Μόντρεαλ Σεπτεμβρίου Σε καιρό

Μόντρεαλ Σεπτέμβριος Καιρός: Κλίμα, Θερμοκρασίες *

Μόντρεαλ Σεπτέμβριος Καιρός: Κλίμα, Θερμοκρασίες *

Η θρυλική καλοκαιρινή υγρασία του Μόντρεαλ γενικά κατακλύζεται από την Ημέρα της Εργασίας , αν και η περιοχή είναι γνωστό ότι απολαμβάνει το δίκαιο μερίδιό της από ήπια, ηλιόλουστα ινδικά καλοκαίρια.

< Μόντρεαλ Αυγούστου Καιρός Μόντρεαλ Οκτώβριος Καιρός >

Μόντρεαλ Σεπτέμβριος Καιρός: Τι να φοράτε

Για να είστε στην ασφαλή πλευρά, σκεφτείτε τα στρώματα. Επίσης, είναι καλή ιδέα να συσκευάσετε τα καλοκαιρινά ρούχα καθώς και τα νήματα πτώσης, ιδιαίτερα εάν επισκεφθείτε το πρώτο εξάμηνο του μήνα.

Επισκέπτεται το Μόντρεαλ τον Σεπτέμβριο; Πακέτο:

Μόντρεαλ Σεπτέμβριος Καιρός: Ο τρόπος ζωής

Μπορεί να είναι εποχιακή σεζόν τον Σεπτέμβριο, αλλά οι Montrealers συνεχίζουν την καλοκαιρινή τους καμπύλη στην Εβδομάδα 2 του μήνα, αν και μόνο για να κρατήσουν ζωντανό το καλοκαιρινό πνεύμα όσο το δυνατόν περισσότερο, πριν να χιονίσει η πόλη για 5 μήνες του έτους .

Με λίγη τύχη, οι θερμές θερμοκρασίες παραμένουν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η ταράτσα , η ποδηλασία και η ξαπλώστρια του πάρκου είναι πολύ κοντά. Οποιαδήποτε δικαιολογία για να βγεις έξω. Φύλλο φύλλα; Ο Σεπτέμβριος είναι λίγο νωρίς γι 'αυτό. Η εποχή αιχμής για τα χρώματα πτώσης συνήθως χτυπά το Μόντρεαλ τον Οκτώβριο.

Επισκέπτεται το Μόντρεαλ τον Σεπτέμβριο; Μείνετε σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του παλιού Μόντρεαλ
Και: Συγκρίνετε τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων Tripadvisor στο Μόντρεαλ

* Πηγή: Περιβάλλον Καναδά. Οι μέσες θερμοκρασίες, τα άκρα και τα δεδομένα βροχόπτωσης ανακτήθηκαν στις 14 Σεπτεμβρίου 2010. Όλες οι πληροφορίες υπόκεινται σε ελέγχους διασφάλισης ποιότητας από την Environment Canada και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Λάβετε υπόψη ότι όλες οι στατιστικές για τον καιρό, όπως παρουσιάζονται παραπάνω, υπολογίζονται κατά μέσο όρο από τα δεδομένα καιρού που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια περιόδου 30 ετών.

** Σημειώστε ότι οι ντους, το βροχή και / ή το χιόνι ενδέχεται να επικαλύπτονται την ίδια μέρα. Για παράδειγμα, εάν ο Μήνας Χ διαθέτει μέσο όρο 10 ημερών ελαφρών βροχών, 10 ημέρες βαρύτερων βροχών και 10 ημερών χιονόπτωσης, αυτό δεν σημαίνει ότι οι 30 ημέρες του Μήνα Χ τυπικά χαρακτηρίζονται από κατακρήμνιση. Θα μπορούσε να σημαίνει ότι, κατά μέσο όρο, οι 10 ημέρες του Μήνα Χ ενδέχεται να περιλαμβάνουν ελαφρύ ντους, βροχή και χιόνι σε περίοδο 24 ωρών.