Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό του συλλέκτη σημείων: Κερδίστε λεωφορεία και δημοπρασίες

Λατρεύω την ευκολία των ηλεκτρονικών αγορών. Τα καταστήματα δεν κλείνουν ποτέ, δεν υπάρχει καμία πίεση από τους πωλητές και κανείς δεν θα με κρίνει όταν το κάνω με τα μαλλιά μου να μοιάζει σαν να περνούσα τη νύχτα σε αεροδυναμική σήραγγα. Υπάρχουν τόσα πολλά υπέροχα μέρη για να ψωνίσετε - και μερικά από τα αγαπημένα μου είναι τα ελάχιστα γνωστά κέρδη και πλειστηριασμοί - γιατί αισθάνομαι σαν να ψωνίζω εκεί δωρεάν

Τα κέντρα συλλογής κερδών και οι πλειστηριασμοί επιτρέπουν στα μέλη του προγράμματος πίστης να κερδίζουν και να εξαργυρώνονται τα σημεία και τα μίλια τους με περισσότερους τρόπους.

Οι συλλέκτες Avid Points χρησιμοποιούν κέρδους και πλειστηριασμούς για να επεκτείνουν τα σημεία και να τα ξοδεύουν σε μοναδικές, εκπληκτικές εμπειρίες. Εδώ είναι μια βαθύτερη ματιά τόσο κερδίζουν εμπορικά κέντρα και δημοπρασίες και τι πρέπει να προσφέρουν ο μέσος ταξιδιώτης.

Τι είναι τα εμπορικά κέντρα;

Τα κέντρα συλλογής κερδών είναι μια συλλογή από ηλεκτρονικά καταστήματα που προσφέρουν στους αγοραστές ποικίλο αριθμό πόντων πιστότητας ή μίλια για κάθε δολάριο που ξοδεύουν. Τα περισσότερα προγράμματα αφοσίωσης έχουν κερδίσει εμπορικά κέντρα, οπότε είναι πολύ πιθανό να μπορείτε να αποθηκεύετε πόντους για το αγαπημένο σας πρόγραμμα με αγορές στις συνεργαζόμενες θυρίδες κερδοφορίας τους. Κερδίστε λιανοπωλητές εμπορικού καταστήματος που διαχειρίζονται τη γκάμα από μεγάλα πολυκαταστήματα σε φαρμακεία σε μπουτίκ ένδυσης, πολλά από τα οποία είναι εξαιρετικά γνωστά εμπορικά σήματα. Ο αριθμός των σημείων ή μιλίων που μπορείτε να κερδίσετε σε κάθε αγορά θα διαφέρει ανάλογα με το εμπορικό κέντρο και τον λιανοπωλητή, από ένα σημείο ανά δολάριο έως και 10 μονάδες ανά δολάριο στις προσφορές μπόνους.

Πώς κερδίζουν τα εμπορικά κέντρα;

Για όποιον έχει ποτέ ψωνίσει στο διαδίκτυο, κερδίστε εμπορικά κέντρα είναι εύκολο στη χρήση.

Το πρώτο βήμα είναι να συνδεθείτε με το αναγνωριστικό του προγράμματος πιστότητας και τον κωδικό πρόσβασής σας και στη συνέχεια μπορείτε να περιηγηθείτε σε εκατοντάδες από εκατοντάδες λιανοπωλητές, να κάνετε κλικ στις ιστοσελίδες τους και να κάνετε αγορές! Τα ποσά ή τα μίλια που κερδίζετε στις αγορές που πραγματοποιείτε κατατίθενται αυτόματα στο λογαριασμό σας στο πρόγραμμα πιστότητας.

