Κάτω από τον Παλαιό Μηλίτη Μηλίτη

Η BF Clyde's έχει κάνει μηλίτη από το 1881

Κατακρημνισμένος σε έναν περιστρεφόμενο χωματόδρομο στο Παλιό Μυστικό, Κοννέκτικατ, είναι ο μόνος εναπομείναντος ατμοκίνητος μύλος μηλίτη στις Ηνωμένες Πολιτείες - ο Μύλος Μπύρας του BF Clyde. Η οικογένεια Clyde έχει κάνει μηλίτη εδώ από το 1881 και η έκτη γενιά της οικογένειας συνεχίζει να παράγει μηλίτη σε αυτό το Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο που είναι πραγματικά ένα θαύμα της μηχανικής.

Η BF Clyde's είναι ο παλαιότερος συνεχής παραγωγός σκληρού μηλίτη στην Αμερική!

Μετά από μια ματιά στο εσωτερικό του παλιού μύλου, όπου τα μήλα πιέζονται σε νόστιμα ποτά, ακολουθήσαμε τις πινακίδες που δείχνουν στο υπόγειο του μύλου, όπου ο σκληρός μηλίτης πωλείται σε πλαστικές κανάτες από το γαλόνι και το μισό γαλόνι. Φέρτε ένα ψυγείο εάν είστε μακριά από το σπίτι! Φυσικά, δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να αγοράσουμε τον μηλίτη "Black Out" 28 στοιχείων. Άλλες "δυναμικές" και σκληρά μείγματα μηλίτη είναι επίσης διαθέσιμες. Είναι καλύτερο να περιμένετε να δοκιμάσετε τα σκληρά πράγματα μέχρι να φτάσετε στο σπίτι σας ή στο κατάλυμά σας για το βράδυ.

Αλλά τα καλά νέα είναι ότι θέλετε να το κεφάλι αμέσως στο κατάστημα, όπου μπορείτε να αγοράσετε ένα φλιτζάνι μερικά από τα πιο γλυκά, γευστικότατα μη αλκοολούχα μηλίτη που έχετε καταναλώσει ποτέ για να πλύνετε φρέσκο ​​ψημένο, τρυφερό, νόστιμο μηλίτη μήλου ντόνατς.

Το μαγαζί είναι γεμάτο όχι μόνο με τα προϊόντα της μηλίτης, τον μηλίτη, τον σκληρό μηλίτη, τα κρασιά μήλου, το βούτυρο μήλου, τις μήλες, τα μήλα καραμελών και τον καλαμπόκι, αλλά και άλλα τοπικά και περιφερειακά προϊόντα και προϊόντα - μέλι, σιρόπι σφενδάμου, fudge, κολοκύθες, κολοκύθες, ινδικό καλαμπόκι, τυριά, μουστάρδα και άλλα.

Το Cider Mill του BF Clyde βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Foxwoods Resort Casino και κάνει μια εξαιρετική στάση στο δρόμο προς ή από τη δράση τυχερών παιχνιδιών. Φυσικά, μην χάσετε τόσα χρήματα που μπείτε στον πειρασμό να πνίξετε τις θλίψεις σας με μηλίτη! Το Cider Mill είναι επίσης κοντά σε άλλα αξιοθέατα του Mystic, του Connecticut, όπως το Mystic Seaport , το Mystic Aquarium και το Olde Mistick Village.

Είναι εύκολο ημερήσιο ταξίδι από τη Νέα Υόρκη, τη Βοστώνη και άλλες τοποθεσίες της Νέας Αγγλίας.

Πότε να πάτε: Το Cider Mill του BF Clyde είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα από τον Σεπτέμβριο μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου. Τα Σαββατοκύριακα τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε εάν θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα δείτε το παλαιό μύλο μηλίτη σε δράση. Ειδικές διαδηλώσεις γίνονται τα Σάββατα και τις Κυριακές τον Οκτώβριο στις 11 π.μ., 1 μ.μ. και 3 μ.μ. και τα Σάββατα και τις Κυριακές τον Νοέμβριο στις 11 π.μ. και 1 μ.μ. Καλέστε για συγκεκριμένες ώρες λειτουργίας: 860-536-3354.

Πηγαίνετε στο μύλο μηλίτη: Cider Mill BF Clyde του βρίσκεται στο Mystic, Κονέκτικατ, λίγα λεπτά από το Interstate 95 στην έξοδο 90. Από την έξοδο 90, ακολουθήστε τη διαδρομή 27 Βορρά προς την Παλιά Mystic. Από τη διαδρομή 27, θα ακολουθήσετε το δεξί πιρούνι στο δρόμο προς την Main Street, στη συνέχεια στρίψτε δεξιά στο North Stonington Road στο μεγάλο βράχο στο δρόμο. Ο Cider Mill του BF Clyde βρίσκεται στα αριστερά σας στο 129 North Stonington Road, Old Mystic. Χρειάζεστε βοήθεια? Υπάρχει ένα τουριστικό κέντρο πληροφόρησης ακριβώς έξω από την έξοδο 90 στο χωριό Olde Mistick στο 27 Coogan Boulevard: Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αναδυθεί κανείς για να πάρει ένα χάρτη περιοχής, και η γυναίκα που υπηρετεί στο γραφείο πληροφοριών ήταν πολύ χρήσιμη για να μας δώσει πολύ συγκεκριμένα κατευθύνσεις προς το μηλίτη.

Κάνετε το μεγαλύτερο μέρος του μηλίτη σας: Με το "πώς να" για να φτιάξετε το δικό σας ζεστό αλεσμένο μηλίτη , τη συλλογή μου από άλλες συνταγές ποτών μηλίτη και τις δεκάδες συνταγές που έχω συντάξει για μαγείρεμα με φρέσκο ​​μηλίτη της Νέας Αγγλίας.