Γιορτάζοντας την Ημέρα της Βικτώριας στο Τορόντο

Πράγματα που πρέπει να κάνετε για το Σαββατοκύριακο Μαΐου

Η Ημέρα της Βικτώριας είναι νόμιμη αργία στον Καναδά και πέφτει την τελευταία Δευτέρα πριν από τις 25 Μαΐου. Φέτος, το Σαββατοκύριακο Μαΐου είναι 19-21 Μαΐου, 2018 . Οι περισσότεροι άνθρωποι στον Καναδά θεωρούν το Σαββατοκύριακο της Βικτώριας την πραγματική αρχή του καλοκαιριού. Το πρόβλημα είναι ότι συχνά είναι ακόμα αρκετά κρύο για το πρώτο μακρύ Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού. Ακόμα, οι πιθανότητες είναι καλές ο καιρός θα είναι αρκετά καλός για να είναι έξω, ακόμα κι αν μπορεί να χρειαστεί ένα σακάκι άνοιξη.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κηπουρική, το κάμπινγκ, το ξαπλώστρες, τα πυροτεχνήματα και άλλες υπαίθριες ψυχαγωγικές δραστηριότητες είναι όλες δημοφιλείς επιλογές για το Σαββατοκύριακο της Βικτώριας.

Όχι μόνο αυτό, υπάρχει πάντα πολλά πράγματα στην πόλη σε αυτό το προ-καλοκαιρινό μακρύ Σαββατοκύριακο, από τα πυροτεχνήματα μέχρι τα φεστιβάλ.

Έτσι, τι είναι το "Μάιο Δύο-Τέσσερα";

Εάν είστε νέοι στο Οντάριο θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο έχει ένα άλλο όνομα-ένα που έχει πολύ λίγα να κάνει με τον εορτασμό των βασιλικών γενέθλια. Ένα "δύο-τέσσερα" είναι αργαλειό για μια περίπτωση 24 μπύρες, και από το Σαββατοκύριακο της Βικτώριας ημέρας συχνά καταλήγει συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας 24 Μαΐου, καλά, το "Μάιο Δύο Τέσσερα" είναι εκείνο το Σαββατοκύριακο όπου έχετε μια επιπλέον μέρα για να πιείτε ή να ανακάμψετε - ωστόσο θέλετε να το δείτε.

Η έναρξη της εποχής κηπουρικής

Με την ελπίδα ότι ο παγετός τελείωσε, πολλοί άνθρωποι ξεσπούν τα γάντια κηπουρικής για τη Βικτώρια και γίνονται βρώμικα. Εάν είστε ένας από αυτούς, επισκεφθείτε ένα φυτώριο για να πάρετε τα φυτά που χρειάζεστε (απλά μην ξεχάσετε να ελέγξετε τις ώρες τους, πρώτα).

Πολλά παντοπωλεία και πολυκαταστήματα έχουν επίσης κέντρα κήπου ανοιχτά για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η έναρξη της εποχής κατασκήνωσης

Αν δεν μπορείτε να φτάσετε στο πάρκο Algonquin ή σε κάποιο άλλο πάρκο ή επαρχιακό πάρκο, σκεφτείτε το Campground Glen Rouge στο Rouge Park.

Μόνο το κάμπινγκ του Τορόντο μπορεί να μην είναι τόσο ρουστίκ όσο το βόρειο, αλλά δεν θα σας κοστίσει σχεδόν το ίδιο με το φυσικό αέριο.

Πυροτεχνήματα της Βικτώριας ημέρας

Εδώ είναι μερικά από τα μέρη όπου συνήθως μπορείτε να δείτε πυροτεχνήματα είτε την Κυριακή ή τη Δευτέρα του Σαββατοκύριακου της Ημέρας της Βικτώριας. Λάβετε υπόψη ότι μερικά από αυτά τα γεγονότα είναι επιτρεπτά από τις καιρικές συνθήκες και υπόκεινται σε αλλαγή από έτος σε έτος, οπότε είναι καλύτερο να επιβεβαιώσετε ότι πλησιάζει η ημερομηνία.

Πυροτεχνήματα στη χώρα των θαυμάτων του Καναδά
Το γιγαντιαίο θεματικό πάρκο βόρεια του Τορόντο προσφέρει συνήθως μια έκθεση πυροτεχνημάτων περίπου στις 10 μ.μ. την Κυριακή του Σαββατοκύριακου της Βικτώριας. Η παράσταση συμπεριλαμβάνεται με την εισαγωγή στο πάρκο.

Έκθεση πυροτεχνημάτων στο Ashbridges Bay
Κατευθυνθείτε στο Ashbridges Bay Park (νότια του Lakeshore Road East και Coxwell Avenue) για τα ετήσια πυροτεχνήματα της Δευτέρας της Βικτώριας. Η εκπομπή συνήθως ξεκινάει περίπου στις 9:45 μ.μ. και διαρκεί περίπου 15 λεπτά, αλλά κατευθυνθείτε προς την γειτονιά των παραλιών για να εξερευνήσετε και να πάρετε μια καλή θέση!

Άλλα ειδικά γεγονότα για την Ημέρα της Βικτώριας

Ημέρα της Βικτώριας στις ιστορικές τοποθεσίες του Τορόντο

Τα οικογενειακά ιστορικά αξιοθέατα του Toronto, όπως το Fort York, το Colborne Lodge και το πανδοχείο του Montgomery, γιορτάζουν τα γενέθλια της Βασίλισσας με τσάγια, περιηγήσεις και πολλά άλλα.

Ενημερώθηκε από την Jessica Padykula