Πρέπει να πληρώσετε φόρους σε μίλια αεροπορικών εταιρειών;

Με τη φορολογική περίοδο ακριβώς πίσω από τη γωνία, εκατομμύρια Αμερικανοί καθαρίζουν τα σπίτια τους για αποδείξεις και λογαριασμούς προκειμένου να υπολογίσουν πόσο οφείλουν το IRS. Και αν δεν είσαι επαγγελματίας εκπαιδευμένος σε φορολογία, η παρακολούθηση του τι είναι και δεν είναι φορολογητέος μπορεί να είναι μια πρόκληση.

Ευτυχώς, όταν πρόκειται για πόντους πίστης και μίλια, είναι αρκετά απλό να καταλάβουμε αν οι ανταμοιβές που έχετε κερδίσει απαιτούν από εσάς να πληρώσετε φόρους.

Ενώ δεν είμαι φοροτεχνικός, εδώ είναι μια γρήγορη επισκόπηση για το τι πρέπει να γνωρίζετε για τα μίλια των αεροπορικών εταιρειών για να κάνετε τη φορολογική σας εποχή λίγο πιο εύκολη.

Πότε πρέπει να πληρώσετε

Όλοι μας λαμβάνουμε αυτές τις προσφορές με το ταχυδρομείο που διαβάζουν κάτι σαν αυτό: "Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό εξοικονόμησης ή ελέγχου τις επόμενες τρεις εβδομάδες και λάβετε 30.000 μίλια από το αγαπημένο σας πρόγραμμα αφοσίωσης στην αεροπορική εταιρεία!" Τέτοιες προσφορές είναι σίγουρα δελεαστικές και μπορούν να γίνουν είναι δύσκολο να περάσετε - ειδικά αν ψάχνετε να αποθηκεύσετε τα μίλια των αεροπορικών εταιρειών για επερχόμενες διακοπές - γι 'αυτό είναι σημαντικό να κατανοήσετε το όριο στο οποίο τα μίλια μπορούν να θεωρηθούν ως φορολογητέο εισόδημα.

Δεδομένου ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε κανένα από τα δικά σας χρήματα για να κερδίσετε τα μίλια, θεωρούνται δώρο - όχι ανταμοιβή. Όλα τα έπαθλα ή δώρα αξίας άνω των $ 600 φορολογούνται.

Όταν δεν πληρώνουν

Ενώ ένα δώρο των μιλίων αεροπορικών εταιρειών που εκτιμώνται σε 600 ή περισσότερα δολάρια είναι φορολογητέα, οποιαδήποτε μίλια που κερδίζετε παίρνοντας μια πτήση ή πραγματοποιώντας μια αγορά με την πιστωτική σας κάρτα δεν φορολογούνται.

Το 2002, το IRS ανακοίνωσε ότι τα τεχνικά και διοικητικά προβλήματα καθιστούσαν πολύ δύσκολη την ακριβή εκτίμηση των μιλίων των αεροπορικών εταιρειών που αποδίδονται σε ταξίδια. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε μίλια αερογραμμών που λαμβάνετε για την πραγματική λήψη μιας πτήσης δεν είναι εφικτή. Τα μίλια που κερδίζονται από τα πρόσθετα έξοδα ταξιδίου που σχετίζονται με την πτήση, συμπεριλαμβανομένων των ενοικιάσεων αυτοκινήτων ή διαμονών του ξενοδοχείου, απαλλάσσονται επίσης από τους φόρους.

Όταν πρόκειται για ανταμοιβές πιστωτικών καρτών, οι φόροι για μια ακόμη φορά δεν ισχύουν. Πείτε, για παράδειγμα, να εγγραφείτε για μια πιστωτική κάρτα ανταμοιβής που θα σας δώσει 100.000 μίλια αεροπορικών εταιρειών αν ξοδεύετε 5.000 δολάρια στην κάρτα μέσα στους δύο πρώτους μήνες. Δεδομένου ότι δαπανούν τα δικά σας χρήματα για να κερδίσουν τα μίλια, δεν φορολογούνται.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο η IRS αποφεύγει τους φόρους για αυτά τα είδη των ανταμοιβών της πιστωτικής κάρτας είναι το γεγονός ότι δεν έχετε καμία υποχρέωση να χρησιμοποιήσετε τα μίλια που συλλέγετε. Ακριβώς επειδή ένας πελάτης έχει κερδίσει μίλια αερογραμμών δαπανώντας ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό με μια ανταμοιβή πιστωτική κάρτα δεν σημαίνει ότι αυτός ή αυτή πρέπει να επωφεληθούν από αυτά τα μίλια.

Πως να πληρώσω

Αν είστε στο γάντζο για κάποιους φόρους, το επόμενο βήμα είναι να τους πληρώσετε. Παρακολουθήστε ένα έντυπο φόρου 1099-MISC από τον οργανισμό που σας χορήγησε τα μίλια αεροπορικών μεταφορών. Το έντυπο, το οποίο χρησιμοποιείται για να τεκμηριώσετε τουλάχιστον 600 δολάρια διαφόρων εσόδων, όπως βραβεία και βραβεία, πρέπει να έχει σφραγίδα ταχυδρομείου έως την 31η Ιανουαρίου του έτους μετά την παραλαβή των μιλίων. Μόλις φτάσει η φόρμα, ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό βήμα προς βήμα για να την συμπληρώσετε:

  1. Πληκτρολογήστε το όνομα του πληρωτή, τη διεύθυνση του δρόμου, την πόλη, την πολιτεία, τον ταχυδρομικό κώδικα και τον αριθμό τηλεφώνου στην επάνω αριστερή γωνία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτή η ενότητα θα συμπληρωθεί ήδη από τον οργανισμό που σας χορήγησε τα μίλια αεροπορικών εταιρειών.

  1. Στο παρακάτω πλαίσιο, καταχωρίστε τον αριθμό φορολογικού μητρώου του οργανισμού. Το παρακείμενο κουτί προορίζεται για τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισής σας.

  2. Στη συνέχεια, γράψτε το όνομα, τη διεύθυνσή σας, την πόλη, την πολιτεία και τον ταχυδρομικό κώδικα στα αντίστοιχα πλαίσια.

  3. Τέλος, εισαγάγετε την αξία μετρητών της μίλια που λάβατε ως δώρο ή μπόνους στο πλαίσιο αριθ. 3. Η τιμή, η οποία πρέπει να είναι μεγαλύτερη ή ίση με $ 600, μπορεί ήδη να συμπεριληφθεί. Κρατήστε ένα αντίγραφο του συμπληρωμένου εντύπου για τα αρχεία σας.

Η γνώμη που εκφράζεται σε αυτό το άρθρο είναι μόνο για γενικές πληροφορίες και δεν πρέπει να θεωρείται ως φορολογική συμβουλή για οποιοδήποτε άτομο. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον φορολογικό σας σύμβουλο πριν λάβετε οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με τα οικονομικά σας.