Γειτονιά της Κοινότητας και κοινοτικές εφημερίδες

Πολλά από τα χαρτιά της γειτονιάς του Σικάγου έχουν ενοποιηθεί με ενιαίους τίτλους, αλλά εξακολουθούν να αγωνίζονται, με διαφορετική επιτυχία, να δώσουν στις κοινότητες του Σικάγου τη φωνή τους, προσφέροντας στους αναγνώστες μια ματιά στις μοναδικές κουλτούρες και τρόπους ζωής των πολλών περιοχών του Σικάγου.

Από το Inside Chicago, το οποίο καλύπτει τις βόρειες συνοικίες, με το Austin Weekly News, το οποίο προσφέρει εκδήλωση κατοίκων και τοπικές καταχωρίσεις για τη συνοικία Austin, θα μάθετε περισσότερα για το Σικάγο μέσω των περιφερειακών εκδόσεων του, πόλη ή εθνική εφημερίδα.

Εξερευνήστε το παρακάτω άρθρο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις μικρο-κοινότητες που υπάρχουν σε κάθε μία από τις περιοχές του Σικάγου, συμπεριλαμβανομένων των μειονοτήτων, των γειτονιών και ακόμη και των επιχειρηματικών ενώσεων και των καταλόγων.

Northside, Southside και Westside Publications

Για όσους επισκέπτονται τη βόρεια πλευρά του Σικάγου, ίσως θελήσετε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Inside Chicago, μια διαδικτυακή πηγή για τους κατοίκους της περιοχής, που παρέχει ολοκληρωμένους οδηγούς για εποχιακές δραστηριότητες, τοπικές επιχειρηματικές λίστες και ειδικές εκδηλώσεις που έρχονται στην πόλη.

Το αυξανόμενο χαρτί της κοινότητας του Σικάγου και ο οργανισμός ειδήσεων σε απευθείας σύνδεση, το Chicago Journal, διαθέτει επίσης τη βόρεια πλευρά της κάλυψης του Νότου, Δυτικού και Near West Loop, Bucktown, Wicker Park, Ukranian Village, Lake View, Roscoe Village, North Center, Rogers Park, Ravenswood, Edgewater, Uptown, Λίνκολν Παρκ, Βόρειος Ποταμός, Παλιά Πόλη και Gold Coast.

Για όσους επισκέπτονται τη νότια πλευρά της πόλης, ίσως να θεωρήσετε υπερ-τοπική με την επιλογή της έκδοσής σας - το Beverly Review έχει εξυπηρετήσει τις γειτονιές Beverly Hills, Morgan Park και Mount Greenwood από το 1905, ενώ το Hyde Park Herald έχει εξυπηρετήσει Hyde Park γειτονιά από το 1882.

Για τους επισκέπτες που επισκέπτονται το Bridgeport, το Canaryville, την πλατεία Armor, την Chinatown, το McKinley Park, το Brighton Park και το Back of the Yards γειτονιές, το Bridgeport News σερβίρει στους κατοίκους και τους επισκέπτες καθημερινές επιλογές για πράγματα να κάνουν στην περιοχή.

Οι επισκέπτες στη δυτική πλευρά του Σικάγο, ειδικά εκείνοι που περιηγούνται στη γειτονιά του Ώστιν, μπορούν να περιηγηθούν στην ιστοσελίδα του Austin Weekly News για να ακούσουν περισσότερα για τη ζωή και τον πολιτισμό στη δυτική πλευρά.

Κοινοτικές και σε κοινοτικό επίπεδο εφημερίδες

Δεν χρειάζεται να πάτε μόνος του για να βρείτε τα νέα και τα γεγονότα που συμβαίνουν στην περιοχή του Σικάγου, υπάρχουν επίσης διάφορες εθνικές εκδόσεις που ξεκινούν ακριβώς έξω από το Windy City, συμπεριλαμβανομένου του Chicago Tribune, του Chicago Sun-Times και του Daily Herald. Ακόμα, αν ψάχνετε για αυτή την τοπική αίσθηση, μπορείτε να εξετάσετε μερικές μικρότερες δημοσιεύσεις που απευθύνονται σε συγκεκριμένες κοινότητες στο Σικάγο.

Οι ημερήσιες και εβδομαδιαίες εφημερίδες του Σικάγου , καθώς και οι πανεπιστημιακές και πανεπιστημιακές εφημερίδες του Σικάγου , μπορούν να παράσχουν πόρους για να μάθουν περισσότερα για τις τοπικές δραστηριότητες, τις πωλήσεις, τις λίστες εργασίας, τις ειδικές εκδηλώσεις και τις τρέχουσες ειδήσεις που επηρεάζουν την περιοχή του Σικάγου. για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτούς τους τύπους δημοσιεύσεων.

Υπάρχουν επίσης διάφορες εκδόσεις που μιλούν σε συγκεκριμένες κοινότητες σε ολόκληρη την πόλη, συμπεριλαμβανομένου του Defender του Σικάγου, που ιδρύθηκε το 1905 και παραμένει μία από τις πιο γνωστές αφρικανικές-αμερικανικές εφημερίδες στο έθνος, ή το Chicago Free Press, το οποίο εξυπηρετεί την κοινότητα LGBT και συμπεριέλαβε έναν "κατάλογο ουράνιου τόξου" από φιλικές προς το περιβάλλον επιχειρήσεις στην πόλη.