Ανακαλύψτε το Fort Totten στο Bayside, NY

Το Fort Totten στο Bayside , NY, είναι μια πρώην αμερικανική στρατιωτική βάση που είναι πλέον δημόσιο πάρκο. Η εγκατάσταση των 60 στρεμμάτων φιλοξενεί επίσης χώρους κατάρτισης για το FDNY και το NYPD. Η αμερικανική στρατιωτική αποθήκη εξακολουθεί να εργάζεται και εκεί.

Τα εδάφη του Fort Totten βρίσκονται βόρεια του Bayside, στον East River / Long Island Sound, δίπλα στη γέφυρα Throgs Neck. Είναι ένας λαμπτήρας γης που ξεφλουδίζει στο νερό, χωρίζοντας τον κόλπο Little Bay και το Little Neck Bay.

Τι να δείτε και να κάνετε

Το Fort Totten είναι ένα κομμάτι ενός πάρκου. Θα βρείτε ένα παλιό φρούριο για εξερεύνηση, ένα κέντρο επισκεπτών με ιστορικά εκθέματα, περισσότερη τοπική ιστορία στην Ιστορική Εταιρεία Bayside, παίζοντας πεδία και υπέροχη θέα και περιπάτους. Πολλά κτίρια παραμένουν από το στρατιωτικό παρελθόν της περιοχής - μερικά χρησιμοποιούνται, κάποια ερειπωμένα. Το έργο "βόρειο πάρκο" αποσκοπεί στην αντικατάσταση κάποιων πρώην κατοικιών με περισσότερες ανέσεις πάρκου.

Το Παλαιό Φρούριο

Το παλιό φρούριο είναι προσβάσιμο. Αυτό ήταν ένα οχυρό εποχής του εμφυλίου πολέμου χτισμένο ως ομόλογο του Fort Schuyler, το οποίο το βλέπει απέναντι από το Throgs Neck, στο Bronx.

Το φρούριο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Λόγω των προόδων στο πυροβολικό, τα τοιχώματα γρανίτη του οχυρού κρίθηκαν πολύ ευάλωτα στον βομβαρδισμό. Μόνο μερικά επίπεδα ολοκληρώθηκαν, αλλά αυτό είναι αρκετό για 30 έως 45 λεπτά εξερεύνησης.

Το Urban Park Rangers οδηγούν συχνά εκδρομές, ξεκινώντας από το κέντρο επισκεπτών. Μερικές φορές το χρόνο οδηγούν επίσης εκδρομές στις εκτεταμένες σήραγγες κάτω από το λόφο του οχυρού.

Κέντρο Επισκεπτών

Το κέντρο επισκεπτών φιλοξενεί αρκετά εκθέματα για την ιστορία του οχυρού - τόσο την εποχή εμφύλιου πολέμου όσο και πιο πρόσφατα, τη δεκαετία του 1960 ως το σπίτι του 66ου Τάγματος Αντιπυρικών Αεροσκαφών. Είναι επίσης όπου συναντάτε τους κυνηγοί για περιηγήσεις ή άλλες εκδηλώσεις.

Το κάστρο

Το "Κάστρο" ήταν το πρώην σύλλογο αξιωματικών.

Έχει νεο-γοτθική εμφάνιση κάστρου. Το κτίριο φιλοξενεί την Ιστορική Εταιρεία Bayside, η οποία συχνά τοποθετεί εκθέματα για την τοπική ιστορία. Η ομάδα υποστηρίζει επίσης το ετήσιο Totten Trot, έναν αγώνα 5k τον Οκτώβριο.

Παίζοντας πεδία

Οι τοπικές ομάδες ανταγωνίζονται στο ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο και πολλά άλλα στην περιοχή των πρώην παρελάσεων.

Περπάτημα, Κολύμπι και κανό

Περπατώντας γύρω από το Fort Totten είναι ιδανικό για τη θέα στο νερό - Little Bay, Little Neck Bay, Throgs Neck και το Long Island Sound. Οι βάσεις είναι λίγο λοφώδεις, κάνοντας τα κουρασμένα πόδια. Το Queens Greenway συνδέει το Fort Totten με το μονοπάτι ανάμεσα στον κόλπο Little Neck και την οδό Cross Island Expressway. Υπάρχει εξωτερική πισίνα . Για τα κανό, είναι διασκεδαστικό ένα ταξίδι για να εξερευνήσετε την παραθαλάσσια πλευρά του παλιού φρουρίου.

Οδηγίες για το Fort Totten Park

Το Fort Totten βρίσκεται στο βόρειο άκρο της λεωφόρου Bell. Στρίψτε βόρεια στην 212η Σεντ ή στο Τόττεν Λέι. Η είσοδος του οχυρού είναι ευθεία μπροστά.

Είναι βολικό για την ταχεία διασταύρωση του νησιού Cross Island. Πάρτε την έξοδο Bell Boulevard. Από το Cross Island βόρεια, στρίψτε δεξιά από την έξοδο ramp προς την οδό Totten.

Χώρος στάθμευσης στο Fort Totten

Πάρκο στην παρτίδα για Little Bay Park, αμέσως πριν από την είσοδο οχυρού. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν και ένα τραμ μερικές φορές περνά από την παρτίδα στους σημαντικότερους προορισμούς του συγκροτήματος της οχυρής.

Είναι δυνατή η οδήγηση στο συγκρότημα Fort Totten, αλλά δεν ενθαρρύνεται. Υπάρχει περιορισμένος χώρος στάθμευσης. Η πρόσβαση μπορεί να είναι ενοχλητική εάν έχετε μικρά παιδιά ή προβλήματα υγείας.