβιας ζωής στην Ευρώπη και διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες συλλογές των ακτίνων Cownose στον κόσμο, έναν διάδρομο από γυάλινο τούνελ που περιβάλλεται από έναν γιγαντιαίο σκελετό φαλαινών και ένα Walk Walk.

Εκτός από χιλιάδες ψάρια, οι επισκέπτες μπορούν να δουν πιγκουίνους, ιππόκαμπους, χταπόδια και καβούρια. Η Sea Life έχει 30 αξιοθέατα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη και το Sea Life London Aquarium είναι ο κορυφαίος προορισμός της μάρκας.

Βασικά χαρακτηριστικά στο Aquarium του Sea Life στο Λονδίνο:

Sea Life Λονδίνο Ενυδρείο αναθεώρηση

Υπάρχουν ζωντανές ζώνες σε ολόκληρο το ενυδρείο και η πρώτη ζώνη δίπλα στην είσοδο είναι πάντα απασχολημένη. Μην ανησυχείτε, καθώς συνήθως δεν γεμίζει όλη τη διαδρομή μέσα από το ενυδρείο.

Θα πρέπει να περπατήσετε πάνω από τη δεξαμενή καρχαρία για να μπείτε στο ενυδρείο που παίρνει σίγουρα την αντλία αδρεναλίνης. Υπάρχει ανελκυστήρας / ανελκυστήρας με ατμόσφαιρα ηχητική λωρίδα για να σας μεταφέρει στην αρχή της έκθεσης.

Υπάρχουν πολλές οθόνες κοντά στο έδαφος και πλατφόρμες για την ενίσχυση, έτσι είναι ιδανικό για τα παιδιά. Οι πληροφορίες της έκθεσης παρουσιάζονται σε οθόνες βίντεο που περιστρέφονται εάν υπάρχουν περισσότερα από ένα είδη στη δεξαμενή.

Ray Lagoon
Η πισίνα ακτίνων έχει δύο γυάλινες πλευρές, γι 'αυτό αφήστε τους για τους μικρότερους επισκέπτες και μετακινήστε τις στις άλλες πλευρές, όπως μπορείτε να δείτε εξίσου. Σημείωση: Υπάρχει επίσης χώρος για τα buggy να είναι γύρω από την άκρη χωρίς να εμποδίζει τη διαδρομή. Απολαύστε την προσοχή των Καλιφορνέζικων ακτίνων Cownose, αλλά παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι δεν πρέπει να τις αγγίξετε, καθώς θα μπορούσε να βλάψει το δέρμα τους.

Ένα μέλος του προσωπικού είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντήσει σε ερωτήσεις. Υπάρχουν ψάρια σκυλιών με τις ακτίνες και είναι πολύ φιλικοί, ώστε να μην κρεμάσετε τα χέρια σας πέρα ​​από την πλευρά! Είχα μια θαυμάσια επίδειξη χορού από ένα ψάρι σκυλιών που σκοντάφτει προς τα πίσω όσο είναι κάθετο!

Rock Pools
Μην αισθάνεστε ότι έχετε εξαπατηθεί επειδή δεν μπορείτε να αγγίξετε τις ακτίνες, καθώς το επόμενο τμήμα αφορά την αλληλεπίδραση και υπάρχουν καβούρια, ανεμώνες και αστερίες στην αφή (υπάρχουν διαθέσιμες εγκαταστάσεις πλύσης στο χέρι).

Γυάλινη σήραγγα
Αυτός είναι ένας συναρπαστικός τρόπος να δείτε τα τροπικά ψάρια και τις χελώνες καθώς κολυμπούν σωστά. Η σήραγγα έχει κατασκευαστεί από έναν γιγαντιαίο χειροποίητο σκελετό γαλάζιας φάλαινας μήκους 25 μέτρων. Όπως θα περίμενε κανείς, η σήραγγα είναι πολύ δημοφιλής, οπότε μην μπλοκάρετε το δρόμο για άλλους επισκέπτες στην περιοχή.

Κορυφή Συμβουλή: Μπορείτε να δείτε τους καρχαρίες από όλους τους ορόφους - είναι μια τεράστια δεξαμενή. Έτσι μην γεμίζετε γύρω από το πρώτο παράθυρο στο Pacific Wreck . Περπατήστε γύρω από την άλλη πλευρά και είναι πιθανό να έχετε ένα παράθυρο στον εαυτό σας.

Αποπροσανατολισμός
Δοκιμάστε και κολλήστε με τους φίλους / την οικογένειά σας, καθώς οι στροφές και οι στροφές στο σκοτάδι μπορεί να είναι αποπροσανατολιστικές. Υπάρχουν πάντα βέλη στους τοίχους για να σας καθοδηγήσουν. Σίγουρα κρατήστε τα χέρια των παιδιών σας, καθώς μπορεί να είναι πολύ εύκολο να τα χάσετε στις σκοτεινές γκαλερί, ειδικά όταν είναι ενθουσιασμένοι.

