Πάρτε τη ζωή σας Μαζί και κερδίστε πόντους

Πάρτε τον έλεγχο των λογαριασμών ζωής και πίστης σας ταυτόχρονα

Κάθε 20- και 30-κάτι - και πέρα! - φτάνει σε διάφορα ορόσημα που είναι σίγουρα ενδείξεις ενηλικίωσης. Είτε αγοράζετε ένα σπίτι, ανοίξετε ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου ή κάνετε ένα άλλο μεγάλο άλμα, κάθε μία από αυτές τις αποφάσεις είναι μια επένδυση στο μέλλον σας. Και αν είστε ταξιδιώτης σαν εμένα, τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να κερδίζετε πόντους και μίλια, ενώ κάνετε αυτά τα βήματα για να πάρετε τη ζωή σας μαζί.

Μερικά από τα κορυφαία προγράμματα αφοσίωσης σε ξενοδοχεία και αερογραμμές προσφέρουν πόντους, μίλια και άλλες ανταμοιβές για "ενήλικες". Εδώ είναι μερικά παραδείγματα.

Αγοράστε ένα σπίτι

Εάν αγοράζετε ή αναχρηματοδοτείτε ένα σπίτι, ίσως να θέλετε να το κάνετε μέσα από τα δάνεια Quicken, τα οποία έχουν συνεργαστεί με το United MileagePlus. Τα μέλη που κλείνουν ή αναχρηματοδοτούν ένα στεγαστικό δάνειο μπορούν να λάβουν μέχρι και 25.000 μίλια. Εάν είστε μέλος του TrueBlue, το JetBlue προσφέρει επίσης στα μέλη 25.000 μίλια για την αγορά ή την αναχρηματοδότηση ενός σπιτιού χρησιμοποιώντας τα δάνεια Quicken. Το American Airlines AAdvantage προσφέρει στα μέλη του ανταμοιβές μέσω του Miles From Home, ενός εθνικού προγράμματος παροχής βοήθειας σε ακίνητα. Το Miles From Home ζεύγος κάθε αγοραστή με πιστοποιημένο τοπικό κτηματομεσίτη και όταν κλείσει μια πώληση κατοικίας, το μέλος ανταμείβεται με έως και 50.000 μίλια AAdvantage. Πρόσθετα μίλια απονέμονται σε μέλη που αγοράζουν και πωλούν τα σπίτια τους μέσω των Miles from Home.

Πληρώστε τους λογαριασμούς σας

Είτε νοικιάζετε είτε είστε ιδιοκτήτης, ο χρόνος έρχεται κάθε μήνα για να πληρώσει τους λογαριασμούς σας. Γιατί λοιπόν να μην πάρετε ένα βήμα πιο κοντά στις διακοπές των ονείρων σας ενώ βρίσκεστε;

Η Marriott Rewards έχει συνεργαστεί με την NRG Home, μια εταιρεία παροχής ενέργειας που προσφέρει τα μέλη μπόνους για να γίνουν πελάτες της NRG Home. Τα μέλη κερδίζουν 10.000 πόντους μπόνους κατά την εγγραφή τους και δύο βαθμούς για κάθε 1 δολάριο που δαπανώνται για το τμήμα προμήθειας του ηλεκτρικού λογαριασμού τους. Εάν χρησιμοποιείτε επίσης φυσικό αέριο για να θερμάνετε το σπίτι σας, μπορείτε να κερδίσετε 2.500 πόντους μπόνους και δύο πόντους για κάθε 1 δολάριο που ξοδεύετε με την εγγραφή σας στην υπηρεσία φυσικού αερίου της NRG Home.

Μέσω της δικής του συνεργασίας με την NRG, τα μέλη του Hilton HHonors λαμβάνουν 10.000 bonus πόντους μετά το δεύτερο μήνα ως πελάτης της NRG Energy και τρία πόντους για κάθε $ 1 που δαπανώνται. Η Southwest Rapid Rewards έχει επίσης μια συνεργασία με την NRG, προσφέροντας στα μέλη 10.000 πόντους Rapid Rewards μετά από δύο μήνες ως πελάτης NRG.

