Πάρκο αναψυχής Deno's Wonder Wheel: Ο πλήρης οδηγός

Ένα καλοκαιρινό ταξίδι στο Μπρούκλιν δεν είναι πλήρης χωρίς μια επίσκεψη στο πάρκο αναψυχής Deno's Wonder Wheel στο Coney Island . Το Wonder Wheel, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο αυτού του ζωντανού πάρκου ψυχαγωγίας, είναι ένα κομμάτι της ιστορίας του Μπρούκλιν. Έχετε δύο επιλογές για την οδήγηση του κλασικού ποδηλάτου, μπορείτε είτε να επιλέξετε ένα κινούμενο αυτοκίνητο (ταλαντεύεται!) Είτε ένα ακόμα. Αν και οι απόψεις είναι οι ίδιες και από τα δύο αυτοκίνητα, το swinging αυτοκίνητο προσφέρει μια πιο συναρπαστική εμπειρία που αναζητά τη γραφική βόλτα.

Αφού περάσετε τον τροχό, θα πρέπει να εξερευνήσετε το υπόλοιπο πάρκο. Το Deno έχει πολυάριθμες βόλτες για μικρά παιδιά, καθώς και διασκεδαστικές βόλτες για μεγαλύτερα παιδιά και ενήλικες. Από παλιά σχολικά arcade παιχνίδια σε εβδομαδιαία πυροτεχνήματα το βράδυ της Παρασκευής δείχνει όλο το καλοκαίρι, αυτό είναι ένα πραγματικά μαγικό σημείο στο Μπρούκλιν.

Ιστορία

Το Wonder Wheel ξεκινά από το πάρκο διασκέδασης του Deno's Wonder Wheel. Το εικονικό πορτοκαλί που άνοιξε την Ημέρα Μνήμης του 1920 είναι κλασικό. Σύμφωνα με τον Deno, ο τροχός της Ferris βρίσκεται σε ύψος 150 ποδιών, που ισοδυναμεί με ένα κτίριο 15 ορόφων. Δεν έγινε και κάτι! Ο τροχός ζυγίζει 200 ​​τόνους και μπορεί να συγκρατήσει 144 επιβάτες κάθε φορά σε 24 αυτοκίνητα - 16 που ταλαντεύονται και 8 που παραμένουν ακίνητα.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ιστορία του Wonder Wheel και άλλες ιστορικές εκδρομές, επισκεφθείτε το Coney Island History Project που βρίσκεται στο πάρκο αναψυχής Deno's Wonder Wheel. Το εκθεσιακό κέντρο του Ιστορικού Έργου Coney Island βρίσκεται στην οδό West 12th Street στην είσοδο του πάρκου.

Το Πρόγραμμα Ιστορίας είναι ανοιχτά τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες από το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης μέχρι την Ημέρα της Εργασίας από τις 1-7 μ.μ. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Ταξίδια και αξιοθέατα

Αφού έχετε δει τις απόψεις πάνω στην Wheel Wonder και έχουν εκπαιδευτεί στην ιστορία του Coney Island, θα πρέπει να πάρετε εισιτήρια στο Spook-A-Rama, το οποίο είναι παρόμοιο με ένα στοιχειωμένο σπίτι, όπου οι άνθρωποι κάθονται σε ξύλινα βαρέλια και είναι σε μια τρομακτική βόλτα.

Ή μπορείτε να απολαύσετε συγκρούσεις με τους συναδέλφους σας στο Bumper Cars. Υπάρχουν μερικές άλλες βόλτες για ενήλικες, αλλά αν έχετε παιδιά σε ρυμούλκηση, θα πρέπει να κατευθυνθείτε προς το πάρκο Kiddie, γεμάτο με ένα καρουσέλ και πολλές απαλές βόλτες για τους πρώτους χρονομετρητές. Μην ξεχάσετε να τραβήξετε φωτογραφίες από τα μικρά σας παιδιά στις πρώτες βόλτες τους στο πάρκο ψυχαγωγίας.

Εισιτήρια

Η είσοδος στο πάρκο είναι δωρεάν. Τούτου λεχθέντος, χρειάζεστε εισιτήρια για να πάτε σε οποιαδήποτε βόλτα. Μια διαδρομή του Wonder Wheel είναι οκτώ δολάρια. Είναι επίσης οκτώ δολάρια για να οδηγήσετε το Spook-A-Rama, Bumper Cars, Thunderbolt και Stop the Zombies. Ένα πακέτο των ενηλίκων βόλτες είναι $ 35. Οι θάλαμοι εισιτηρίων βρίσκονται κοντά στον τροχό Wonder Wheel και το Thunderbolt του Deno

Ένα εισιτήριο για μια Kiddie Ride είναι $ 4, αλλά μπορείτε να πάρετε ένα δέκα πακέτο για $ 35 ή ένα είκοσι πακέτο για $ 50. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια Kiddie Park στην κύρια είσοδο Boardwalk δίπλα στην Famiglia Pizza ή στο περίπτερο δίπλα στο Big Trucks στο πίσω μέρος του πάρκου kiddie.

