Ο οδηγός RV σας για τη Διεθνή Speedway του Daytona

Ένας οδηγός RVer για τη Διεθνή Speedway του Daytona

Αν πραγματικά θέλετε να ζήσετε την γεμάτη διασκέδαση ενός αγώνα NASCAR, υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το κάνετε, από τον RV. Το RVing και το NASCAR έχουν πάει χέρι-χέρι πολύ πριν από τις ημέρες των πλακών περιορισμού και των οδικών αγώνων και εξακολουθούν να διατηρούν μια στενή σχέση με αυτή την ημέρα. Ο ευκολότερος τρόπος για να έχετε έναν καλό χρόνο RVing σε μια εκδήλωση NASCAR είναι να προετοιμαστείτε και ποιο καλύτερο κομμάτι για την RV από ό, τι αναμφισβήτητα ο παππούς όλων αυτών, η Daytona International Speedway.

Ας φτιάξουμε το RVing στη Daytona με μέρη για να μείνετε στην πίστα, να μείνετε κοντά στην πίστα, λίγη ιστορία της ίδιας της πίστας καθώς και μερικές συμβουλές και κόλπα. Θα είστε έτοιμοι να τις «γυρίσετε» σε μια περιπέτεια Daytona RVing.

Σχετικά με τη διεθνή αγωνιστική διαδρομή Daytona

Το κομμάτι που γνωρίζετε και αγαπάτε δεν ήταν στην πραγματικότητα η πρώτη έκδοση της Daytona. Οι πρώτοι αγώνες που συμμετείχαν στο NASCAR πραγματοποιήθηκαν στο Daytona Beach και όχι σε πραγματικό κομμάτι. Η Διεθνής Speedway της Daytona, όπως γνωρίζουμε, έσπασε το έδαφος το 1957 και άνοιξε δύο χρόνια αργότερα το 1959. Το κομμάτι έχει υποστεί πολλές αλλαγές τα τελευταία χρόνια και έχει χρησιμοποιηθεί ως δρόμος, χωματόδρομος και πολλά άλλα. Σήμερα, η Daytona είναι γνωστή για την τριπλή οβάλ διαμόρφωσή της μήκους 2,5 μιλίων, η οποία φιλοξενεί διάφορα γεγονότα που έχουν εγκριθεί από το NASCAR.

Τοποθεσίες για διαμονή στο Daytona International Speedway

Υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες επιλογές εάν επιλέξετε RV στο ίδιο το ίδιο κομμάτι.

Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για να καταχωρηθούν αλλά εδώ είναι μερικά παραδείγματα διαφορετικών τύπων τοποθεσιών.

GEICO Horseshoe Camping

GEICO Grounds Κίτρινο Premium RV Camping

Γκκότς ακτές στη λίμνη Lloyd Premium

Αυτά είναι μόνο μερικές από τις ποικίλες τοποθεσίες που διατίθενται για κάμπινγκ RV ακριβώς στην πίστα. Υπάρχουν επιπλέον στοιχεία με αυτούς τους ιστότοπους, όπως βραχιολάκια σε συμβάντα και κάρτες αυτοκινήτων, ανάλογα με τον ιστότοπο. Τέλεια αν θέλετε την πραγματική εμπειρία κατασκηνώσεων στο NASCAR, αλλά αυτές οι τοποθεσίες είναι λίγο δαπανηρές. Κάντε κράτηση νωρίς αν θέλετε να πάρετε έναν ιστότοπο. Για μια πλήρη λίστα των διαθέσιμων τύπων τοποθεσιών στο Daytona International Speedway, επισκεφτείτε τη σελίδα πληροφοριών Camping RV της Daytona.

Μέρη για να μείνετε κοντά στο Διεθνές Speedway του Daytona

Το Infield RV camping δεν είναι για όλους. Πολλοί RVers προτιμούν πολύ να προσελκύσουν μια κοντινή περιοχή για να φτάσουν στον αγώνα. Για εκείνους τους RVers, εδώ είναι μερικά μεγάλα κοντινά πάρκα RV.

Διεθνές Πάρκο και Camping RV: Daytona Beach, FL

Το Διεθνές RV Park και Campground είναι περίπου όσο μπορείτε να φτάσετε χωρίς να βρίσκεστε στο περιβάλλον. Πλήρεις τοποθεσίες σύνδεσης RV με βοηθητικές εφαρμογές, μερικές τοποθεσίες έρχονται με καλωδιακές συνδέσεις και όλες οι τοποθεσίες έχουν κάποιο βαθμό πρόσβασης Wi-Fi. Παίρνετε τις βασικές παροχές εδάφους RV, όπως πλυντήρια, τουαλέτες και ντους, εκτός από ένα γενικό κατάστημα, το κλαμπ, την αίθουσα εκδηλώσεων και την αίθουσα γυμναστικής, τις ομαδικές εκδηλώσεις για πικ-νικ, τις θερμαινόμενες πισίνες και τη συλλογή σκουπιδιών.

Το Διεθνές RV Park παρέχει επίσης υπηρεσία λεωφορείων στο κομμάτι κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, ώστε να μπορείτε να αφήσετε το RV σας πίσω.

Daytona / ταχύπλοο KOA: Daytona Beach, FL

Το Daytona / Speedway KOA βρίσκεται κοντά σε όλη τη δράση. Όπως και πολλοί KOA υπάρχουν διάφοροι τύποι τοποθεσιών, αλλά ανεξάρτητα από την επιλογή, θα έχετε πλήρεις συνδέσεις χρησιμότητας πάνω από την πρόσβαση μέσω καλωδιακής τηλεόρασης. Μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι τα μπάνια, τα ντους και τα ρούχα θα είναι καθαρά και υπάρχουν κάποιες άλλες παροχές εκτός από τα βασικά, όπως καταστήματα κατασκηνώσεων, ανταλλακτικά προπανίου και περιοχές σκυλιών. Φροντίστε να κάνετε κράτηση νωρίτερα αν σκοπεύετε να κατεβείτε σε αυτό το KOA για ένα σαββατοκύριακο αγώνα.

Συμβουλές και κόλπα για RVing σε Διεθνή Speedway του Daytona

Για έναν πλήρη κατάλογο των εκδηλώσεων που σχετίζονται με το NASCAR στην Daytona International Speedway, επισκεφτείτε τη σελίδα εκδηλώσεων της NASCAR.

Εάν είστε ένας πραγματικός ανελέητος ανεμιστήρας του NASCAR τότε ο RVing στον αγώνα είναι ο μόνος τρόπος να το δοκιμάσετε. Με Daytona είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές κομμάτι σε όλο το NASCAR, αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη στο RV σας. Κρατήστε εκείνους τους κινητήρες να τρέμουν.