Κατάστημα για τις διακοπές κατά την επιτάχυνση των σημείων και των μιλίων

Κάντε την εποχή ευτυχισμένη με την εξαργύρωση των ανταμοιβών επιβράβευσης για δώρα διακοπών

Θυμηθείτε πως πέρυσι ορκίσατε ότι δεν θα αφήσετε τα ψώνια διακοπών σας μέχρι την τελευταία στιγμή; Έκανα αυτή την υπόσχεση και στον εαυτό μου, και φέτος, είμαι αποφασισμένος να τη διατηρήσω.

Η περίοδος των διακοπών δεν πρέπει να είναι τόσο αγχωτική - μόνο λίγος προ-σχεδιασμός προχωρεί πολύ. Αυτό σημαίνει να φτιάξω τη λίστα μου και να το ελέγξω δύο φορές, να ορίσω έναν προϋπολογισμό, να επαληθεύσω όλα τα υπόλοιπα των προγραμμάτων πιστότητας και να κάνω κλικ.

Κερδίστε πόντους / μίλια σε όλα τα δώρα διακοπών σας

Μπορώ να θυμηθώ πολύ καλά ταξίδια στο εμπορικό κέντρο κατά τις ημέρες και τις εβδομάδες που οδηγούν μέχρι το πρωί, όταν τα δώρα ανοίγουν. Εξετάστε μια ευγενέστερη, ευγενέστερη και πολύ πιο αποδοτική επιλογή - κερδίστε εμπορικά κέντρα. Σοβαρά, αυτά θα αλλάξουν τη ζωή σας και θα φέρουν χαρά στον κόσμο σας.

Εδώ είναι η συμφωνία: Κερδίστε τα εμπορικά κέντρα είναι μια συλλογή από ηλεκτρονικά καταστήματα που προσφέρουν στους πελάτες πόντους επιβράβευσης για κάθε δολάριο που δαπανάται. Αυτό που κερδίζετε θα διαφέρει ανάλογα με κάθε πωλητή. Και μην κάνετε κανένα λάθος. θα έχετε μια απίστευτη ποικιλία από καταστήματα για να διαλέξετε: μεγάλα πολυκαταστήματα, φαρμακεία και μπουτίκ ένδυσης με ονόματα που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε.

Αρχίστε με τη σύνδεση χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό και τον κωδικό πρόσβασης του προγράμματος πιστότητας. Στη συνέχεια, αναζητήστε τη λίστα των λιανοπωλητών και ξεκινήστε την περιήγησή τους στους ιστότοπούς τους. Μόλις πραγματοποιήσετε τις αγορές σας, τα σημεία ή τα μίλια που έχετε αποθηκεύσει θα κατατεθούν αυτόματα στον λογαριασμό σας στο πρόγραμμα πιστότητας.

Δεν υπάρχουν πλήθη, δεν πακέτα για να γέρνουν γύρω, χωρίς κουρασμένα πόδια. Κερδίστε τα εμπορικά κέντρα είναι ανοικτά στους πελάτες όλο το εικοσιτετράωρο από τις ανέσεις του σπιτιού με ένα φλιτζάνι eggnog στο πλάι σας, αν θέλετε.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα δημοφιλούς εμπορικού κέντρου:

Μεγιστοποιήστε τα ταξίδια αγορών σας στο shopping mall

Γύρω από τις διακοπές, ελέγξτε για ειδικές προσφορές και προωθήσεις που σας επιτρέπουν να υπερφορτώνετε τη συγκέντρωση σημείων και μιλίων. Οι έμποροι λιανικής πώλησης κερδίζουν συχνά πωλήσεις περιορισμένης διάρκειας που δίνουν στους πελάτες τη δυνατότητα να κερδίζουν πόντους με ρυθμό διπλάσιο ή πενταπλάσιο από το συνηθισμένο (συνήθως ένα σημείο ή μίλι ανά δολάριο).

Όταν κάνετε μια μεγάλη αγορά, ίσως θελήσετε να κρατήσετε και να αγοράσετε χρόνο με ένα μπόνους. Αξίζει καλά. Αν δεν έχετε εγγραφεί στο ενημερωτικό δελτίο του προγράμματος πιστότητας, κάντε το τώρα για να πάρετε heads-up για τα δελεαστικά γεγονότα. Οι έμποροι λιανικής πώλησης μπορούν επίσης να παρουσιάσουν συγκεκριμένα είδη δώρων με ενισχυμένα σημεία και δυνατότητες κερδών. Παρακολουθήστε και για αυτούς!

Όπως πάντα, χρεώνετε τα δώρα σας στην πιστωτική κάρτα ανταμοιβής σας για να κερδίσετε ακόμα περισσότερα. Και σημειώστε την ανταμοιβή των αχρεωστήτων πίστης σαν αυτό: κατεβάστε (δωρεάν!) Το Booster Toolbar από τα Προνόμια επιλογής, το οποίο σας λέει όταν βρίσκεστε σε έναν ιστότοπο όπου μπορείτε να κερδίσετε πόντους. Δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσετε να τα θυμηθείτε πια - αφήστε το widget να το κάνει για σας.

Χρησιμοποιήστε τα σημεία και τα μίλια σας για να πληρώσετε για τα δώρα διακοπών

Οι αγορές για διακοπές μπορεί να είναι διασκεδαστικές. Η απόκτηση και η εξόφληση σημείων και μιλίων για δώρα σε απευθείας σύνδεση απομακρύνει το άγχος για να μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας. Ένας διασκεδαστικός τρόπος για να κάνετε τις διακοπές σας είναι μέσω μιας δημοπρασίας πίστης.

Ελέγξτε τις προσφορές που προσφέρονται από τον Starwood Preferred Guest, το Hilton HHonors, το IHG Rewards Club και το Alaska Airlines Mileage Plan. Είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να δώσετε σε κάποιον μια εμπειρία μιας ζωής, από τα εισιτήρια μέχρι τα βραβεία θεαματικών βραβείων Hollywood για μια τροπική απόδραση με θέματα spa. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετούς πόντους στο λογαριασμό σας για να καλύψετε τις προσφορές σας.

Δώρα για αυτούς. ένα ταξίδι για εσάς

Ή μπορείτε να αποφασίσετε ότι, μετά από όλα τα ψήσιμο των διακοπών, προετοιμασία και διασκέδαση, ίσως να θέλετε να απογειωθείτε κάπου. Φανταστείτε να ξοδεύετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Νέα Υόρκη ή τη Μαδρίτη ή απλά να ξαπλώνετε σε μια ξαπλώστρα βλέποντας τον ήλιο που βρίσκεται πίσω από έναν φοίνικα.

Με όλα αυτά τα σημεία πίστης και μίλια που κερδίσατε αγοράζοντας δώρα για το πλησιέστερο και αγαπημένο σας, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να είστε ο δικός σας Άγγελος και να δώσετε το δώρο ενός ταξιδιού ανταμοιβής στον εαυτό σας.