Πώς να χρησιμοποιήσετε το Fastpass + της Disney, το MagicBands, το MyMagic + και άλλα

Η εμπειρία Disney της Disney World μπορεί να σας βοηθήσει να απολαύσετε το θέρετρο Περισσότερα

Αφού ο Walt Disney δημιούργησε τη Disneyland, του άρεσε να βυθίζεται και να βελτιώνει τις βόλτες, τα αξιοθέατα, τα εδάφη και άλλες πτυχές του αγαπημένου πάρκου του, μια πρακτική που ονομάζεται "plussing". Με την εισαγωγή του MyMagic +, το θέρετρο του Walt Disney World πήρε το πρωτοποριακό του πρόγραμμα κρατήσεων FastPass και το πλήρωσε πολύ χρόνο.

Το επαναστατικό πρόγραμμα, το οποίο εκτιμάται ότι έχει κοστίσει έως και 1 δισεκατομμύριο δολάρια, μπορεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο βιώνετε τα πάρκα, αλλά χρειάζεται λίγο να το συνηθίσετε.

Ας περάσουμε μερικά βασικά στοιχεία του MyMagic +, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με σύνεση όταν σχεδιάζετε και απολαμβάνετε την επόμενη επίσκεψή σας στο Disney World .

Πριν βγούμε από την αναφορά "plussing", σημειώστε ότι το σύμβολο συν (+) είναι σωστό στο όνομα. Και η καρδιά του MyMagic + είναι μια σημαντική αναβάθμιση στο αρχικό πρόγραμμα FastPass της Disney, που τώρα αποκαλείται - το μαντέψατε - το FastPass +. Ω, και ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτού του υποτιθέμενου προγράμματος 1 δις δολαρίων: Περιλαμβάνεται στις τιμές των εισιτηρίων και δεν θα σας κοστίσει πλέον.

Αβέβαιη ή σύγχυση;

Πριν ξεκινήσετε να σχεδιάζετε τα σχέδιά σας, μπορεί να συμβάλει στην καλύτερη κατανόηση ορισμένων από τα ονόματα και τις έννοιες που αναφέρονται παρακάτω. Τα διαφορετικά στοιχεία και τα πιασάρικα ονόματα που χρησιμοποιεί η Disney για το πρόγραμμα προγραμματισμού ταξιδιού μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχω αναλύσει και οριστεί όλοι οι σχετικοί όροι, όπως το MyMagic +, το FastPass + και η εμπειρία My Disney .

Βήμα 1: Κάντε κράτηση για το ταξίδι σας και / ή αγοράστε τα εισιτήρια Disney World

Για να χρησιμοποιήσετε το MyMagic +, χρειάζεστε έγκυρα εισιτήρια στάθμευσης.

Μπορείτε να τα αγοράσετε απευθείας από τη Disney (ή από τρίτο προμηθευτή). Θα μπορούσατε επίσης να τους δεσμεύσετε ως μέρος ενός πακέτου ξενοδοχείων και πάρκων.

Βήμα 2: Δημιουργία λογαριασμού MyMagic +

Για να λειτουργήσει η μαγεία, θα πρέπει να πάτε στο MyDisneyExperience.com και να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό. Πληκτρολογήστε τις πληροφορίες κρατήσεων.

Αν έχετε αγοράσει κρατήσεις ξενοδοχείων ή εισιτήρια από έναν πωλητή εκτός από Disney, συνδέστε τα χρησιμοποιώντας τις επιλογές που εμφανίζονται στην οθόνη.

Βήμα 3: Πάρτε τα MagicBands σας

Εάν θα μείνετε σε ξενοδοχείο Disney World , μπορείτε να πάρετε δωρεάν MagicBands για όλους στο πάρτι σας. Αυτά είναι βραχιόλια RFID που θα φορεθούν και θα περιέχουν όλες τις κρατήσεις σας και θα χρησιμεύσουν ως η ηλεκτρονική εισδοχή σας στα πάρκα, τα ηλεκτρονικά σας εισιτήρια σε αποκλειστικές διαδρομές και άλλες εμπειρίες FastPass +, το ηλεκτρονικό κλειδί του δωματίου σας και εάν συνδέσετε την πιστωτική σας κάρτα με αυτές , τα ηλεκτρονικά σας μέσα για να κάνετε αγορές χωρίς μετρητά σε όλο το θέρετρο.

