Θρόνοι Γέφυρα λαιμών Συνδέει Queens και το Bronx

Αναστολή της γέφυρας σηματοδοτεί συνάντηση του East River, Long Island Sound

Η γέφυρα του Neck Throgs, η οποία άνοιξε το 1961, είναι μια ανάρτηση γεφυρών που συνδέει το Queens και το Long Island με το Μπρονξ και την ηπειρωτική Αμερική μέσω του Interstate 295, που εκτείνεται στο East River όπου συναντά το Long Island Sound. Περισσότεροι από 100.000 οχήματα, κατά μέσο όρο, διασχίζουν τη γέφυρα κάθε μέρα.

Ο Επίτροπος της Μητροπολιτικής Διαμετακόμισης Robert Moses πρωτοστάτησε στην προσπάθεια να δημιουργηθεί η γέφυρα Throgs Neck. Προσέλαβε τον διάσημο σχεδιαστή γέφυρας της Νέας Υόρκης Othmar Ammann, ο οποίος σχεδίασε επίσης τη γέφυρα George Washington, τη γέφυρα Bronx-Whitestone, τη γέφυρα Verrazano-Narrows και τη γέφυρα Triborough.

Τα περίπτερα διοδίων στη βόρεια πλευρά της γέφυρας προσφέρουν το κράτος της Νέας Υόρκης E-ZPass και τις λωρίδες μετρητών. Όλοι οι οδηγοί Βορρά και Νότου πρέπει να πληρώσουν τα διόδια.

Η γέφυρα ανήκει στην πόλη της Νέας Υόρκης και διατηρείται και λειτουργεί από την αρχή Triborough Bridge and Tunnel Authority, μια υπηρεσία του MTA.

Όνομα και τοποθεσία

Το Throgs Neck αναφέρεται στη σύνδεση Bronx της γέφυρας στη χερσόνησο Throgs Neck και στη γειτονική περιοχή Throgs Neck. Η ορθογραφία ήταν αρχικά Throggs Neck, με δύο "g's". Η Νέα Υόρκη τώρα γράφει τη χερσόνησο και τη γειτονιά με ένα «g», για τον ερεθισμό κάποιων μακροχρόνιων κατοίκων. Ο Μωυσής μείωσε το όνομα στο Throgs Neck. Το όνομα προέρχεται από το όνομα του John Throgmorton, ενός αγγλικού μετανάστη που εγκατέστησε την περιοχή το 1600. Σε αντίθεση με ορισμένες εικασίες, το όνομα δεν αναφέρεται στο σχήμα της χερσονήσου.

Στην πλευρά Queens, το Little Neck Bay Park βρίσκεται κάτω από τη γέφυρα και η γειτονική συνοικία είναι το τμήμα Bay Terrace του Bayside .

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το ιστορικό Fort Totten Park , όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν εκπληκτική θέα στη γέφυρα.

Σύνδεση των αυτοκινητόδρομων και της γέφυρας του αυχένα

Το Throgs Neck Bridge είναι η ανατολική γέφυρα που συνδέει το Long Island με την ηπειρωτική χώρα. Δύο μίλια δυτικά είναι η Γέφυρα του Whitestone (επίσημα η γέφυρα Bronx-Whitestone).

Οι συνθήκες κυκλοφορίας τείνουν να ευνοούν το Throgs Neck, αλλά ένας σοφός οδηγός ελέγχει την κυκλοφορία πριν σχεδιάσει μια πορεία πάνω από αυτές τις γέφυρες. Οι ταξιδιώτες που κατευθύνονται προς το Διεθνές Αεροδρόμιο John F. Kennedy είναι πιο πιθανό να βρουν το καλύτερο στοίχημα του Throgs Neck και Cross Island Parkway. Δεν υπάρχει άμεση σύνδεση από το Throgs Neck στο δυτικό τμήμα του Cross Island.

Στην πλευρά Queens, η γέφυρα συνδέεται με το Clearview Parkway (νότια) και το Cross Island Parkway (νότια). Βόρεια στο Bronx, η γέφυρα Neck Throgs προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο I-95 - το New England Thruway και την οδό Cross Bronx - καθώς και στην οδό Bruckner μέσω της οδού Cross Bronx. Το Cross Bronx οδηγεί στη Γέφυρα του George Washington και στο New Jersey.

Εναλλακτική μεταφορά

Δεν υπάρχει κανονικό δημόσιο λεωφορείο πάνω από τη γέφυρα του λαιμού Throgs. Στα δυτικά, τα λεωφορεία Q44 και Q50 συνδέουν το Queens και το Bronx πάνω από τη Γέφυρα του Whitestone.

Δεν υπάρχει μονοπάτι για τους πεζούς στη γέφυρα Throgs Neck, ούτε υπάρχει πρόσβαση σε ποδήλατα. Δεν υπάρχει κανένας στη Γέφυρα του Whitestone. Η πλησιέστερη γέφυρα με πρόσβαση πεζών είναι η Γέφυρα Robert F. Kennedy (παλαιότερα γνωστή ως Γέφυρα Triborough).