Οδικές Εκθέσεις στη Νέα Υόρκη: Καταχωρίσεις Σεπτεμβρίου

Ένας οδηγός για τις εκθέσεις του Manhattan Street τον Σεπτέμβριο του 2016

Ξεχάστε αυτή την τραγουδίστρια, το καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη δεν έχει τελειώσει μέχρι να ξεπεράσουν οι εκθέσεις των δρόμων και, ευτυχώς, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά, συμπεριλαμβανομένου και του πιο διάσημου από όλα - το Φεστιβάλ του San Gennaro (που εκτελείται από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 25 Σεπτεμβρίου το 2016). Ο Σεπτέμβριος είναι ένας υπέροχος χρόνος, με ευχάριστα δροσερά βήματα, για να απολαύσετε το αγαπημένο σας καλό εισιτήριο, να έχετε ένα χέρι σε κάποια ψώνια ψώνια και να ξεκινήσετε για μερικούς σοβαρούς ανθρώπους που παρακολουθούν.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των εκθέσεων του δρόμου του Μανχάταν για το Σεπτέμβριο του 2016:

Κοιτάζοντας μπροστά σε περισσότερες εκθέσεις δρόμων του 2016 στο Μανχάταν; Δείτε τα ωραία χρονοδιαγράμματα για τον Οκτώβριο.

Σημειώστε ότι αυτές οι πληροφορίες ήταν ακριβείς κατά τη στιγμή της δημοσίευσης. οι εκθέσεις δρόμου ενδέχεται να ακυρωθούν ή να αναδιατυπωθούν για δυσμενείς καιρικές συνθήκες ή άλλες απρόβλεπτες περιστάσεις.

Μου χάσατε; Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω για οποιαδήποτε και όλα τα πανηγύρια δρόμου για το Σεπτέμβριο και πέρα ​​από τη σελίδα του Μανχάταν στο Facebook.