Απολαύστε το Διεθνές Φεστιβάλ Ανθοπωλείο και Κήπο της Epcot

Ανακαλύψτε τα Νέα στο Φεστιβάλ 2016

Το 90ήμερο Φεστιβάλ Λουλουδιών και Κηπουρών στο Epcot διαθέτει απίστευτα όμορφα τολμηράκια, λαμπερά άνθη, γεύσεις αγροκτήματος με τραπέζι σε 13 υπαίθριες κουζίνες, διαδραστικές παιδικές χαρές για τα μικρά παιδιά και συναυλίες από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής. Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε συμβουλές από τους γκουρού της παγκόσμιας κλάσης κηπουρικής κατά τη διάρκεια των δωρεάν δοκιμαστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Φεστιβάλ.

Το 2016, το Διεθνές Φεστιβάλ Λουλουδιών & Κήπων Epcot λειτουργεί από τις 2 Μαρτίου έως τις 30 Μαΐου.

2016 Εξωτερικές Κουζίνες

Το Epcot είναι γνωστό για το υπέροχο φαγητό του και φέτος το Epcot Flower & Garden Festival προσφέρει 13 υπέροχες υπαίθριες κουζίνες για να δοκιμάσετε φρέσκα λαχανικά σε τραπέζια καθώς περιπλανηθείτε γύρω από την Παγκόσμια Έκθεση.

Bauernmarkt: Αγορά αγροτών - Αυτή η νέα προσθήκη βρίσκεται δίπλα στο περίπτερο της Γερμανίας και προσφέρει μια δειγματοληψία βαυαρικών δαγκωμάτων, καθώς και μια βιολογική σαμπάνια apértif και πολλά παγωμένα παρασκευάσματα.

Το Cider House - Μια άλλη νέα προσθήκη φέτος, το Cider House προσφέρει αγροτικά προϊόντα, αρωματικά βότανα, νόστιμα μηλίτες και πιο κοντά στο περίπτερο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Fleur de Lys - Αυτή η δημοφιλής γαλλική κουζίνα θα ευχαριστήσει όσους ενδιαφέρονται για κάτι γλυκό ή εκλεπτυσμένο για τον ουρανίσκο.

Florida Fresh - Βρίσκεται μεταξύ της Γαλλίας και του Μαρόκου, η Florida Fresh προσφέρει τα φαγητά του Sunshine State που δημιουργήθηκαν από τα τοπικά προϊόντα. Μην ξεχάσετε να συνδυάσετε την επιλογή σας με το κρασί, τη μπίρα βιοτεχνίας ή το γευστικό χυμό καρπούζι.

Hanami - Δεν μπορείτε (και δεν θέλετε) να χάσετε αυτή την κουζίνα σε στιλ παγόδα που βρίσκεται δίπλα στο Pavilion της Ιαπωνίας. Δοκιμάστε το καταπληκτικό Frushi, ένα φρέσκο ​​φρούτο με ρύζι καρύδας βατόμουρου και σαντιγί.

La Isla Fresca - Βρίσκεται στο Showcase Plaza, αυτή η κουζίνα είναι ένα άλλο νέο 2016 προσθήκη στο φεστιβάλ και διαθέτει Caribbean-εμπνευσμένο ναύλο, κατεψυγμένα ποτά και επιδόρπιο.

Jardin de Fiestas - Πάντα ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε (ή να τελειώσετε) το ταξίδι σας γύρω από το κόσμο, αυτή η μεξικάνικη κουζίνα προσφέρει εντυπωσιακές tapas και άλλα αγαπημένα των επισκεπτών.

Lotus House - Στο Pavilion της Κίνας, μπορείτε να δοκιμάσετε μικρές επιλογές του σύγχρονου Κινέζικου ναύλου και να συνδυάσετε το καθένα με τσάι φρουτώδους φρουτώδους.

Το Promenade του Ανανά - Επίσης, στο Showcase Plaza, το Promenade του Ανανά προσφέρει γεύση τόσο γευστικών όσο και γευστικών αντικειμένων, όπως φρέσκια λεμονάδα, αναψυκτικά μαλακά σερβιρισμένα και ένα πικάντικο hot dog με chutney.

Primavera Kitchen - Κοντά στο ιταλικό περίπτερο, θα συναντήσετε μερικές πραγματικά εντυπωσιακές δειγματοληψίες των πιάτων της παλιάς χώρας και μια γενναιόδωρη λίστα κρασιών.

Γεύση του Μαρακές - Επιλέξτε ανάμεσα σε μεσογειακά πιάτα και κοκτέιλ από τη μαγειρευτή κουζίνα που βρίσκεται στο Μαρόκο Pavilion.

ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ: Μπάρμπεκιου και ζυθοποιία - Στο περίπτερο της αμερικανικής περιπέτειας, απολαύστε πλούσιες μερίδες βραδείας μαγειρέματος, χνουδωτά πλευρά, ολισθητήρες και στήθος.

Urban Farm Eats - Αυτή η κουζίνα προσφέρει κάτι περισσότερο από υγιεινό και φυσικό φαγητό. θα λάβετε έναν τόνο καινοτόμων συμβουλών για την καλλιέργεια της δικής σας τροφής στο σπίτι σε αυτή τη στάση που βρίσκεται στο Showcase Plaza.

