Ψυχαγωγικές συμβουλές για περισσότερη αξία

Μεταφορά ανταμοιβών πιστότητας

Έχετε κάνει όλα τα σωστά πράγματα για να δημιουργήσετε ένα υγιές απόθεμα μιλίων και πόντων - επωφεληθείτε από τα μπόνους εγγραφής και τις ειδικές προσφορές από την πιστωτική κάρτα ανταμοιβής σας και χρησιμοποιώντας με ευκολία την κάρτα σας. Τώρα, έχετε ένα καθαρό ποσό, έτοιμο να εξαργυρωθεί για διάφορα προνόμια, αναβαθμίσεις και freebies. Αυτό είναι αναμφίβολα το καλύτερο και πιο διασκεδαστικό μέρος της συλλογής πόντων.

Μερικοί εκδότες πιστωτικών καρτών σας επιτρέπουν να μετατρέπετε αυτά τα κέρδη σε μετρητά (συχνά με επιτόκιο ενός λεπτού για κάθε σημείο), αλλά γιατί να μην ονειρεύεστε μεγαλύτερα και μεγαλόσωμα;

Οι τροπικές διακοπές, το εισιτήριο πρώτης κατηγορίας, ο νέος εξοπλισμός ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής ή το Σαββατοκύριακο σε ένα θέρετρο πέντε αστέρων είναι όλα προσβάσιμα χάρη σε άλλα προγράμματα πίστης που συνεργάζονται με την πιστωτική σας κάρτα.

Επιλογή προγράμματος

Εγγραφείτε στα προγράμματα πιστότητας με προσφορές που σας ταιριάζουν καλύτερα, με βάση τα ενδιαφέροντα και τον τρόπο ζωής σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τίποτα από ένα shopping spree στο Amazon.com ή από επαγγελματικά εισιτήρια στη Βραζιλία. Κρατήστε το ρεύμα με τυχόν αλλαγές που τα αγαπημένα σας προγράμματα τεθούν σε εφαρμογή. Για παράδειγμα, οι εταιρείες πιστωτικών καρτών προσθέτουν πάντοτε νέους συνεργάτες, ενώ τα βραβεία American Express για την ιδιότητα του μέλους επωφελήθηκαν πρόσφατα από την Uber και την Plenti, παρέχοντας πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες από μεγάλα ονόματα όπως η Exxon, η Nationwide και η Macy's.

Εάν έχετε σημεία που πασπαλίζονται σε διάφορα προγράμματα πίστης, σκεφτείτε να τα μεταφέρετε σε ένα μόνο πρόγραμμα, ώστε να μεγιστοποιήσετε τη δύναμη εξαργύρωσης. Για μια υπέροχη 10-ημερών διακοπών στη Γαλλία το επόμενο καλοκαίρι, θα θελήσετε να τοποθετήσετε τα σημεία σας στο ίδιο καλάθι για να κάνετε αυτό το ταξίδι πραγματικότητα.

Να πάρει την πιο αξία

Όπως συμβαίνει με πολλά πράγματα στη ζωή, ο συγχρονισμός είναι οτιδήποτε. Αυτό ισχύει όταν πρόκειται για τη μεταφορά μιλίων και πόντων. Εάν είσαι καταλαβαίνω, μπορεί να είσαι σε θέση να εκμεταλλευτείς ειδικές προσφορές όπου προσφέρονται μερικά πολύ γλυκά μπόνους (περισσότερα σημεία!) Στους συλλέκτες.

Τα προγράμματα πιστότητας θέλουν να τα επιλέγετε (έναντι των ανταγωνιστών τους) για να είστε ο αποδέκτης των πολύτιμων σημείων σας, έτσι θα σας γοητεύσουν με προωθητικές ενέργειες περιορισμένου χρόνου.

Οι έξυπνοι συλλέκτες εγγράφονται για εκρήξεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ειδοποιήσεις κειμένου για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και προσφορές. Επίσης, κάντε ένα σημείο να ακολουθήσετε εκείνους τους συνεργάτες στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για ειδικές συμφωνίες φλας και να είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση όταν τους βλέπετε.

Προσδιορισμός των καλύτερων ποσοστών μεταφοράς

Σε γενικές γραμμές, τα μίλια και τα σημεία πίστωσης της πιστωτικής σας κάρτας μπορούν να μεταφερθούν σε άλλους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα συμμετοχής σε προγράμματα πίστης με αναλογία 1: 1 - που σημαίνει ότι τα 50.000 σημεία σας Citi Thank You® θα μετατραπούν σε 50.000 μίλια Flying Blue Award Γαλλία και KLM).

Μερικές φορές θα βρείτε πιο γενναιόδωρες αναλογίες όπου, για παράδειγμα, εκείνοι οι 1.000 βαθμοί Thank You® θα σας καθαρίσουν 1.500 σημεία Hilton HHonors. Κάθε πρόγραμμα πίστης έχει τους δικούς του όρους, οπότε φροντίστε να τις ελέγξετε. Σημειώστε επίσης πράγματα όπως τα ελάχιστα και μέγιστα επιδόματα μεταφοράς, η λήξη και οι ημερομηνίες διακοπής.

Πολλοί κόσμοι όπως το Chase Sapphire Προτεινόμενη πιστωτική κάρτα. Προσφέρει δύο φορές τα σημεία για τις συναλλαγές για ταξίδια και δείπνο. Εάν είστε κάτοχος κάρτας Chase Sapphire, χρησιμοποιήστε αυτά τα σημεία Chase Ultimate Rewards σε πλήρη αξία (αναλογία 1: 1) με συχνές ταξιδιωτικές υπηρεσίες για πτήσεις από τις British Airways, United, Korean Air, Southwest και Virgin Atlantic ή διαμονή με το Hyatt, Το Marriott, το Ritz-Carlton και το IHG.

Πάντα Προγραμματισμός μπροστά

Όταν είστε έτοιμοι να μετακινήσετε τους πόντους σας σε έναν προτιμώμενο συνεργάτη προγραμμάτων αφοσίωσης, λάβετε υπόψη ότι δεν πραγματοποιούνται όλες οι μεταφορές ακαριαία - μερικές μπορεί να διαρκέσουν μερικές ώρες ή ακόμα και λίγες μέρες. Αυτό μπορεί να χρειαστεί να σχεδιάσετε όταν εξασφαλίζετε πτήσεις και ξενοδοχεία. Τα καλά νέα είναι ότι μερικές αεροπορικές εταιρείες (όπως η Lufthansa και η Αμερικανίδα) σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε μια θέση αναμονής σε αναμονή, δίνοντάς σας λίγο χρόνο για τα μεταφερόμενα μίλια και τα σημεία για να φτάσετε στο λογαριασμό σας.

Μια τελευταία συμβουλή: όταν πρόκειται να αποφασίσετε πού να μεταφέρετε τα σημεία σας και πώς να τα εξαργυρώσετε, οι περισσότεροι εμπειρογνώμονες συμφωνούν ότι χρησιμοποιούνται καλύτερα στις ανταμοιβές ταξιδιού έναντι μη ταξίδια όπως τα εμπορεύματα. Δεδομένου ότι έχετε ένα ευρύ φάσμα επιλογών όταν πρόκειται για αγορές για τις καλύτερες τιμές σε αγαθά στον πραγματικό κόσμο, μπορεί να καταλήξετε να πληρώνετε περισσότερα για το site αγορών που συνδέεται με το πρόγραμμα πίστης σας.

Αυτά είναι καλά νέα για όσους έχουν περιπλανηθεί. Ο κόσμος περιμένει!