Πώς να κάνετε κράτηση των βραβείων Κορέας Air Skypass Online

Η Korean Air ανοίγει θέσεις ανάθεσης σε σχεδόν κάθε πτήση.

Το πρόγραμμα Skypass της Korean Air είναι ίσως ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά στον κόσμο των μιλίων και των σημείων. Η εθνική αεροπορική εταιρεία της Κορέας συνδέει βασικούς κόμβους στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη με πολλούς προορισμούς σε ολόκληρη την Κίνα, την Ιαπωνία και τη νοτιοανατολική Ασία και, αντίθετα από τα περισσότερα προγράμματα που έχουν απίστευτα περιορισμένη διαθεσιμότητα, η Korean Air ανοίγει δωρεάν θέσεις σε κάθε πτήση, η πολυτελής καμπίνα πρώτης κλάσης, μαζί με την Business Class του A380, η οποία περιλαμβάνει πρόσβαση σε ένα πολύ μοναδικό στελεχιακό μπαρ .

Μέχρι πρόσφατα, ωστόσο, η Korean Air κατέστησε πολύ δύσκολο να βρει θέσεις ανάθεσης. Εάν υπήρχε μια προγραμματισμένη πτήση, ήταν ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα υπήρχαν τουλάχιστον λίγες θέσεις για να κάνετε κράτηση με μίλια, αλλά ο μόνος τρόπος για να επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα, εκτός κι αν διαθέτετε αρκετά μίλια στο λογαριασμό σας για να ολοκληρώσετε μια κράτηση, ήταν να τηλεφωνήσετε στην αεροπορική εταιρεία τηλεφωνικό κέντρο ή αναζήτηση χρησιμοποιώντας ένα πληρωμένο εργαλείο που ονομάζεται ExpertFlyer, το οποίο, αν και είναι ένας φανταστικός πόρος για την εξεύρεση διαθέσιμων θέσεων σε όλα τα προγράμματα, δεν αξίζει τον κόπο μόνο για να αναζητήσετε ένα ενιαίο βραβείο Κορέας Air.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον τελευταίο γύρο ενημερώσεων της αεροπορικής εταιρείας, είναι τώρα δυνατό (και αρκετά εύκολο, ακόμη και) να αναζητήσετε ηλεκτρονικά έπαθλα, ακόμη και αν δεν έχετε μίλια στο λογαριασμό σας. Η λογική πριν ήταν ότι δεν θα ψάχνατε για μια πτήση που δεν θα ήταν σε θέση να "αντέξετε οικονομικά", αλλά δεδομένου ότι μπορείτε να μεταφέρετε τα σημεία Chase Ultimate Rewards στην κορεατική Air αμέσως (1 σημείο = 1 μίλια Skypass), εκεί δεν υπήρχε κανένας λόγος να δημιουργήσετε ένα ισοζύγιο διανυθέντων χιλιομέτρων πριν να επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα των πτήσεων.

Για να αναζητήσετε καθίσματα με τη χρήση του νέου ιστότοπου, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Korean Air Skypass (μπορείτε να το δημιουργήσετε δωρεάν εάν δεν το έχετε ήδη) και στη συνέχεια να κατευθυνθείτε στο κανονικό εργαλείο κράτησης. Εκεί, μπορείτε να επιλέξετε μια αναζήτηση μιας πτήσης, επιλέξτε το πλαίσιο "κράτηση με μίλια" και πατήστε δίπλα για να επιλέξετε την κατηγορία καμπίνας σας.

Αφού προχωρήσετε από αυτό το βήμα, θα δείτε μια λίστα διαθέσιμων πτήσεων για την ημέρα που επιλέξατε, μαζί με αρκετές ημέρες που ακολουθούν στην αριστερή πλευρική γραμμή, καθιστώντας εύκολη την προβολή διαθεσιμότητας σε εναλλακτικές ημερομηνίες.

Δυστυχώς, ο ιστότοπος θα εμφανίζει μόνο τη διαθεσιμότητα για μία καμπίνα τη φορά, αλλά είναι αρκετά εύκολο να μεταβείτε σε μια νέα κατηγορία υπηρεσιών - κάντε απλώς κλικ για να τροποποιήσετε την αρχική σας αναζήτηση στην επάνω μπάρα και να κάνετε τις προσαρμογές που χρειάζεστε. Εκτός από τη διαθεσιμότητα, θα δείτε επίσης τον συνολικό αριθμό μιλίων και το ποσό της συνδρομής μετρητών που απαιτείται για την κράτησή σας (συμπεριλαμβανομένων των φόρων και των προσαυξήσεων καυσίμων στην Κορεατική Κερδισμένη, περίπου 1.000 Κερδισμένα έως 1 USD).

Αν έχετε τα απαιτούμενα μίλια και έχετε ήδη στείλει στην Korean Air την απαιτούμενη τεκμηρίωση για να ενεργοποιήσετε τις κρατήσεις με επιταγή στο λογαριασμό σας, τότε μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτηση. Διαφορετικά, μπορείτε να καλέσετε το κέντρο κλήσεων Skypass για να έχετε έναν πράκτορα που θέτει το δρομολόγιο σε αναμονή για εσάς - μπορείτε να ζητήσετε να παραμείνει η αναμονή μέχρι δύο ημέρες πριν από την αναχώρηση, ακόμα και αν κάνετε κράτηση για μήνες. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε τη διαδικασία κράτησης πριν τη λήξη της αναμονής, και αφού επιλέξετε την επιβεβαίωση της πτήσης, θα μπορείτε να επιλέξετε τις θέσεις σας.