Οδικές Εκθέσεις στη Νέα Υόρκη: Λίστα του Ιουλίου

Ένας οδηγός για τις εκθέσεις του Manhattan Street τον Ιούλιο του 2016

Το ακριβές ημερολόγιο του δρόμου της Νέας Υόρκης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σε όλη τη διάρκεια του Ιουλίου, με ένδοξες ηλιόλουστες μέρες για να σας υποκλέψουν σε εξωτερικούς χώρους. Κάθε Σαββατοκύριακο αυτό το μήνα βλέπει κανείς δίκαιες επιλογές στο δρόμο σε ολόκληρο το Μανχάταν, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον ζεστό καιρό και να περάσετε στους πεζόδρομους, ψάχνοντας για καταστήματα τροφίμων, ψώνια για ψώνια, μασάζ καρέκλας, ζωντανή ψυχαγωγία, παρακολούθηση ατόμων και πολλά άλλα.

Παρακάτω, βρείτε το πρόγραμμα των εκθέσεων του δρόμου του Μανχάταν για τον Ιούλιο του 2016.

Σημειώστε ότι οι περισσότερες εκθέσεις δρόμων τρέχουν μεταξύ 10 π.μ. και 6 μ.μ., αν και μερικές ξεκινούν αργότερα ή / και τελειώνουν νωρίτερα:

Κοιτάζοντας μπροστά σε περισσότερες εκθέσεις δρόμων του 2016 στο Μανχάταν; Δείτε τα ωραία χρονοδιαγράμματα για τον Αύγουστο , τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Σημειώστε ότι αυτές οι πληροφορίες ήταν ακριβείς κατά τη στιγμή της δημοσίευσης. οι εκθέσεις δρόμου ενδέχεται να ακυρωθούν ή να αναδιατυπωθούν για δυσμενείς καιρικές συνθήκες ή άλλες απρόβλεπτες περιστάσεις.

Μου χάσατε; Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω για οποιαδήποτε και όλα τα πανηγύρια δρόμου για τον Ιούλιο και πέρα ​​από τη σελίδα Facebook του Μανχάταν στο Facebook.