Πώς να πάτε εκεί

Το πάρκο ψυχαγωγίας Deno's Wonder Wheel είναι προσβάσιμο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Μπορείτε να πάρετε το μετρό ή ένα λεωφορείο. Το μετρό είναι η ευκολότερη επιλογή και αν ταξιδεύετε με αυτόν τον τρόπο, είναι επίσης γραφικό. Μπορείτε να κοιτάξετε έξω από το παράθυρο καθώς πλησιάζετε σε αυτή τη ζωντανή και ζωντανή παραλιακή γειτονιά. Τα τρένα N, D, F και Q σταματούν στη λεωφόρο Stillwell, ενώ το Deno's βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία στο δυτικό 12ο δρόμο.

Μπορείτε επίσης να πάρετε το F ή Q στη West 8th Street και να περπατήσετε από εκεί.

Μπορείτε επίσης να οδηγήσετε - το Coney Island βρίσκεται έξω από το Belt Parkway, έξοδος 7S Ocean Parkway South. Ο δρόμος στάθμευσης είναι δύσκολο να βρεθεί, αλλά υπάρχουν πολλά στην περιοχή, χρέωση τελών που κυμαίνονται από δέκα έως είκοσι δολάρια

Που να φάω

Μπορείτε να πακετάρετε ένα πικ-νικ και να φάτε στην παραλία ή μπορείτε να πάρετε κάποιο φαγητό σε ένα εστιατόριο στο πεζοδρόμιο ή στο περίπτερο παραχώρησης. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να χρεώσετε κάποιο χρόνο για να απολαύσετε ένα γεύμα σε ένα από αυτά τα εστιατόρια που βρίσκονται κοντά στο πάρκο διασκέδασης Deno's Wonder Wheel. Ακριβώς για να σημειωθεί, το καλοκαίρι η περιοχή γίνεται γεμάτη και γραμμές αφθονούν για αυτά τα διάσημα εστιατόρια. Παρακαλείσθε να διαθέσετε αρκετό χρόνο και να είστε υπομονετικοί (αξίζει τον κόπο). Φυσικά, η διακοπή ενός Nathan's για ένα hot dog είναι μια παράδοση Coney Island, αλλά αν δεν είστε στη διάθεση για ένα hot dog και πατάτες, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές για φαγητό.

Τα τρόφιμα θα πρέπει να κατευθύνονται προς το Kitchen 21, ένα εστιατόριο με στυλ εστιατορίου που στεγάζεται στο ιστορικό κτίριο του εστιατορίου Childs. Οι λάτρεις της πίτσας πρέπει να επισκεφθούν την κλασική πιτσαρία, την πιτσαρία του Totonno. Αυτή η σπιτική πιτσαρία άνοιξε τη δεκαετία του 1920 και για σχεδόν εκατό χρόνια έχει εξυπηρετήσει μερικές από τις καλύτερες πίτσα στη Νέα Υόρκη .

Κοντινά αξιοθέατα

Μια ωραία ιδέα είναι να συνδυάσετε μια επίσκεψη στο πάρκο αναψυχής του Deno's Wonder Wheel με ένα hop στο γειτονικό Luna Park, γεμάτο με συγκινήσεις που αναζητούν συγκινήσεις και το θρυλικό Roller Coaster. Άλλα κοντινά αξιοθέατα περιλαμβάνουν το τοπικό αγαπημένο ενυδρείο της Νέας Υόρκης, το οποίο βρίσκεται επίσης δίπλα στον πολυσύχναστο πεζόδρομο Coney Island. Εάν τυχαίνει να επισκέπτεστε μια μέρα οι Μπρούκλιν Κυκλώνες παίζουν ένα παιχνίδι στο σπίτι, θα πρέπει να πάρετε κάποια εισιτήρια για να παρακολουθήσετε αυτό το τοπικό παιχνίδι σε ένα προαύλιο στάδιο. Αν θέλετε να χαλαρώσετε, απλά κατευθυνθείτε προς την αμμώδη παραλία. Η παραλία στο Coney Island είναι μια ελεύθερη δημόσια παραλία με εγκαταστάσεις αλλαγής. Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου (Ημέρα Μνήμης μέχρι την Ημέρα Εργασίας), οι ναυαγοσώστες βρίσκονται στην παραλία. Ό, τι κι αν επιλέξετε να κάνετε, ένα ταξίδι στο νησί Coney είναι μια αξέχαστη εμπειρία και ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε μια ηλιόλουστη μέρα.