Τα καλύτερα φεστιβάλ πτώσης στο St. Louis

Πού να πάτε για να απολαύσετε το φθινόπωρο στην περιοχή St. Louis

Η πτώση είναι μια υπέροχη εποχή για να βρίσκεστε στο St. Louis. Ο καιρός είναι πιο δροσερός και τα φύλλα αλλάζουν χρώμα. Αυτό κάνει την τέλεια στιγμή για να πάρετε σε ένα υπαίθριο φεστιβάλ ή δύο.

Από τους hayrides και τους λαβυρίνθους καλαμποκιού μέχρι μπάρμπεκιου και βιοτεχνική μπύρα, υπάρχουν πολλοί τρόποι να απολαύσετε την εποχή. Εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές του φετινού έτους για φεστιβάλ πτώσης στην περιοχή St. Louis. Για περισσότερη διασκέδαση στο φθινόπωρο, δείτε τις εκδηλώσεις του St Louis Best Free Fall .

1. Φεστιβάλ Kirkwood Greentree
16-18 Σεπτεμβρίου 2016
Αυτή η ετήσια τριήμερη γιορτή στο Kirkwood Park στο St.

Το Louis County έχει όλα τα είδη διασκέδασης για όλη την οικογένεια. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία είναι η παρέλαση το Σάββατο στις 10 π.μ. Υπάρχουν επίσης ζωντανή μουσική, καμπίνες τέχνης και χειροτεχνίας, κλασική επίδειξη αυτοκινήτων και κήπος κρασιού. Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν ζωγραφική προσώπου, μια πορεία με εμπόδια και καλλιτέχνες τσίρκου.

2. Γεύση του Σαιντ Λούις
16-18 Σεπτεμβρίου 2016
Η Γεύση του Σαιντ Λούις είναι το μεγάλο γεγονός της πτώσης. Τα κορυφαία εστιατόρια της περιοχής έρχονται μαζί στο αμφιθέατρο Chesterfield για τρεις ημέρες γευσιγνωσίας, ζωντανής μουσικής, διαγωνισμών μαγειρικής και πολλά άλλα.

3. Φεστιβάλ κληρονομιάς Faust
17-18 Σεπτεμβρίου 2016
Το Φεστιβάλ Κληρονομιάς Faust είναι μια ευκαιρία να γνωρίσετε την πρώιμη ιστορία της περιοχής St. Louis. Το παλιομοδίτικο λαϊκό φεστιβάλ πραγματοποιείται ανάμεσα στα σπίτια του 19ου αιώνα του ιστορικού χωριού στο πάρκο Faust. Η διήμερη γιορτή περιλαμβάνει τον σιδηρουργείο, την κατασκευή σχοινιών και την πυροτεχνία και άλλες χειροτεχνίες. Υπάρχουν επίσης πωλητές τροφίμων, hayrides και δραστηριότητες των παιδιών.

Η είσοδος είναι $ 5 για ενήλικες και $ 2 για παιδιά ηλικίας 4 έως 12. Αυτά τα τρία και νεότερα είναι δωρεάν.

4. Αγία Λουιζιάνα Αναγέννηση Faire
17 Σεπτεμβρίου - 16 Οκτωβρίου 2016
Το St. Louis Renaissance Faire είναι μια αναδημιουργία ενός γαλλικού χωριού του 16ου αιώνα στο Rotary Park στο Wentzville. Πραγματοποιείται τα Σαββατοκύριακα από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Οκτωβρίου.

Τα κυριότερα γεγονότα του φεστιβάλ περιλαμβάνουν κοστούμια εποχής, διαδηλώσεις, χειροτεχνία, φαγητό και μουσική. Η είσοδος είναι 15,95 δολάρια για τους ενήλικες και 8,95 δολάρια για τα παιδιά.

5. Q στο Lou
23-25 ​​Σεπτεμβρίου 2016
Κορυφαίοι σεφ μπάρμπεκιου από το Σαιντ Λούις και σε όλη τη χώρα μαγειρεύουν τις αγαπημένες συνταγές τους κατά τη διάρκεια αυτού του τριήμερου φεστιβάλ στο Soldiers Memorial στο κέντρο του St. Louis. Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν μαγειρικές διαδηλώσεις, να αγοράσουν τα τελευταία εργαλεία BBQ και να πάρουν ακόμη και μια τάξη με έναν από τους σεφ. Η γενική είσοδος είναι δωρεάν. Τα εισιτήρια VIP είναι 75 δολάρια το καθένα και περιλαμβάνουν ιδιωτική σκηνή με δείγματα μπάρμπεκιου, ανοιχτό μπαρ, συναντήστε-και-χαιρετήστε με τους σεφ και ιδιωτική πρόσβαση σε τουαλέτα.

6. Ισπανικό Φεστιβάλ
23-25 ​​Σεπτεμβρίου 2016
Το μεγαλύτερο ισπανικό φεστιβάλ του St. Louis είναι μια γιορτή του φαγητού, της μουσικής και των πολιτισμών της Λατινικής Αμερικής. Υπάρχουν δεκάδες καταστήματα τροφίμων, ζωντανή λατινοαμερικανική μουσική και χορός, ένας εξωτικός ζωολογικός κήπος και χώρος παιχνιδιού για τα παιδιά. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στο πάρκο Soulard ακριβώς νότια από το κέντρο του St. Louis.

7. Καλύτερο της αγοράς του Μισσούρι
30 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου 2016
Η Best of Missouri Market είναι μια εκδήλωση υπογραφής στο Βοτανικό Κήπο του Μισσούρι . Περισσότεροι από 100 πωλητές πωλούν τοπικά παραγόμενα τρόφιμα, βιοτεχνίες, κοσμήματα, τέχνη και πολλά άλλα. Υπάρχει επίσης ζωντανή μουσική και γήπεδο φαγητού με τοπικά εστιατόρια.

Η είσοδος είναι $ 12 για ενήλικες και $ 5 για παιδιά και μέλη Garden.

8. Φεστιβάλ Λαϊμερίας
16 Οκτωβρίου 2016
Το Φεστιβάλ Συγκομιδής στο Πάρκο Γλυπτικής Laumeier στο St Louis County είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε τη γενναιοδωρία της εποχής. Οι τοπικοί αγρότες θα πωλούν προϊόντα και άλλα αγαθά κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Υπάρχει επίσης ζωντανή μουσική bluegrass, καμπίνες τροφίμων, βιοτεχνική μπύρα και κρασιά του Μισσούρι. Η εκδήλωση εκτελείται από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

9. Φεστιβάλ βουτύρου βουτύρου Kimmswick
29-30 Οκτωβρίου 2016
Η μικρή πόλη Kimmswick καλωσορίζει περίπου 100.000 επισκέπτες κατά τη διάρκεια του ετήσιου Φεστιβάλ Μούστου της Apple. Κάθε μέρα, μεγάλες κατσαρόλες με βούτυρο μήλου μαγειρεύονται πάνω σε ξύλινη φωτιά. Το φεστιβάλ διαθέτει επίσης περισσότερους από 500 πωλητές τροφίμων και τεχνών, ζωντανή μουσική και χώρο για παιδιά.