Τα τροπικά δάση του κόσμου
Κοιτάξτε τους κροκόδειλους νάνος, τον Πιράνα, και μια οικογένεια βατράχων Poison Arrow. Θα ξέρετε ότι βρίσκεστε σε αυτή την ενότητα όταν το δάπεδο αισθάνεται σαν απαλά φύλλα και κλαδιά.

Τάμεση Περπατήστε
Όταν τελειώσετε στο χαμηλότερο όροφο υπάρχει ένα ανελκυστήρα / ανελκυστήρα και μια κυλιόμενη σκάλα για να σας μεταφέρει σε ένα επίπεδο μέχρι το 'Thames Walk' που δείχνει τη ζωή του ποταμού από την περιοχή.

Περιπέτεια πάγου
Αυτή είναι η έδρα των Penguins του Gentoo και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε μέσα και έξω από το νερό.

Νύχια
Πρόκειται για οθόνη καρκινοειδών που περιλαμβάνει το γιγάντιο Ιαπωνικό καβούρι αράχνη (που μπορεί να φτάσει τα 12 πόδια) και το πολύχρωμο Rainbow Crab.

Στη συνέχεια, είναι μια επίσκεψη γλυκού καταστήματος πριν από την «έξοδο από το κατάστημα δώρων» το οποίο αποθέματα παιχνίδια και αναμνηστικά.

Πληροφορίες επισκεπτών του ενυδρείου του Λονδίνου

Το ενυδρείο του Λονδίνου βρίσκεται στη νότια όχθη του κτιρίου της κομητείας.

Βρίσκεται δίπλα στο London Eye και απέναντι από τον ποταμό από το Big Ben και τα Σπίτια του Κοινοβουλίου.

Διεύθυνση:
Το Ενυδρείο του Λονδίνου
Κομητεία
Γέφυρα του Γουέστμινστερ
Λονδίνο
SE1 7PB

Πλησιέστεροι Σταθμοί Μετρητών: Βατερλώ και Γουέστμινστερ

Χρησιμοποιήστε το Planner Journey για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Τηλέφωνο: 020 7967 8000

Εισιτήρια:
Ελέγξτε τις τρέχουσες τιμές στο διαδίκτυο. Θα βρείτε τις καλύτερες τιμές εάν κάνετε κράτηση εκ των προτέρων. Σημείωση: Τα παιδιά κάτω των 3 ετών διαμένουν δωρεάν.

Top tip για κρατήσεις: Κάντε κράτηση των εισιτηρίων σας online και επισκεφθείτε μετά τις 3μμ και όχι μόνο παίρνετε το εισιτήριο με την καλύτερη αξία, αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε μια βόλτα γύρω από το αξιοθέατο, ενώ είναι ήσυχο και να πιάσετε τους πιγκουίνους την τελευταία πτήση της ημέρας (4μμ). Περισσότερες πληροφορίες .

Συνδυασμένα εισιτήρια είναι διαθέσιμα για το London Eye, το London Dungeon και το Madame Tussauds.

Ώρες λειτουργίας:
Το Ενυδρείο του Λονδίνου είναι ανοικτό 7 ημέρες την εβδομάδα (εκτός από την Ημέρα των Χριστουγέννων).
Δευτέρα έως Παρασκευή: 10 π.μ. έως 6 μ.μ. (τελευταία εισδοχή 5 μ.μ.)
Σάββατο και Κυριακή: 10 π.μ. έως 7 μ.μ. (τελευταία εισδοχή 6μμ)

Διάρκεια επίσκεψης: 1 έως 2 ώρες.

Πρόσβαση:
Πλήρης πρόσβαση ατόμων με ανελκυστήρες / ανελκυστήρες σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχουν επίσης αναπηρικές τουαλέτες σε κάθε όροφο.

Buggy Friendly:
Τα καροτσάκια και τα καροτσάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και υπάρχει πρόσβαση σε ανελκυστήρα / ανελκυστήρα σε κάθε επίπεδο. Σημείωση: Δεν υπάρχει πάρκο buggy.

Χωρίς φαγητό και ποτό:
Το ενυδρείο του Λονδίνου διαθέτει αυστηρή πολιτική φαγητού και ποτού, αλλά υπάρχουν πολλά καφέ και εστιατόρια σε κοντινή απόσταση.

Φωτογραφία:
Μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες για προσωπική χρήση αλλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τρίποδα ή φλας.

Γνωστοποίηση: Η εταιρεία παρέσχε δωρεάν πρόσβαση σε αυτήν την υπηρεσία για σκοπούς αναθεώρησης. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.