Δοκιμάστε το δρόμο σας μέσω της οδού τροφίμων της Ασίας

Η κατώτατη γραμμή

Η κατανάλωση είναι κάτι περισσότερο από το φαγητό. Πρόκειται για την ανάληψη ενός πολιτισμού και στην οδό Street Food Asia, έχετε την ευκαιρία να "περιπλανηθείτε" σε διαφορετικούς δρόμους σε διάφορα μέρη της Ασίας, να πάρετε εδώ ένα πιάτο τηγανητού ρυζιού, ζυμαριές με ατμό και αυτοκόλλητες ετικέττες. Ως κάποιος που δεν είναι πιθανό να φτάσει ποτέ στην Ασία, εκτιμώ την μαγειρική εκδρομή. Επιπλέον, το φαγητό είναι νόστιμο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - Street Food Ασία στο Albuquerque Nob Hill

Το Street Food Asia στο Nob Hill του Albuquerque ξεχωρίζει για διάφορους λόγους. Το φαγητό τους είναι φρέσκο, νόστιμο και ωριμασμένο, όπως σας αρέσει. Η αστική ατμόσφαιρα και τα κτυπήματα της ατμόσφαιρας και οι μυρωδιές από την κουζίνα λένε παραμύθια άλλων κόσμων. Η ποικιλία των τροφών και οι εφευρετικοί τρόποι συνδυασμού τους θα πρέπει να κρατούν οποιοδήποτε εστιατόριο να επιστρέφει για περισσότερα.

Το μενού είναι το πιο συγκεχυμένο μέρος του γεύματος, αλλά μέσα σε λίγα λεπτά από τη μελέτη και την ομιλία στην σερβιτόρα μας, μπορέσαμε να περιηγηθείμε. (Είναι σχεδόν αδύνατο να μην χρησιμοποιήσετε γεωγραφικές / κατευθυντικές μεταφορές, αγαπητέ αναγνώστη, δεδομένου ότι επισκέπτουμε ουσιαστικά τόσα ασιατικές πόλεις στο μενού.

Αποκαλύψτε!) Υπάρχουν δύο βασικά μέρη στο μενού: Tapas και το μενού Street Food Asia. Παραγγελία από ένα ή και τα δύο.

Ξεκινήσαμε με ορεκτικό της Μπανγκόκ Street Spicy Edamame. Gingery και ομαλή, αναρροφήσαμε το εξωτερικό των σωλήνων edamame για να φτάσουμε στους μικροσκοπικούς οφθαλμούς μέσα. Δεν μπορούσαμε να τα καταβροχθούμε αρκετά γρήγορα.

Λερωμένη, ελαφρώς γλυκιά και πικάντικη, αυτή η παράδοση του edamame ήταν κάτι που ποτέ δεν θα έβλεπα μόνος μου.

Για δείπνο, δύο από μας κολλήσαμε με πιάτα τάπας, πήραμε ένα πλήρες γεύμα Fried Rice. Όλες οι μερίδες ήταν άφθονες. Να είστε προειδοποιημένοι ότι εάν αποφασίσετε για ένα πλήρες γεύμα, ίσως να θέλετε να το μοιραστείτε με δύο πιάτα. τα κανονικά γεύματα της Street Food Asia είναι μεγάλα.

Ο σύντροφός μου δοκίμασε το Kuala Lampur Stuffed Tofu, το οποίο ήρθε με μάνγκο, ανανά και λαχανικά. Το tofu είχε στρώματα από φέτες μανγκό και ανανά, που περιτυλίχτηκαν μεταξύ tofu, πάνω σε μια γλυκιά / αλμυρή κλίνη σάλτσας. Το βρήκε νόστιμο. Δοκίμασα τα λαχανικά της Σεούλ Street και τα φασολάκια με φασόλια. Ήρθαν με ένα απλό σάλτσα αλμυρής σάλτσας, το οποίο ήταν τέλειο με τους μαστιγωτούς τροχούς.

Το πλήρες μενού προσφέρει μια επιλογή από ζυμαρικά ή τηγανητό ρύζι ως βάση, με διαφορετικούς συνδυασμούς που μπορούν να προσθέσουν σε θαλασσινά, βοδινό, tofu, την επιλογή σας. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από σούπες και σάντουιτς. Ο σύντροφος μου πήγε για το τηγανισμένο ρύζι με θαλασσινά, επιλέγοντας το πικάντικο πιάτο της οδού Bangkok Street, το οποίο περιελάμβανε ταϊλανδικά καρυκεύματα, βότανα και πολλά λαχανικά. (12 δολάρια, 14 δολάρια με θαλασσινά). Το πιάτο ήταν πικάντικο, αλλά όχι πάρα πολύ, και υπήρχαν αρκετές φιάλες επιλογής σάλτσας σε κάθε τραπέζι για να κάνουν πικάντικο πιάτο πιο πικάντικο.

Το βρήκε νόστιμο, τα θαλασσινά τέλεια.

Το μενού προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από τρόφιμα, για να συμπεριλάβει τα καβουρντισμένα καβουρδισμένα καρύδια wok με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, γαρίδες και καλαμαράκια, γαρίδες, διάφορα είδη σατανιών που περιλαμβάνουν βόειο κρέας, ψητό τόφου, κοτόπουλο, γαρίδες και δείγμα, ζυμαρικά, και τις πλευρές, καθώς και μια ποικιλία από χοιρινές μπριζόλες.

Για τα ποτά, υπάρχει κρασί, μπύρα, κοκτέιλ και πολλά είδη τσαγιού, μέσω της τοπικής τσαγιού New Mexico. Το παγωμένο τσάι μου ήταν εξαιρετικό. Αχ, αλλά για εκείνους που το απολαμβάνουν, υπάρχει και χάρη. Ο σύντροφός μου είχε ένα χάσμα που έχει γίνει από το 1540. Όλοι περπατήσαμε μακριά χαρούμενοι, κοιλιακοί γεμάτοι, γευστικούς μύκητες. Θα επιστρέψουμε για περισσότερα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Βρείτε εστιατόρια και μπαρ στο Nob Hill .