Νήσος Αμέλια, Φλόριντα

Εάν ο διανοητικός σας χάρτης είναι κενός, δεν είστε μόνοι: για τους περισσότερους οικογενειακούς ταξιδιώτες, το τοπίο της Φλόριντα κυριαρχείται από τον Ορλάντο. Υπέροχη διασκέδαση, ναι. αλλά πολλές οικογένειες αναζητούν ένα διαφορετικό είδος διακοπών, κάπου χαλαρωτικό, σε μια παραλία - μια απόδραση.

Το νησί Amelia για οικογένειες

Το νησί Amelia, σε απόσταση είκοσι λεπτών με το αυτοκίνητο από το Τζάκσονβιλ, διαθέτει δύο εξαιρετικά παραλιακά θέρετρα και ενδιαφέρουσες ημερήσιες εκδρομές αν θέλετε να μετακινηθείτε από την παραλία ή την πισίνα.

Κάντε μια περιήγηση με τα πόδια ή περιηγήσεις με βάρκα. περπατήστε μέσα από την όμορφα ανακαινισμένη βικτοριανή πόλη Fernandina Beach. επισκεφθείτε ένα ιστορικό φρούριο. βόλτα άλογα στην παραλία.

Ποιος ήταν η Αμέλια;

Το νησί φέρει το όνομα μιας αγγλικής πριγκίπισσας: της κόρης του Βρετανικού βασιλιά Γεωργίου Β '. Είναι το μόνο μέρος στις ΗΠΑ που έχει κάτω από οκτώ σημαίες: Γαλλικά, Ισπανικά, Βρετανοί, Πατριώτες, Πράσινο Σταυρό της Φλόριντα, Μεξικάνικο, Συνομοσπονδιακό και οι ΗΠΑ - αυτό το μικρό νησί έχει πετάξει από την ιστορία από τους ρυθμούς της ζωής του Ιντού Τιμούντ έχουν σπάσει αιώνες πριν.

Η πόλη της Fernandina Beach είναι ένα υπέροχο μέρος για να περπατήσετε γύρω, με πολλά ανακαινισμένα κτίρια βικτοριανού στιλ. Για την ιστορία επιτόπου: Το Μουσείο Ιστορίας του νησιού Amelia είναι ένα μουσείο προφορικής ιστορίας, που ειδικεύεται σε περιηγήσεις με τα πόδια και μορφές αφήγησης.

Κλίμα και Πότε να επισκεφθείτε

Λόγω της θέσης της στη βόρεια Φλόριντα, το νησί είναι πιο δροσερό το καλοκαίρι από ό, τι πιο νότια.

(Ελέγξτε τις μέσες θερμοκρασίες.) Το νησί έχει δροσερά αύρα της θάλασσας. Η Amelia είναι μακρά και στενή - πλάτος μόλις δύο μιλίων. Από τη μία πλευρά υπάρχουν δεκατρείς μίλι παραλίες. η άλλη πλευρά είναι υγροβιότοποι.

Απρίλιος, Μάιος και Ιούνιος είναι υπέροχοι μήνες. Ορισμένοι επισκέπτες προτιμούν πιο δροσερούς χειμωνιάτικους μήνες, για γκολφ. με θερμοκρασίες στη δεκαετία του '60, πιθανότατα δεν θα κολυμπήσετε στον ωκεανό, αν και οι θερμαινόμενες πισίνες των ξενοδοχείων θα είναι ακόμα διασκεδαστικές.



Και κάτι που δεν χρειάζεται να σκεφτείτε: τυφώνες. Σύντομες καταιγίδες είναι κοινές από τα τέλη της άνοιξης μέχρι το φθινόπωρο, αλλά το νησί της Amelia είναι τυχερό να μην έχει τυφλούς.

Περιηγήσεις στη φύση και εκδρομές με σκάφη

Με τα μίλια των υγροβιότοπων και των γιγαντιαίων βελανιδιών, το νησί Amelia έχει άφθονη πανίδα πτηνών για να προσφέρει στον εραστή της φύσης.

Οι επισκέπτες στο Amelia Island Plantation Resort μπορούν να κάνουν πεζοπορία ή ποδήλατο σε απόσταση 7 μιλίων από μονοπάτια της φύσης. καλύτερα από όλα, είναι οι πεζόδρομοι που εκτείνονται κατευθείαν στο βάλτο. (Κάντε κλικ παραπάνω για φωτογραφία.) Μπορείτε να ζήσετε την ηρεμία των υγροτόπων, μια θέση πολλά είδη πτηνών, και να παρακολουθήσετε την παλίρροια πλύση μέσα και έξω από τα ελώδη εδάφη.

Εκδρομές με σκάφος: Συνιστάται να φτάσετε στο νερό! Κάντε μια περιήγηση στον ποταμό Amelia, στους υγρότοπους και στο Sound Cumberland.

Έξω από το νερό, τα σκάφη γαρίδας έχουν ένα είδος ομορφιάς, και τα δελφίνια μπορούν να εντοπιστούν. Εάν είστε τυχεροί, θα δείτε τα άγρια ​​άλογα στο νησί Cumberland.