Τα μέλη Rapid Rewards στο Τέξας που επιλέγουν την Everything Energy ως ηλεκτρικό προμηθευτή τους λαμβάνουν μπόνους εγγραφής των 5.000 βαθμών. Για όσους είναι κάτοχοι πιστωτικών καρτών Rapid Rewards, μπορείτε επίσης να λάβετε επιπλέον 2.500 μπόνους εγγραφής. Το Virgin America Elevate προσφέρει επίσης 2.500 πόντους μπόνους και δύο πόντους για κάθε $ 1 που δαπανώνται μέσω της Energy Plus, μιας εταιρείας κοινής ωφέλειας διαθέσιμης σε επιλεγμένα κράτη.

Προστατέψτε την ταυτότητά σας

Με παραβιάσεις δεδομένων και άλλες απειλές κατά της ασφάλειας που κάνουν πρωτοσέλιδα κάθε εβδομάδα, αξίζει να διατηρήσετε την ταυτότητά σας προστατευμένη. Πληρώνει επίσης όταν κερδίζει πόντους και μίλια, καθώς πολλά προγράμματα αφοσίωσης προσφέρουν ανταμοιβές σε μέλη που εγγράφονται στην υπηρεσία LifeLock, μια υπηρεσία προστασίας κλοπής ταυτότητας. Τα μέλη AAdvantage μπορούν να λάβουν 30 δωρεάν ημέρες προστασίας LifeLock, καθώς και έως και 7.000 μίλια μπόνους AAdvantage για εγγραφή. Μέσα από το MileagePlus, μπορείτε να κερδίζετε έως και 4.000 μίλια κατά την εγγραφή σας με το LifeLock Ultimate Plus για ένα έτος και επιπλέον 1.500 μίλια bonus κάθε χρόνο για το δεύτερο και τρίτο έτος ως μέλος της LifeLock.

Επιπλέον, τα μέλη της HHonors που εγγράφονται στο LifeLock λαμβάνουν 30 ημέρες δωρεάν, 10% έκπτωση και έως 12.000 σημεία HHonors. Το Wyndham Rewards προσφέρει επίσης στα μέλη του 7000 σημεία ανταμοιβής και 10% έκπτωση στη LifeLock για εγγραφή.

Ανοίξτε έναν επενδυτικό λογαριασμό

Αντί να απλώς αφήστε τις αποταμιεύσεις σας να βρίσκονται σε τραπεζικό λογαριασμό, ένας λογαριασμός επενδύσεων μπορεί να βοηθήσει τα κεφάλαιά σας να αναπτυχθούν ταχύτερα με την πάροδο του χρόνου - όλα αυτά ενώ κερδίζετε πόντους και μίλια κατά μήκος του δρόμου. Όπως και με τη LifeLock, η Fidelity Investments έχει συνεργαστεί με αρκετά προγράμματα αφοσίωσης σε αεροπορικές εταιρείες για να προσφέρει σημεία και μίλια σε μέλη που εγγράφονται για λογαριασμούς επενδύσεων. Το AAdvantage, το MileagePlus και το Delta SkyMiles προσφέρουν στα μέλη έως και 50.000 μίλια μπόνους όταν ανοίγουν και χρηματοδοτούν ένα λογαριασμό μεσιτείας Fidelity χωρίς συνταξιοδότηση. Αν είστε νέος επενδυτής και χρειάζεστε ένα χέρι βοήθειας, οι κάτοχοι λογαριασμού Fidelity επωφελούνται επίσης από την δωρεάν καθοδήγηση one-on-one είτε online είτε μέσω τηλεφώνου ή αυτοπροσώπως.