Παράδειγμα κερδίστε εμπορικά κέντρα και τις προσφορές τους

Κερδίστε το εμπορικό κέντρο

Λιανοπωλητές

Δημοφιλή εμπορικά σήματα

Amtrak Guest Rewards

650+

iTunes

Στόχος

Sephora

JetBlue ShopTrue

730+

Nordstrom

TOMS

Macy's

Virgin Atlantic Καταστήματα Μακριά

780+

Neiman Marcus

Sierra Trading Post

Groupon

Choice Hotels Choice Προνόμια

290+

JCPenney

Το Lowe

Walgreens

Αν δεν θέλετε να χάσετε ευκαιρίες κερδών, ελέγξτε τα πρόσθετα προγραμμάτων όπως το Choice Privileges Online Mall Points Booster. Πρόκειται για ένα plugin που βρίσκεται μέσα στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού και σας ειδοποιεί για τυχόν ευκαιρίες κερδών όταν ψωνίζετε με έναν συμμετέχοντα λιανοπωλητή Choice Privileges Online Mall.

Τι είναι οι πλειστηριασμοί;

Μια δημοπρασία επιτρέπει στα μέλη του προγράμματος πιστότητας να υποβάλλουν προσφορές online για βραβεία όπως συναυλίες, εμπειρίες, πακέτα διακοπών και εμπορεύματα χρησιμοποιώντας το νόμισμα πίστης ως πληρωμή αν κερδίσουν. Ανάλογα με το πρόγραμμα, πολλές δημοπρασίες προσφέρουν ένα μείγμα προσφορών που διατίθενται στο κοινό και αποκλειστικές προσφορές με μορφές που κυμαίνονται από δημοπρασίες έως επιλογές αγοράς.

Πώς λειτουργούν οι πλειστηριασμοί;

Ακριβώς όπως κερδίζουν εμπορικά κέντρα, οι δημοπρασίες είναι απλές και διαισθητικές. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλες τις διαθέσιμες εμπειρίες, τις εμπειρίες του παρελθόντος, τις τελικές προσφορές και τις λεπτομέρειες. Για να κάνετε την προσφορά σας, απλώς συνδεθείτε και εισαγάγετε την προσφορά σας σε σημεία ή μίλια. Απαιτείται να έχετε αρκετούς πόντους στο λογαριασμό σας όταν υποβάλλετε προσφορά, διαφορετικά χάνετε το βραβείο εάν είστε ο νικητής.

Ορισμένα προγράμματα δεν σας επιτρέπουν να υποβάλετε προσφορές χωρίς αρκετά σημεία ή μίλια στο λογαριασμό σας. Εάν κερδίσετε, τα σημεία ή τα μίλια χρεώνονται αυτόματα από το λογαριασμό σας και αν υπάρχει ισοπαλία, τα περισσότερα προγράμματα απονέμουν τη νίκη στο πρόσωπο που υποβάλει προσφορά πρώτα.


Δείγμα δημοπρασιών

Δημοπρασία

Κορυφαίες δημοπρασίες

IHG Rewards Club Δημοπρασίες

Tropical beachcomber εμπειρία στη Χονολουλού

American Music Awards εισιτήρια

BMW μονοήμερη σχολή

SPG Moments

Ισλανδική περιπέτεια

MLB έδρες

VIP στο Uncork'd Las Vegas

Δημοπρασίες Hilton HHonors

Συναυλία των Monsters & Men, συναντήστε & χαιρετήστε

Εισιτήρια για τα Βραβεία Media GLAAD στη Νέα Υόρκη

Tracey Morgan εισιτήρια συναυλιών

Αλάσκα Σχέσεις Χιλιόμετρα Σχέδιο

Πολυτελής απόδραση στο Ντουμπάι

Πετάξτε στην πρώτη τάξη στο 12ο Fan Flight Airlift του Russell Wilson

Πλήρες ταξίδι στο Puerto Vallarta

Η κατώτατη γραμμή

Τα κέρδη και οι πλειστηριασμοί συνήθως χρησιμοποιούνται από τους πιο έμπειρους επαγγελματίες πίστης, αλλά το μυστικό είναι έξω.

Την επόμενη φορά που κάνετε ηλεκτρονικά ψώνια, θυμηθείτε να ελέγξετε τα εμπορικά κέντρα και τους πλειστηριασμούς για να δείτε πώς μπορείτε να κερδίζετε και να καίτε τα σημεία πίστεως.