Ο Τζέρι Σεϊνφελντ ξεκινάει από το 2016 και βρίσκεται στο Θέατρο Beacon

Γελάτε με τον Seinfeld στην Άνω Δυτική πλευρά

Ψάχνετε να γελάσετε το δρόμο σας μέσα από το 2016; Έχετε την τύχη, αφού ο γνωστός κωμικός / ηθοποιός (και ο New Yorker), Jerry Seinfeld, ξεκινάει μια ετήσια παραμονή στο ιστορικό θέατρο Beacon της Νέας Υόρκης τον Ιανουάριο του 2016. Οι φίλαθλοι μπορούν να περιμένουν προβολές σχεδόν κάθε μήνα του "Jerry Seinfeld: , "μια σειρά παραμονής που ο κωμικός είπε ότι ήταν εμπνευσμένος για να εισέλθει στην δεδομένη επιτυχημένη κατοίκηση του Billy Joel στο Madison Square Garden.

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την εξασφάλιση της έδρας σας στο φεστιβάλ γέλιου Seinfeld:

Ποιες είναι οι ημερομηνίες για τις παρουσιάσεις του Σεϊνφελντ;

Οι ακόλουθες ημερομηνίες έχουν ανακοινωθεί για το 2016: 7 Ιανουαρίου, 18 Φεβρουαρίου, 2 Μαρτίου, 14 Απριλίου, 5 Μαΐου, 8 Ιουνίου, 7 Ιουλίου, 4 Αυγούστου, 29 Σεπτεμβρίου, 6 Οκτωβρίου, 21 Οκτωβρίου και 2 Δεκεμβρίου.

Πού θα εμφανιστούν οι Seinfeld;

Η κατοικία του Seinfeld βρίσκεται στο θεατρικό θέατρο Beacon Theatre, στην Άνω Δυτική Όχθη. Ο χώρος των 2.800 θέσεων, ο οποίος χρονολογείται από το 1929, υποβλήθηκε σε εκτεταμένη ανακαίνιση το 2008 και είναι ένα δημοφιλές σημείο για συναυλίες και ειδικές εκδηλώσεις. Ο Σεϊνφελντ εξήγησε: "Το αγαπημένο μου θέατρο στη Νέα Υόρκη για να παίζετε ήταν πάντα ο φάρος. Οι κωμικοί ζουν για μερικά σπίτια που αισθάνονται« ζωντανά »για κάποιο λόγο». Πρόσθεσε, "Ο Beacon είναι αυτός ο τόπος για μένα και είμαι τόσο ενθουσιασμένος που το καθιστώ νέο σπίτι μου".

Πες μου περισσότερα για την καριέρα του Jerry Seinfeld.

Το χεις. Η κωμική εικόνα Jerry Seinfeld έχει ιστορία στην κωμωδία που χρονολογείται από ένα τέταρτο του αιώνα.

Το μεγάλο break του ήταν στις αρχές της δεκαετίας του '80, όταν έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο The Tonight Show με τον Johnny Carson. Αργότερα τη δεκαετία αυτή, συνεργάστηκε με τον διάσημο κωμικό Larry David για να δημιουργήσει το NBC sitcom Seinfeld , μία από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές κωμωδίες όλων των εποχών (έτρεχε για εννέα σεζόν). Ο Seinfeld έχει επίσης ασχοληθεί με κινηματογραφικές ταινίες ( Comedian , Bee Movie ), παρουσιάσεις στο Broadway ( Colin Quinn Long Story Short ) και έστειλε βιβλίο με τις καλύτερες πωλήσεις ( Seinlanguage ).

Το τελευταίο του έργο είναι η επιτυχημένη διαδικτυακή σειρά Comedians in Cars Getting Coffee , η οποία μπορεί να προβληθεί αποκλειστικά στο Crackle και στο comediansincarsgettingcoffee.com . Παραμένει ενεργός καλλιτέχνης κωμωδίας σε εθνικά και διεθνή κυκλώματα. Και yada, yada, όπως θα έλεγε ο Seinfeld.

Πώς μπορώ να λάβω εισιτήρια;

Το εισιτήριο για το "Jerry Seinfeld: Το Homestand" διατιμώνται σε $ 79, $ 99,50 και $ 175. Οι ημερομηνίες αναμένεται να ξεπουληθούν (μερικές έχουν ήδη), επομένως βιβλίο σύντομα στο Ticketmaster, μέσω της ιστοσελίδας του Beacon Theatre: www.beacontheatre.com.