Φεστιβάλ Sandhill Crane στο Ανοιχτό Διάστημα του Albuquerque

Μάθετε περισσότερα για την άγρια ​​φύση Bosque

Κάθε Νοέμβριος, το φεστιβάλ Sandhill Crane έρχεται στο Κέντρο Επισκεπτών Ανοιχτού Χώρου του Albuquerque. Με 21 στρέμματα αγροτικών πεδίων που χρησιμεύουν ως χείλος διακοπής χειμώνα για τα μεταναστευτικά πουλιά, οι γερανοί αμμοθύελλας έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν στο δρόμο προς το Bosque del Apache και να κατευθύνονται προς τα νότια. Η μεσαία κοιλάδα Rio Grande χρησιμεύει ως σκηνικό για αυτή την οικογενειακή εκδήλωση.

Το φεστιβάλ ενημερώνει τους επισκέπτες για την άγρια ​​φύση και τη φυσική βλάστηση και τους κύκλους του Rio Grande bosque.

Το Φεστιβάλ Sandhill Crane στο Albuquerque είναι λιγότερο γνωστό από το Φεστιβάλ Γερανογέφυρας Bosque del Apache , αλλά ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός για να παρακολουθήσετε. Μάθετε σχετικά με την άγρια ​​φύση του bosque, καθώς και τους γερανούς άμμου.

Το Φεστιβάλ Sandhill Crane γιορτάζει γερανούς με εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν τέχνες και βιοτεχνίες, καλλιτεχνικές παραστάσεις και μουσική, συνομιλίες φύσης και περιπάτους και την ευκαιρία να δουν τους γερανούς μέσω κιάλια υψηλής ισχύος. Οι γκαλερί τέχνης στο κέντρο θα περιλαμβάνουν έργα που αντικατοπτρίζουν την ομορφιά του bosque και των κατοίκων του.

14 Νοεμβρίου 2015
9 π.μ. - 5 μ.μ.
Ορισμένες από τις δραστηριότητες περιλαμβάνουν ένα περίπατο πουλιών bosque, tai chi με τους γερανούς, ταινίες, εργαστήρια τέχνης και την ευκαιρία να περπατήσετε κοντά στους γερανούς.

Τι να περιμένεις:

Όταν επισκέπτεστε το Κέντρο Επισκεπτών Ανοιχτού Χώρου, θα βρείτε πολλά δωμάτια που εστιάζονται σε ειδικές δραστηριότητες. Σε ένα δωμάτιο θα βρείτε πίνακες χειροτεχνίας για τα παιδιά, όπως γερανός origami.

Σε ένα άλλο, θα βρείτε προβολές ταινιών. Οι φετινές ταινίες Waking Up and Love στο Bosque, οι οποίες θα βρίσκονται στην αίθουσα των μέσων ενημέρωσης. Ένα άλλο δωμάτιο θα έχει μια επίδειξη βιολογίας γάτας με άμμο.

Για το τρέχον έτος, θα υπάρξει επίσης μουσική από Bethany και Quinn Boyack. Ο Storyteller Susi Wolk θα παρουσιάσει το Fur and Feather, Claw and Tooth: Παγκόσμια Ζωή.

Θα μιλήσει ο Joelle Collier με τίτλο Ευοίωνο γερανοί: Ο γερανός στις ασιατικές καλλιέργειες.

Αλλά η πραγματική παράσταση είναι σε εξωτερικούς χώρους, με τους γερανούς στα χωράφια. Τα παρατηρητήρια θα είναι διαθέσιμα για την προβολή των πτηνών και θα έχουν στη διάθεσή σας ειδικοί παρατηρητές πουλιών για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας. Θα υπάρχει επίσης ένα περίπατο με το flyout.

Δείτε μια γκαλερί φωτογραφιών από ένα παρελθόν Φεστιβάλ Sandhill Crane για να πάρετε μια ιδέα για το τι να περιμένετε.

Καλέστε 505-897-8831 για περισσότερες πληροφορίες.

Το φεστιβάλ είναι δωρεάν. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν θέαση πεδίων, χειροτεχνία, εργαστήρια και δραστηριότητες για τα παιδιά.

Το Κέντρο Επισκεπτών Ανοιχτού Χώρου βρίσκεται στο 6500 Coors Blvd. NW, μεταξύ Montano και Paseo del Norte, στο τέλος της οδού Bosque Meadows Road.

Δείτε εικόνες από το Φεστιβάλ Sandhill Crane.