Ο κόσμος του Ντίσνεϋ

Κάντε κάποιο προγραμματισμό πριν πείτε: "Πάω στον κόσμο της Disney!"

Νέο για το 2015

Χριστούγεννα στο Disney World - Δείτε τι σχεδιάζει το θέρετρο για τις διακοπές του 2015, συμπεριλαμβανομένου του Πολύ Καλά Χριστούγεννα Party του Mickey.

Έρχεται το 2016

Κατεψυγμένα πάντα μετά - Διαβάστε την προεπισκόπηση του Epcot έλξης με βάση την εξαιρετικά δημοφιλή ταινία.

Ποτάμια φωτός και νυχτερινή ώρα Safaris - Δείτε τον Οδηγό της Φλόριντα για να μάθετε για τις νέες εξελίξεις στο Animal Kingdom της Disney.

Έρχεται το 2017

Avatar Land - Disney's Animal Kingdom θα μεταφέρει τους επισκέπτες στον μυθικό κόσμο της Πανδώρας.

Ανακαλύψτε τι υπάρχει στο κατάστημά σας, συμπεριλαμβανομένης μιας πτήσης μέσα σε ένα banshee.

Ερχόμενοι γύρω στο 2020

Η Disney World έχει συναρπαστικά σχέδια για να χτίσει μια τεράστια γη Star Wars σε οικόπεδο 14 στρεμμάτων στο Hollywood Studios της Disney.

Επίσης έρχεται στο πάρκο Studios, πιθανώς την ίδια εποχή που θα ανοίξουν τα Star Wars, θα είναι μια νέα γη Toy Story .

Resort Επισκόπηση

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το άνοιγμα του 1971 στο Disney World, αλλά μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να αναφέρονται στο Magic Kingdom, την έκδοση της ανατολικής ακτής της αρχικής Disneyland, ως "Disney World" - σαν να ήταν το ένα πάρκο σχεδόν όλη η συμφωνία. Σίγουρα, το μαγικό βασίλειο, με το Κάστρο της Σταχτοπούτας, το Dumbo βόλτα και άλλες εικόνες, είναι η καρδιά και η ψυχή του θέρετρου της Φλώριδας.

Αλλά περιλαμβάνει μόνο λίγες δεκάδες στρέμματα μεταξύ των 35.000 στρεμμάτων του WDW. Αυτό είναι 47 τετραγωνικά μίλια, περίπου το μέγεθος δύο νησιών του Μανχάταν, γεμάτα με τέσσερα θεματικά πάρκα, δύο waterparks, 30 ξενοδοχεία θέρετρα, έξι γήπεδα γκολφ, δύο συγκροτήματα ψώνια-τραπεζαρία-ψυχαγωγία και - είστε ακόμα μαζί μου; εκτροπές για να κρατήσουν δεκάδες χιλιάδες "cast cast" (Disney-μιλήσει για τους υπαλλήλους) απασχολημένος τροφοδοσία σε δεκάδες εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως.

Το Disney World είναι ένα φαινόμενο που έχει κάνει ένα ανεξίτηλο σημάδι για τα ταξίδια και τον τουρισμό και άλλαξε την ίδια την έννοια του τι σημαίνει να κάνεις διακοπές και να διασκεδάσεις. Μπορεί να είναι μια θαυμάσια πηγή ευχαρίστησης και ένας πολύ καλός τρόπος να συγκεντρωθείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας για αξέχαστες, κοινές στιγμές. Αλλά είναι τόσο τεράστιο που, χωρίς σωστό σχεδιασμό, μπορεί επίσης να είναι μια ισχυρή πηγή απογοήτευσης και απογοήτευσης.

Προτού να διακηρύξετε υπερήφανα σε οποιονδήποτε μέσα σε φωνητική απόσταση, "Πάω στο Disney World!" αφιερώστε χρόνο για να μάθετε όλα όσα μπορείτε σχετικά με την απίστευτη παλέτα επιλογών του θέρετρου, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από αυτά. Συγκεντρώστε τους συντρόφους διακοπών σας για να προγραμματίσετε συναντήσεις πολύ πριν φύγετε. Αναπτύξτε ένα τραχύ δρομολόγιο, κάνετε κρατήσεις εστιατορίων όπου είναι πρακτικό και εξετάστε κάποια από τα άλλα πάρκα και αξιοθέατα έξω από το συγκρότημα Disney.

Ό, τι κι αν κάνετε, μην προσπαθήστε να κάνετε τα πάντα. Η Disney World είναι πολύ μεγάλη τώρα για τους παραθεριστές να το κάνουν όλα. Εξοικονομήστε την ενέργεια και την υπομονή σας για τα πάρκα και τα αξιοθέατα που μπορείτε λογικά να φιλοξενήσετε και να σώσετε τα πάρκα και τα αξιοθέατα που σας λείπουν για τις επόμενες διακοπές σας. Μετά από όλα, η μισή διασκέδαση είναι στο σχεδιασμό και να πάρει να πει στους ανθρώπους, "Πάω στο Disney World!"

Τα θεματικά πάρκα και τα θαλάσσια πάρκα

Πόροι Trip-Planning

Το καλύτερο του Walt Disney World

Disney World Dining

Αποκλειστικές Βίντεο Βίντεο

Κρουαζιερόπλοιο Disney

Μπορείτε να συνδυάσετε μια επίσκεψη στην Disney World με μια κρουαζιέρα Disney, η οποία αποβάθρες στο Port Canaveral της Φλόριντα, περίπου μια ώρα μακριά από το θέρετρο. Διαβάστε το προφίλ μου Disney Fantasy, ένα από τα πλοία στο στόλο της Disney.

Νέα στο θέρετρο

Νέο για το 2014
Νέο Fantasyland - Μάθετε περισσότερα για τη μεγάλη επέκταση.