Εάν τα παραγγείλετε αρκετά μακριά εκ των προτέρων, μπορείτε να προσωποποιήσετε τα MagicBands σας και η Disney θα τα αποστείλει στο σπίτι σας. Διαφορετικά, θα σας περιμένουν όταν φτάσετε στο ξενοδοχείο σας. Εάν δεν θα παραμείνετε σε ξενοδοχείο Disney World, τα εισιτήρια του πάρκου σας μπορούν να αντικαταστήσουν τα MagicBands, ή έχετε τις επιλογές αγοράς MagicBands στα πάρκα.

Βήμα 4: Κάντε FastPass + Κρατήσεις και Σχέδια Τραπεζών

Στο MyDisneyExperience.com μπορείτε εσείς και οι σύντροφοι του πάρκου σας να κάνετε κράτηση μέχρι τρεις κρατήσεις FastPass + την ημέρα πριν από την επίσκεψή σας. Σε αντίθεση με το παλιό πρόγραμμα FastPass, η Disney World έχει προσθέσει πολλές ακόμα εκδρομές και αξιοθέατα στη λίστα FastPass + καθώς και χαιρετισμούς χαρακτήρων και ειδικές περιοχές προβολής για παραστάσεις και παραστάσεις.

Μπορείτε επίσης να κάνετε κρατήσεις εστιατορίων στο MyDisneyExperience.com. Το τεράστιο θέρετρο έχει ένα φορτίο επιλογών για φαγητό, συμπεριλαμβανομένων μερικά εστιατόρια που είναι αρκετά καλά .

Βήμα 5: Αποκτήστε την εφαρμογή My Disney Experience

Κατεβάστε την εμπειρία My Disney στις κινητές σας συσκευές Apple ή Android. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να κάνετε σχέδια πριν από την επίσκεψή σας, αλλά θα θέλατε πραγματικά να έχετε την εφαρμογή όταν βρίσκεστε στα πάρκα. Εάν δεν διαθέτετε κινητή συσκευή ή δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, δεν είναι απαραίτητο. Αλλά σίγουρα θα έκανε την εμπειρία σας στο θέρετρο καλύτερη, και περιλαμβάνει κάποια πραγματικά δροσερά χαρακτηριστικά.

Βήμα 6: Διασκεδάστε στα πάρκα και στο θέρετρο

Εξαγοράστε τις κρατήσεις FastPass + χρησιμοποιώντας τα MagicBands (ή τα εισιτήρια στάθμευσης εάν δεν έχετε τα βραχιόλια). Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή στην κινητή συσκευή σας για να ελέγξετε τις αποκλειστικές ώρες.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ελέγξετε τους χρόνους αναμονής αναμονής, να κάνετε αλλαγές στις κρατήσεις FastPass +, να δείτε διαδραστικούς χάρτες πάρκων, να λάβετε πληροφορίες για το θέρετρο και πολλά άλλα.

Μόλις χρησιμοποιήσετε και τις τρεις προκαταβολές FastPass +, μπορείτε να κάνετε επιπλέον κρατήσεις FastPass + την ημέρα της επίσκεψής σας χρησιμοποιώντας τα κιόσκια FastPass + στα πάρκα. (Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα για να κάνετε τις πρόσθετες κρατήσεις.) Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα περίπτερα για να δημιουργήσετε άλλα προγράμματα My Disney Experience εάν δεν έχετε κινητή συσκευή στα πάρκα.

Το επόμενο βήμα: Γίνετε ένας χρήστης MyMagic + Power

Αυτή είναι μια βασική επισκόπηση του MyMagic +. Εάν θέλετε πραγματικά να αξιοποιήσετε στο έπακρο το πρόγραμμα, ελέγξτε τις περιγραφές των μεγάλων συμβουλών MyMagic + . Με λίγη γνώση, υπάρχουν μερικά μεγάλα, er, μαγικά πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε στην επόμενη επίσκεψή σας στην Disney World.