2016 Σειρά συναυλιών κήπων κήπων

Το Διεθνές Φεστιβάλ Λουλουδιών και Κήπου του 2016 Epcot δεν θα ήταν πλήρες χωρίς μεγάλη μουσική με θέα στη θάλασσα.

Συγκεντρώστε την οικογένεια ή τους φίλους σας και απολαύστε τις συναυλίες που λαμβάνουν χώρα σε επιλεγμένες βραδιές σε όλο το φεστιβάλ.

Φέτος, οι ζωντανές εμφανίσεις πραγματοποιούνται στις 5:30 μ.μ., 6:45 μ.μ. και 20:00 κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο Θέατρο Αμερική Κήποι.

Topiary Εμφανίζει & κήπους

Το κυριώτερο σημείο του φεστιβάλ λουλουδιών και κήπων είναι τα δημιουργικά και συχνά εκπληκτικά ζωντανά γλυπτά των αγαπημένων χαρακτήρων Disney που διασκορπίζονται σε όλο το πάρκο. Απολαύστε πάνω από 100 εκθαμβωτικά, μοναδικά στολίδια.

Το 2016, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν και να φωτογραφήσουν:

2016 Κήποι, εκδρομές και εκθέματα

Προκειμένου να απολαύσετε πλήρως αυτό που προσφέρει το φεστιβάλ, πρέπει να επισκεφθείτε τους κήπους και τα εκθέματα άγριας ζωής του πάρκου. Κάθε χρόνο, γίνονται πιο καταπληκτικά και δημιουργικά.

Συλλογή Bonsai - Βρίσκεται στο Pavilion της Ιαπωνίας, ελέγξτε έξω αυτή την αρχαία μορφή τέχνης που παράγει μικροσκοπικά δέντρα.

Πεταλούδες στο Go που παρουσιάζονται από το GoGo squeeZ ™ - Αυτή η περιοδεία περιπέτειας σας επιτρέπει να φτάσετε κοντά σε πολλά είδη πεταλούδων. Βρίσκεται στο μέλλον κόσμο.

Πλωτοί Μίνι-Κήποι - Μια πανέμορφη τοποθεσία, 225 πετρόχτιστες οικόπεδα εκπληκτικών μίνι-κήπων επιπλέουν στις λίμνες που συνορεύουν με το διάδρομο μεταξύ Future World και World Showcase.

Κήπος Υγείας & Θεραπείας - Βρίσκεται στο The Land, επισκεφθείτε αυτό το μέρος για να ανακαλύψετε αρχαία φυτά με θεραπευτικές ιδιότητες.

Φωτισμένοι κήποι - Επιλέξτε το τοπίο Disney και οι παιδικές χαρές λάμπουν με το φως καθώς η δύση του ήλιου.

Pepper Fire Garden - Προχωρήστε στο The Pavilion Land για να δείτε μερικές από τις πιο καυτές πιπεριές του κόσμου.

Προϊστορικά φυτά - Αγάπης δεινόσαυροι; Εδώ θα βρείτε παραδείγματα φυτών που υπήρχαν όταν οι δεινόσαυροι περιζήτησαν τη γη. Βρίσκεται στο Future World East.

Purple Martins Παρουσιάζεται από Audubon Φλόριντα - Πάρτε μια αναπνοή και να απολαύσετε τον ήχο του ήχου αυτού του ειδικού είδους τραγουδίστρια στο Future World Ανατολή.

Shakespeare Garden - Αυτός ο κήπος διασκέδασης στο περίπτερο του Ηνωμένου Βασιλείου θα σας κάνει να ταιριάζετε τα διάσημα αποσπάσματα στα λουλούδια.

Διασκέδαση για παιδιά

Τι καλό είναι ένα φεστιβάλ θεματικού πάρκου, αν τα παιδιά δεν το απολαμβάνουν, έτσι; Αυτό δεν είναι πρόβλημα στο Διεθνές Φεστιβάλ Ανθοπωλείο και Κήπο της Epcot. Ορισμένα εκθέματα φεστιβάλ σχεδιάστηκαν ειδικά για τα μικρά παιδιά, επιτρέποντάς τους να συνδεθούν με τη φύση, να κάψουν κάποια ενέργεια και να αναπτύξουν τη φαντασία τους.

Music Playground Melodies Playground - Βρίσκεται κατά μήκος της πλατφόρμας φαντασίας μεταξύ Future World και World Showcase, η ζώνη διασκέδασης περιλαμβάνει τα παιδικά αγαπημένα topiaries, καθώς επίσης μουσικά θέματα και διάφορα μουσικά όργανα για παιχνίδι. Υπάρχει επίσης ένα δίχτυ για αναρρίχηση για τα πιο περιπετειώδη παιδιά. Η παιδική χαρά του Music Garden Melodies ανάβει μετά το σκοτάδι.

Cactus Road Rally - Βρίσκεται κατά μήκος της πλατφόρμας Test Track Walkway, το μίνι πάρκο με θέμα την έρημο επιτρέπει στους γονείς να κάνουν ένα διάλειμμα, ενώ οι μικρότεροι απολαμβάνουν ένα γυμναστήριο ζούγκλας με οπτικοακουστικό εξοπλισμό, ελκυστικούς κάκτους και αυτοκινητοβιομηχανίες με θέμα τα αυτοκίνητα που είναι διάσπαρτα σε όμορφα πολύχρωμα παρτέρια.