Πώς να μετατρέψετε πόντους και μίλια σε δώρα διακοπών

«Αυτή είναι η εποχή για ψώνια, οπότε χρησιμοποιήστε πίστη για να παραμείνετε στον προϋπολογισμό.

Γνωρίζατε ότι οι Αμερικανοί καταναλωτές σκοπεύουν να ξοδέψουν κατά μέσο όρο $ 935 κατά τη διάρκεια της εποχής ψώνια διακοπών φέτος; Προσωπικά, γνωρίζω ότι ο υπολογισμός μου είναι σωστός και εκεί. Έχω πολλούς ανθρώπους να ψωνίζω και συνήθως καταλήγω να ξοδεύω περισσότερα από ό, τι νομίζω ότι θα πάω.

Έχω γράψει προηγουμένως για το πώς ελαφρύνω μερικά από αυτά τα κόστη με τη μεγιστοποίηση του ποσού των πόντων και των μιλίων που κερδίζω κατά τις αγορές για διακοπές .

Τερματίζοντας την περίοδο των διακοπών με λίγο λιγότερο στον τραπεζικό μου λογαριασμό, αλλά πολύ περισσότερο στους λογαριασμούς πίστης μου μπορεί να αισθάνεται πραγματικά υπέροχος. Αλλά υπάρχουν μερικά ακόμα κόλπα πίστης που βγάζω έξω εκείνη την εποχή του χρόνου που με βοηθούν να τεντώσω τα δολάρια αγορών δώρων μου ακόμα περισσότερο.

Μοιραστείτε τα δικά σας σημεία και τα μίλια

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για να είσαι σοβαρός συλλέκτης πίστης είναι να μοιράσεις τον πλούτο σου με τα σημεία και τα μίλια με τους αγαπημένους σου. Βοηθώντας κάποιον να πάρει μια δωρεάν πτήση ή διαμονή σε ξενοδοχείο είναι ένα τέλειο δώρο για να δώσετε! Έτσι, εάν έχετε λίγα ανταλλακτικά και μίλια που βρίσκονται γύρω, κοιτάξτε να τα μεταφέρετε σε κάποιον άλλο ως δώρο. Είναι φθηνή (ή ακόμα και δωρεάν!) Για εσάς και πολύτιμη για τον τυχερό φίλο ή μέλος της οικογένειας που τα παίρνει.

Για παράδειγμα, εάν συγκεντρώσετε πόντους Marriott Rewards, μπορείτε να τα μεταφέρετε από το λογαριασμό σας σε λογαριασμό άλλου μέλους σε αυξήσεις των 1.000. Το καλύτερο από όλα, ανάλογα με την κατάστασή σας στο πρόγραμμα, ισχύει είτε μια μέτρια χρέωση 10 $ ή είναι δωρεάν!

Πολλά προγράμματα αερογραμμών σας δίνουν επίσης τη δυνατότητα να μοιράζεστε τα μίλια σας. Το Delta SkyMiles σας επιτρέπει να μεταφέρετε μίλια για $ 0,01 ανά μίλι συν ένα κατ 'αποκοπή ποσό των $ 30. Η United Airlines MileagePlus και το σχέδιο αεροσκαφών Alaska Airlines έχουν παρόμοια προγράμματα μεταφοράς μιλίων επίσης.

Μετατρέψτε τους πόντους και τα μίλια σε κάρτες δώρων

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι είναι απρόσωπο, αλλά πάντα εκτιμώ να λαμβάνω κάρτες δώρων για τις διακοπές!

Μου αρέσει να τους τους δώσω κι εγώ - θα προτιμούσα τα αγαπημένα μου πρόσωπα να έχουν την ευκαιρία να ψωνίσουν για αυτό που θέλουν πραγματικά και δεν πρέπει να επιστρέψουν ένα δώρο που δεν είναι τόσο έντονα. Ίσως να θυμάστε τη θέση μου, όπου μίλησα για συλλέκτες πιστότητας που δεν έχουν την υπομονή να σώσουν τα σημεία και τα μίλια για μια μεγάλη ανταμοιβή και να αγαπήσουν την άμεση ικανοποίηση της εξαγοράς μικρότερων ποσών νόμισμα πίστης για δωροκάρτες . Αυτή η στρατηγική μπορεί πραγματικά να έρθει σε βολικό όταν η εποχή της δίνοντας κυλά γύρω.

Η εξόφληση των σημείων και μιλίων σας για κάρτες δώρων που δίνουν ως δώρα διακοπών είναι απίστευτα εύκολη, μπορεί να γίνει στο διαδίκτυο και σας βοηθά να κρατήσετε τον προϋπολογισμό για τις αγορές σας κάτω. Ας πούμε ότι είστε συλλέκτης μιλίων American Airlines AAdvantage. Μπορείτε να εξαργυρώσετε 6.556 μίλια για μια δωροκάρτα αξίας 25 δολαρίων σε θέατρα της AMC, και δεν θα έκανε αυτό ένα μεγάλο stuffer stuffing; Ή για 12.590 μίλια, μπορείτε να δώσετε ένα φοιτητή κολεξιόν με μια κάρτα δώρων 50 δολάρια στο Target? Κρεβάτι, μπάνιο και πέρα ή την πίτσα του Domino - πάντα εκτιμάται. (Για να εξαργυρώσετε τα μίλια AAdvantage, απλώς εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό με το Πορτοφόλι Πόντων Πίστης.)

Δώστε μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσουν

Μερικές φορές, τα σημεία και τα μίλια μπορούν να ανοίξουν πόρτες σε καταπληκτικές εμπειρίες που δεν μπορείτε να αγοράσετε με μετρητά. Τα προγράμματα πιστότητας γνωρίζουν ότι τα μέλη αναζητούν μοναδικές ανταμοιβές και απαντούν με μερικές πολύ δροσερές επιλογές.

Αυτές οι ανταμοιβές μπορούν να είναι ίσες εξαγορές (δηλαδή, για 50.000 πόντους μπορείτε να πάρετε ένα ζευγάρι εισιτήρια συναυλιών), και μερικές φορές είναι στυλ δημοπρασίας όταν προσφέρετε τα σημεία σας με την ελπίδα ότι θα είναι ο υψηλότερος πλειοδότης. Το πρόγραμμα Hilton HHonors, για παράδειγμα, έχει προσφέρει ανταμοιβές όπως συναντήσεις και συναντήσεις με τον τραγουδιστή Gavin DeGraw ή την ευκαιρία να κερδίσει ένα πακέτο διακοπών της Πρωτοχρονιάς στις Βρυξέλλες.

Το πρόγραμμα SPG Moments του Προτιμώμενου Guest Starwood του Starwood σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε τους πόντους σας για αποκλειστικές εκδηλώσεις όπως συναντήσεις και συναντήσεις διασημοτήτων, αθλητικά εισιτήρια και περιηγήσεις στο παρασκήνιο. Για 20.000 Starpoints, θα μπορούσατε να πάρετε εισιτήρια στο Rock City Rockettes Christmas Spectacular στη Νέα Υόρκη. Θέλετε να δείτε την Carrie Underwood από την SPG Luxury Suite στο Madison Square Garden; Αυτό είναι 55.000 πόντοι.

Εάν κάθεστε σε μια στοίβα των ανταμοιβών, σκεφτείτε να δώσετε ένα από αυτά τα βιωματικά οφέλη ως δώρο αυτή την εορταστική περίοδο.

Εάν είστε τυχεροί, ο παραλήπτης σας μπορεί να σας φέρει μαζί σας.